من آي وب رو نشونشون دادم ؛ چشمشون كه به 600 گيگ بخوره ، ديگه الا و للا همون رو مي خوان .
از لطفت ممنونم . اما خوبي پرداخت يه ماهه همنيه ، مي شه تست كرد .
حالا بذاريد ببينم كار به كجا مي كشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
من آي وب رو نشونشون دادم ؛ چشمشون كه به 600 گيگ بخوره ، ديگه الا و للا همون رو مي خوان .
از لطفت ممنونم . اما خوبي پرداخت يه ماهه همنيه ، مي شه تست كرد .
حالا بذاريد ببينم كار به كجا مي كشه .
اگر نرم افزار قراره کد رو از طریق URL چک کنه باید دنبال سروری باشید که آپتایم 100% داشته باشه ! یعنی باید CDN باشه . اینجور سرویس هارو با نام Cloud Hosting می شناسند و کمی هم قیمت هاش بالاتر هست . با تشکر
منظور من اين بود كه خود اپليكيشن ، آپديت خود كار نداره ، ملت سايت رو چك مي كنن ، مي بينن آپديت داره ، دان مي كنن ران مي كنن ( اميدوارم منظورتون رو درست متوجه شده ام )
مورد دوم اين كه فكر مي كنم كد به اپليكيشن ارسال نمي شه ، ملت بايد دستي وارد كنند ( اين مورد رو مطمئن نيستم )
من درست منظور شما رو متوجه شده بودم ؟
مرسي
نه متاسفانه ! :d بذارید واضح تر توضیح بدم . مثلا در PHP ما برای این که کد نرم افزار رو از طریق یک سرور دیگه چک کنیم ، میتونیم با cURL مقادیر به Action ارسال کنیم و نتایج رو بگیریم . اگر(if) متغیر $test مساوی 1 بود بذار نرم افزار ران بشه و اگر مساوی 0 بود با فلان صفحه ری دایرکت بشو ! در این صورت اگر سرور داون باشه و مقادیر ارسال نشه عملا نرم افزار از کار میوفته و غیر قابل استفاده میشه !