. بله ! از پورت 100 اشتراکی و همچنین از Cpu های AMD معلوم هست :)).
راستش قبلا که من یادم میاد از یک دیتا سنتر فرانسوی رک داشتند. ایمیلشون رو هم دارم !
اکی. نظر نمیدم دیگه !
نمایش نسخه قابل چاپ
کیفیت مناسب هست. اما این جا ایران هست.
مسایل سیاسی اجازه کیفیتی بیشتر از این را به ما نمیدهد.
worldstream.nl به هیچ عنوان وارز نیست.
به هیچ عنوان.
leaseweb.com به هیچ عنوان وارز نیست.
به هیچ عنوان.
دقیقا.
ما یک سال هست با روسیه کار میکنیم. اگر از دوستان سرور 100% وارز نیاز داشت میتونیم با پشتیبانی کامل در اختیارشون قرار بدیم.
دقیقا همینگونه هست سرور هاشون از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار هستند و ساپورت و فروش دیتا سنتر اعلام کردند که از فایل های وارز پشتیبانی میکنند و قانون سختگیرانه ای نسبت به این فایل ها ندارند .
Home
شاید سرور های اختصاصی خوبی داشته باشند اما پشتیبانی خوبی ندارند .نقل قول:
دقیقا همینگونه هست سرور هاشون از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار هستند و ساپورت و فروش دیتا سنتر اعلام کردند که از فایل های وارز پشتیبانی میکنند و قانون سختگیرانه ای نسبت به این فایل ها ندارند .
Home
اگر بخواهیم Altus را وارز حساب کنیم ؛ Leaseweb هم وارز به شما می آید و به نظر من Leaseweb از همه دیتاسنتر هایی که گفتند بهتر می باشد ؛ Worldstream که باید سرور را به امان خدا بسپاری چرا که پشتیبانی در حد صفر و کیفیت سخت افزاری هم صفر ... است .
موفق باشید .
وارز یعنی ایران!
بنده Altus را یکسال پیش تجربه کردم شاید حالا بهتر شده باشند اما آن زمان بار فنی زیادی نداشتند .نقل قول:
پشتیبانی خوبی هم داند انصافاً حتی در مورد Manage سرور هم خیلی کنم می کنند به دوستانی که Manage بلد نیستند.
موفق باشید .
بنده هم برای کسی vps ازشون تهیه کرده بودم جالب نبود .نقل قول:
ساپورتش درجه های مختلف داره shared hosting با اینکه فعال هستند ولی زیاد از نظر فنی جالب نیست ساپورت سرور ها خوب هست.
موفق باشید .