پاسخ : وضعیت غیر قانونی اینترنت ایران!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
هیچ جای ایران مخابرات حجمی نمیده
اصفهان داره میده
دوستان نه تها اصفهان،بلکه خیلی از استان ها هم هستند که فروش حجمی دارند !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
کمتر جایی تو دنیا پهنای باند نامحدود ارائه میدین و هزینه پهنای باند رو باید پرداخت کرد
پهنای باند نامحدود معمولا هزینه بالایی داره
همچنین چندی پیش یکی از isp ها که سرویس 128 رو با 5 گیگ پهنای باند 17500 میده ، سرویس جدیدی زد که 128 نامحدود هست و قیمتش 15500 هست! وقتی مصرف کنید متوجه اون 128 با این 128 میشید.
کشور های دیگه اگه میبینین بعضی ها پهنای باند نامحدود نمیده طرف سرعت نتش 100 مگابیت هست که زیاد میتونه دانلود کنه و بصرف نیست
اما ما که مثلا 256 داریم چقدر میخوایم دانلود کنیم که بخواد به ضرر اینا باشه
ما خدا رو شکر اینجا مشکل قطعی یا افت سرعت نت نداریم
1 مگ گرفتیم و واقعا هم همیشه 1 مگ واسمون کار میکنه
قیمت هم مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
هیچ جای ایران مخابرات حجمی نمیده
توی اصفهان که مخابراط حجمی
هر گیگ == ۲۵۰۰ تومن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
saeed25 عزیز
این عکس که بنده برای شما اسکن کردم را مشاهده کنید . قیمت 1 مگابیت اینترنت در ایران حدود 1 میلیون تومان می باشد .
البته تا انجای که بنده اطلاع دارم اقای تقی خانی در یکی از isp ها در تهران مشغول بودن .
این هم اسکرین شات . سرویس IP همان اینترنت است . (internet protcol)
http://www.gg-game.ir/up/uploads/1305548231.jpg
با دروود و احترام
خوب بهای سرویس ها متفاوت است و من از 2 شرکت ارائه کننده پهنای باند اختصاصی پیوند قرار دادم در همین حدود ،یکی 650 هزار تومان و یکی حول و حوش 700 تومان بود اگر اشتباه نکرده باشم.
من گمان می کنم جناب تقی خانی اشتباه می کنند.
من از خود مخابرات پرسیدم
گفت هر ۱ مگ را به isp ها ۲۰۰-۳۰۰ میدیم
دروود
200 300 که دیگه یک جورایی دروغ دورغ هست!!اگر بهای شرکت مخابرات (به عنوان یک شرکت تامین پهای باند اختصاصی)این بود،دیگر هیچ کدام از شرکت های کوشا در زمینه تامین پهنای باند کاری از پیش نمی بردند و ورشکست می شدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
200 300 که دیگه یک جورایی دروغ دورغ هست!!اگر بهای شرکت مخابرات (به عنوان یک شرکت تامین پهای باند اختصاصی)این بود،دیگر هیچ کدام از شرکت های کوشا در زمینه تامین پهنای باند کاری از پیش نمی بردند و ورشکست می شدند.
من دقیقا این حرف را توی مخابرات شنیدم و در ضمن برای یه کار دیگه ای هم پهنای باند ۱ مگ خریدیم که کلا شد ۵۰۰ تومن ( ببین چند خریده بودن که به ما ۵۰۰ دادن ) و اینکه بعضی شرکتهای دیگه هم بودند که ۴۰۰ میدادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
به دیتاسنترهای ایرانی ، هر 100 مگابیت رو حدود 30 می فروشه و خوب طبیعی هست که هر 1 مگابیت برای خود سرویس دهنده 300 تومان در بیاد.
این به اصطلاح قانون جدید چیزی جز بازی با کلمات و عوام فریبی نیست! توجه کردین بعضی شرکتها قراردادها رو طوری تنظیم میکنن
که اگه بعدا مشکلی ایجاد شد راحت ازش استنباط کنن که کارشون درست بوده؛ چرا چون در متن قرارداد از کلماتی استفاده کردن که در نگاه اول همه چیز درست به نظر میرسه
ولی بعد که اعتراضی شد و مشکلی بوجود اومد از پارادوکس عبارات استفاده میکنن و راحت از اتهام طفره میرن. بنظرم اینها پیش زمینه هایی در ارتباط با اینترانت سراسری هست
خدا بخیر بگذرونه!