سلام کاملا موافقم . .;)
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب iso رو روی سروری آپلود کرده بودم که نمی تونستم لینکش و اشتراک بزارم ( به دلیل محدود بودن منابع )
و این که
آیا کسی پیغام خصوصی داد من لینک و ندادم ؟
من در همین حد می تونستم کمک کنم
اگر قسد کمک نداشتم که نیازی نبود اونجا مطرح کنم
پست و بنده حذف نکردم طبق گزارشی که به کلانتر دادید کلانتر حذف کرد
پست های مختلفتون در مورد کارمزد گرفتن ما برای نمایندگی IR , تاپیک این که ما از چه طریقی نمایندگی میدیم , تنه کنایه هایی مثل: http://www.webhostingtalk.ir/showpos...19&postcount=9
قبلا گفتم
بازم میگم
سرت تو کار خودت باشه
در ضمن خدا روزی رسونه
با تو گوش مشتری خوندن و تخریب تک وب
جز این که شخصیت خودت و پایین میاری چیزی نداره برات
فراون بودن پست هایی که درباره تک وب گفته بودی
و کم هم نبودن کسایی که به استناد گفته های شما مایل به ادامه همکاری نبودن (میگن کیفیت هاستت خوب نیست میگم چطور میگن فلانی گفته ، تو فروم دیدیم و ...)
منم دوست دارم این مشکل بین شما 2 تا حل بشه تا چنین بر خور هایی بین هاستینگ های عزیز wht نبینیمنقل قول:
فراون بودن پست هایی که درباره تک وب گفته بودی
و کم هم نبودن کسایی که به استناد گفته های شما مایل به ادامه همکاری نبودن (میگن کیفیت هاستت خوب نیست میگم چطور میگن فلانی گفته ، تو فروم دیدیم و ...)
اقای شاهری این استنادات رو رو کنین تا اقای فخرایی پاسخگو باشن
نقل قول:
کسایی که به استناد گفته های شما مایل به ادامه همکاری نبودن (میگن کیفیت هاستت خوب نیست میگم چطور میگن فلانی گفته ، تو فروم دیدیم و ...)
کار من نبوده !!! چیزی رو نمیدونین رو هوا نگین ... خلاف قوانین عمل کردی پستتو حذف کرده ...نقل قول:
پست و بنده حذف نکردم طبق گزارشی که به کلانتر دادید کلانتر حذف کرد
1. این افرادی که کم نبودن، لطف کن 3-4 تاشو معرفی کننقل قول:
2. بنده صحبتی از کیفیت سرویسهای شما نکرده ام و نخواهم کرد. فقط از کلیه ی هاستینگها مانیتورینگ دارم. برخی افراد در مورد آپتایم سوال میکنن که بنده لینک رو تقدیمشون میکنم. (تمایلی هم ندارم به شما لینکو بدم!!!)
مورد دیگه ای هم هست ؟!!!
:x با تشکر ... 1eng.ir :x
اصلا" از این کار خوشم نمیاد ...نقل قول:
1. این افرادی که کم نبودن، لطف کن 3-4 تاشو معرفی کن
2. بنده صحبتی از کیفیت سرویسهای شما نکرده ام و نخواهم کرد. فقط از کلیه ی هاستینگها مانیتورینگ دارم. برخی افراد در مورد آپتایم سوال میکنن که بنده لینک رو تقدیمشون میکنم. (تمایلی هم ندارم به شما لینکو بدم!!!)
مورد دیگه ای هم هست ؟!!!
یک تاریخ رو رو میکنم ! :
یکی از بچه ها اومد گفتش که شما فلان تا دان داری...
حالا خدا رو شکر دوستانه حل شد و حرف من درست درومد...
الان من مثلا" فلان ساعت دان دارم
یکی میخاد وی پی اس بگیره ...
شم امیگی این آقا اینقدر دان داره..
در صورتی که من شاید بیام از رو سرور دیگه بدم ...
در ضمن شاید وبرنگ دا ن بوده .. از کجا معلوم وی پی اس ها هم دان بوده ؟!
==================
حرف آقای شاهری رو قبول دارم ...
آدم باید سرش تو کار خودش باشه
====================
خدا هم روزی رسونه ....
محمد جان داروغه بازی در میاریا :d