- هزینه سی پنل و دایرکت ادمین ؟
- پنل مستقیم از دیتاسنتر ارائه میدید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
- هزینه سی پنل و دایرکت ادمین ؟
- پنل مستقیم از دیتاسنتر ارائه میدید ؟
سلام
هزینه سی پنل €29,00 در ماه هستش
البته میتونید از نماینده ها هم جداگانه لایسنس سی پنل خریداری کنید
در صورت در خواست براتون مجانی نصب میشه
برای پشتیبانی بهترتون و اینکه اگه مشکلی در اینده پیش اومد به خاطر اینکه بیش از 7-8 سرور ازشون داریم طبیعتا درنظر میگیرن و بیشتر هواتونو دارن از پنل خودمون قرار داده میشه.
سلامنقل قول:
CPU: Intel C2Q Q9450 HOT!!!!MEMORY: 8 GB RAMHard drive: 500 TBTraffic: 10 TB !Price: 110,000 Toman
هارد این پلن 500 ترابایت هست یا 500 گیگابایت؟
در تایید صحبت های شما باید بگم برای ما هم داستان برای 7 پشتمون بس بودن رخ داد که گفتیم ایشالا درست میشه
مجدد طی روزهای گذشته اقدام به خرید سرور ازشون کردیم با این حال باز هم افت و خیز توی پورت ارتباطی شدیدا می لنگه
و حتی طی اون زمان رفتیم از لیز وب هم سرور گرفتیم ولی باز هم سرعت دلخواه ما نبود و الان نمی دونیم برای پشتیبانی کاربران سفارشی هلند از کجا سرویس بدیم که پینگ عالی و یکنواختی داشته
باشه
!!!
حالا باید چند روزی تامل کنیم شاید که سرعت به دلخواه ما برسه و اون چیزی رو که می خوایم رو دریافت کنیم
همون طور که تو پست دیگه هم گفتم 3 ماهه از ایشون سرویس دارم و بسیار راضی هستم این هم یه تورنت به حجم 2.5 گیگ
http://up6.iranblog.com/upload/90/sh.../3-5/64gjk.jpg
سرعت دانلود رو نگاه کنید
من بسیار راضی هستم و به هر کی که قیمت مناسب و کیفیت خوب بخواد توصیه میکنم
CPU: AMD X2 240MEMORY: 8 GB RAM HOT!!!!Hard drive: 1 TBTraffic: 10 TB !Price: 85,000 Tom
من این آفر رو میخوام
فقط یه چیزی قبلا worldstream محدودیت 16 آی پی بر روی هر سرور داشت . هنوزم داره ؟
قیمت آی پی اضافه ؟
سلام!
پلن 1 و 2 هر کدام با 10 آیپی به صورت جداگانه قیمت؟