پاسخ : در دسترس نبودن دامنه ای که هزینه اش پرداخت شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ipsat
نتيجه اعتماد مشتري ==> ***يدن دومين :d
دست شما درد نکنه
حتما باید از ملت فحش بخوریم برای یه دامنه و *** هم بشیم که آقایون ...
دوست عزیز اگر خلاف قوانین شماست یا هر مورد دیگه پنل دومینش را یزا کن تا موو کنه جای دیگه
فکر نمیکنم کار سختی باشه و به این همه بحث بارزه
دومین هم خلاف قوانین هست باز کنید ببره جای دیگه !!!
فکر نمیکنم ارشاد بابت این دومین مجوزی ارسال کنه که شما مجوز خواستید !!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
سلام
ممنون میشم دیگر دوستان من را هم در این مورد روشن کنن
این حرفشون برای من خیلی خیلی جالب بود
قوانین جمهوری اسلامی گفته که شما ابتدا دامنه را برای کاربر ثبت کنید , بعد اگر نیاز به انتقال داشت , بهشون اعلام کنید که چنین چیزی خلاف قوانین هست
برای انتقال تنها کافی است که شما دامنه را از حالت قفل خارج کنید و ایشون هزینه انتقال را پرداخت کنند و به هر کجایی که تمایل دارند انتقال بدن
این کار به نظر شخص من تنها اذیت کردن کاربر هست
اگر دامنه های ملی بود و خود NIC بهش گیر میداد , مقداری قابل قبول تر بود ولی روی دامنه های جهانی که عملاً ارشاد و ... دسترسی ندارند و همه چیز به ثبت کننده دامنه مربوط میشه این حرفا مقداری کم لطفی هست نسبت به کاربر
ممنون میشم دوستان با تجربه , بنده تازه کار را در مورد این حرفها روشن کنن (( شاید من اشتباه میکنم و اطلاعاتم به اندازه ایشون کامل نیست ))
همچنین در امضاء شما مشاهده کردم :
لطفاً شماره ثبت شرکت را قرار بدید
چون در سایت شما در قسمت درباره شرکت بنده چنین چیزی مشاهده نکردم :
کد:
http://www.lahijsoft.net/aboutus.html
موفق باشید
شماره ثبت 1694 حوزه ثبتی لاهیجان
عزیز منو مسخره کردی؟؟
آفاق دیتا دیگه چی بگه؟ من 100 بار بهش گفتم اونم به شما گفت جواب ندادی ، الانم داری می پیچونی ، اگه آدم خوبی هستی بگیر همین جا دامنه باز کن تا من منتقل کنم تو پنل یکی از اعضا انجمن جز خود شخص شما!
آقای آفاق دیتا بیایید ساپورت پنل رو بگیرید.
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosthaa
عزیز منو مسخره کردی؟؟
آفاق دیتا دیگه چی بگه؟ من 100 بار بهش گفتم اونم به شما گفت جواب ندادی ، الانم داری می پیچونی ، اگه آدم خوبی هستی بگیر همین جا دامنه باز کن تا من منتقل کنم تو پنل یکی از اعضا انجمن جز خود شخص شما!
خواهشا ادبیات رو درست کنید.
ضمنا دامنه رو ایشان سفارش دادن.
آقا فحش چیه؟
هزینه دامنه من یه بار دیگه هم واریز میکنم ، من هنوز به شمت تو نگفتم همش گفتم شما ، بعد از من شاکی هم میشی؟
سلام.
پیشنهاد می کنم قوانین نانوشته رو اجرا نکنید!
این درست هست که شرکت سرویس دهنده حق داره تصمیم هایی بگیره که بعداً برای خودشون دردسر ساز نشه و دقیقاً به همین دلیل هست که بنده عرض می کنم قانون نانوشته ;)
دوستان میتونند با انتقال دامنه به کاربر مشکل رو برطرف کنند و اگر روزی مشکلی برای شرکت سرویس دهنده پیش آمد، پاسخ ایشان این خواهد بود که قانونی بر ضد ثبت دامنه با کلمه مذکور نوشته نشده بود، حداقل در زمان انجام این کار.
بنده بعید می دونم که این انتقال برای شما مشکل ساز باشه، بیشتر نگاه داشتن دامنه میتونه برای شرکت شما مشکل ساز بشه ... کمی بیشتر فکر کنید ;)
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojiz
شما که میگی خلافه چرا از اول ثبت کردی؟
@
hosthaa: ربتطی به خلاف و اینها نداره کلا باید دامنه رو از جاهای مطمئن گرفت
اسم دامنه خلاف نیست چون نوعی از شبکه های رایانه ای است، بلکه روی دامنه سرویسی برای فروش ... اجرا شده بود.
خواهشا ادب رو رعایت کنید.
بحث رو هم جمع کنید.
ایشون هم پذیرفتن که اجازه انتقال بدن.
یه دامنه ارزش نداره که روابط شما به هم بخوره.
طبق هویز و سفارش آقای آفاق دیتا با ساپورت شرکت تماس بگیرید.