پاسخ : Offer VDS Warez-Host.IR ♣ LiteSpeed = Free ♣ IIS = Free ♣ NTTacPlus = Free
من کلاً این آقا رحمان رو دوست دارم! به چندین نفر هم معرفیش کردم و سرویس دارن و راضی هستند!
اما هر بار که میخوام خودم برم سمتش یه کمی حوصله ام نمیکشه ! اونم به این علت که اصلاً وقت و حوصله تو صف ایستادن بانک رو ندارم. اینترنت بانک هم که میدونید یکی در میان مشکل داره
الان بانک ملت و پاسارگاد مثل آب خوردن قرارداد میبیندند. ملت هم که کارمزد نمیگیره.. چرا هنوز پرداخت آنلاین ندارید؟
پاسخ : Offer VDS Warez-Host.IR ♣ LiteSpeed = Free ♣ IIS = Free ♣ NTTacPlus = Free
یعنی سرعت دانلود کدوم بیشتره ؟
نقل قول:
من کلاً این آقا رحمان رو دوست دارم! به چندین نفر هم معرفیش کردم و سرویس دارن و راضی هستند!
اما هر بار که میخوام خودم برم سمتش یه کمی حوصله ام نمیکشه ! اونم به این علت که اصلاً وقت و حوصله تو صف ایستادن بانک رو ندارم. اینترنت بانک هم که میدونید یکی در میان مشکل داره
الان بانک ملت و پاسارگاد مثل آب خوردن قرارداد میبیندند. ملت هم که کارمزد نمیگیره.. چرا هنوز پرداخت آنلاین ندارید؟
سلام
تشکر از لطفتون
این را خودم هم قبول دارم بعد از این مدت که در خدمت کاربران عزیز بودیم هنوز برای درگاه پرداخت بانکها مراجعه نکردیم
همه کاربران از طریق لینک زیر :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
به صورت آنلاین کارت به کارت واریز میکنن و مشخصات تراکنش را برای ما تیکت میکنن
هرچند که خودم هم می دونم , این کمبود روی سایت احساس میشه , ولی تا امروز واقعاً , وقت این که برای ارائه مدارک به بانک مراجعه کنم نداشتن
ولی 100% قول میدم که در این ماه درگاه پرداخت بانک سامان را اضافه کنیم
خداروشکر ماژول های بانک سامان , پارسیان و ملت هر سه موجود هست و از نظر ماژول بانکی نیز مشکلی نداریم
نقل قول:
یعنی سرعت دانلود کدوم بیشتره ؟
سلام هر دو خوب هست
روی سوئیس شما 80 مگابیت پورت اختصاصی دارید ولی روی هلند پورت 1000 مگابیت به صورت اشتراکی دارید
هرکس نسبت به نیاز خودش سرور را انتخاب میکنه ;)
موفق باشید
روی سرور لینوکس هم پی پی تی پی و ال تو تی پی راه اندازی می کنید؟
نقل قول:
روی سرور لینوکس هم پی پی تی پی و ال تو تی پی راه اندازی می کنید؟
سلام
روی لینوکس خیر , روی ویندوز و میکروتیک رایگان انجام میشه
موفق باشید
قیمت لینوکس و ویندوز یکیه؟
نقل قول:
قیمت لینوکس و ویندوز یکیه؟
سلام
بله یکی هست
تنها پنل های میکروتیک مشخصات سخت افزاری و قیمت متفاوت تری دارن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimo0ol
من هم الان ازشون دو تا سرور میکروتیک خریدم ، دقیقا مواقفم با این مورد که درگاه اینترنتی رو باید فعال کنند ، واقعا میره رو مخ ! در ضمن باید ذکر کنم که برخورد + پشتیبانیشون خیلی عالی هست ، همچنین کیفیت سرور ها هم خوبه واقعا .
نقل قول:
من هم الان ازشون دو تا سرور میکروتیک خریدم ، دقیقا مواقفم با این مورد که درگاه اینترنتی رو باید فعال کنند ، واقعا میره رو مخ ! در ضمن باید ذکر کنم که برخورد + پشتیبانیشون خیلی عالی هست ، همچنین کیفیت سرور ها هم خوبه واقعا .
سلام
تشکر از لطف و نظر شما
هرچند که اعلام کردیم زمان تحویل سرویس ها :
نقل قول:
زمان تحویل سرورهای مجازی :
سرورهای مجازی ویندوز بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 5 ساعت بعد
سرورهای مجازی لینوکس بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 1 ساعت تا 5 ساعت بعد
سرورهای مجازی میکروتیک بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 5 ساعت بعد
ولی همیشه سعی بر این بوده که کمتر از 30 دقیقه سرویس ها تقدیم کاربران شود
موفق باشید
سلام آقا رحمان....شما نی تونید برای پرداخت آنلاین از سایت زرین پال استفاده کنید.....بدون هیچ دردسری بهتون درگاه میده من خودم نزدیک به 6ماهه دارم ازش استفاده میکنم