پاسخ : فروش VDS اختصاصی از هلند | RAM: 1GB | HDD: 150 GB | Bandwidth: UNLIMITED| قیمت: 25000 تومان !
:))
zende koni jalebbod
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب وقتی سرورت روزی 3بار داین میشد گفتم حتما کلاه برداری دیگه!
تو یک هفته ای که آپ بود کلا 2روزشو استفاده کردیم!
الان دیدم تاپیک فروش زدی گفتم سرورمو که وقتش هنوز مونده دوباره زنده کنم
اگر امکانش هست مشکل رو حل کنی ممنون میشم
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
راستی پنل ریبوتی هم که داده بودی اصلا واردش نمیشه!
اونم یه رسیدگی بکنی ممنون میشم
پاسخ : فروش VDS اختصاصی از هلند | RAM: 1GB | HDD: 150 GB | Bandwidth: UNLIMITED| قیمت: 25000 تومان !
http://up.vatandownload.com/images/y...d4hybxzyu7.jpg
یکی از دلیل هایی هم که دیگه تیکت نزدم پشتیبانی خوبتون بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب وقتی سرورت روزی 3بار داین میشد گفتم حتما کلاه برداری دیگه!
تو یک هفته ای که آپ بود کلا 2روزشو استفاده کردیم!
الان دیدم تاپیک فروش زدی گفتم سرورمو که وقتش هنوز مونده دوباره زنده کنم
اگر امکانش هست مشکل رو حل کنی ممنون میشم
کلاهبرداری کاری بر پایه فریب است که کس یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسهای انجام میدهند.
استعمال نام یا عنوان مجعول به قصد این که مؤسسات مجعول و اعتبارات موهوم را به طرف بقبولاند و او را به امور موهوم امیدوار و یا از امور موهوم خائف سازد و بدین طریق وجه یا مالی از او بگیرد.»
پس اینکار کلاهبرداری طلقی نمیشه اگه بود هیچ وقت سرویس های نوین وی پی اس تا به الا 8-9 سرور رو پر نمیکردند.
اصلا نیازی نبود شما منتظر باشید تاپیک فروش زده بشه ! شما باید خودتون پیگیر بودید مثل تمامی و خیلی مشترکین دیگه که حتی از یک روز نمیگذرند !
من در جریان تاریخ دقیق یک سال اخیر نوین نیستم فقط میدونم داونی میتونه یک طرف باشه یا دو طرفه باشه ، میتونه مشکل از طرف خود سرویس مشترک به خاطر دستکاری یا استفاده نادرست هم باشه
برای بازگردانی سرویس خود به پشتیبان support@novinvps.com ایمیل بزنید
are ping nemideh !! :-ss
T:\>ping 109.236.86.231
Pinging 109.236.86.231 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 109.236.86.231:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
کلاهبرداری کاری بر پایه فریب است که کس یا کسانی برای کسب نفع خود یا موسسهای انجام میدهند.
استعمال نام یا عنوان مجعول به قصد این که مؤسسات مجعول و اعتبارات موهوم را به طرف بقبولاند و او را به امور موهوم امیدوار و یا از امور موهوم خائف سازد و بدین طریق وجه یا مالی از او بگیرد.»
پس اینکار کلاهبرداری طلقی نمیشه اگه بود هیچ وقت سرویس های نوین وی پی اس تا به الا 8-9 سرور رو پر نمیکردند.
اصلا نیازی نبود شما منتظر باشید
تاپیک فروش زده بشه ! شما باید خودتون پیگیر بودید مثل تمامی و خیلی مشترکین دیگه که حتی از
یک روز نمیگذرند !
من در جریان تاریخ دقیق یک سال اخیر نوین نیستم فقط میدونم
داونی میتونه یک طرف باشه یا دو طرفه باشه ، میتونه مشکل از طرف خود سرویس مشترک به خاطر دستکاری یا استفاده نادرست هم باشه
برای بازگردانی سرویس خود به پشتیبان
support@novinvps.com ایمیل بزنید
باشه فقط امیدوارم زود جواب بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
دوستمون داره عرض میکنه که داونه و منم تایید کردم که سرویسشون داون هستش . من خدمتشون عرض کردم:
" تا زمانی که مشتری به ما مراجعه نکنه ما از کجا میتونیم بفهمیم که سرویس مورد نظر داون یا انلاین هستش " که ایشون مراجعه نکرده بودند تا به الا.
لطفا جو سازی نکنید
ممنون از شما.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
باشه فقط امیدوارم زود جواب بدید
سرویس شما امشب تحویل داده میشه
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
test mitonid behem bedid linux ?
rame 2gig ham darid ?
mamnoon
??
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
test mitonid behem bedid linux ?
rame 2gig ham darid ?
mamnoon
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
دوستمون داره عرض میکنه که داونه و منم تایید کردم که سرویسشون داون هستش . من خدمتشون عرض کردم:
" تا زمانی که مشتری به ما مراجعه نکنه ما از کجا میتونیم بفهمیم که سرویس مورد نظر داون یا انلاین هستش " که ایشون مراجعه نکرده بودند تا به الا.
لطفا جو سازی نکنید
ممنون از شما.
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
سرویس شما امشب تحویل داده میشه
با تشکر
جو سازی کدومه شما ایپی سرویس هاتون رو بزارید رو مانیتورینگ برنامه هم زیاده واسه اینکار
پرداخت 3ماهه و 6 ماهه یا یکساله دارید ؟
ایشون مشتری ما هستند و کاملا حق دارند
دارن میگن سرویس من داون هستش و منم تایید کردم.
و شما بعدش چنین پستی رو میزنید اسمش جو سازی نیست؟
=========================================
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nanotech
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
==============================
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
سرویس کاربر گرامی: Penoil
تحویل داده شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
تحویل داده شد.
عزیز من وقتی ارسال کردم ، قبلش سایت رو بارگزاری مجدد نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
تحویل داده شد.