روش سفارش چیه؟
من برای برنامه خودم می خواهم api می دهید؟ هزینه api با ماژول یکی هست یا هزینه ندارد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
روش سفارش چیه؟
من برای برنامه خودم می خواهم api می دهید؟ هزینه api با ماژول یکی هست یا هزینه ندارد؟
تو سایت پرشین اس ام اس میرید.
عضو میشید.
درخواست می دید و ...
برای api هم در حال حاضر قولش رو نمی دم که بهتون بدم یه مقدار زمان می بره تا یه سری کارها انجام بشه.
هزینه ای نداره و زمانی که وب سرویس شما فعال باشه می تونید از api استفاده کنید البته آموزش هایی برای ارسال از آدرس و ... وجود داره.
فعلا API برای سایر سیستم ها آماده نداریم.فعلا ماژول whmcs رو داریم که روی 7 تا هاستینگ فعاله.
پچ برای حذف اطلاعات جدول لاگ :
کد زیر را در یک فایل با فرمت php. ذخیره کنید.
اطلاعات دیتابیس whmcs رو در خط مربوط به اتصال بانک وارد کنید.کد:<?php
$link = mysqli_connect("localhost","WHMCS-DB-Username","WHMCS-DB-Password","WHMCS-DBname");
if( mysqli_connect_errno() )
{
print ("Try Again Please");
exit ;
}
$Sql="DELETE FROM mod_smsaddon_logs" ;
$result = mysqli_query($link,$Sql);
?>
بعد از ذخیره فایل کافیه فایل رو در فولدر دلخواه هاستی که whmcs نصب هست آپلود کنید و فراخوانی کنید.
بعد از هر بار فراخوانی این فایل ، اطلاعات جدول لاگ پاک میشه.
میشه کرون جاب تعریف کرد که این فایل مثلا هر روز یک بار اجرا بشه تا دیگه حجم دیتابیس شما بیهوده بالا نره...کد:http://portal.yoursite.com/log.php
آقا محسن تائیید میشن از همه جا ارزونتر تحویل سفارش سریع و پشتیبانی عالی من از خرید از ایشان خیلی راضیم
و همچنان می فروشیم ... :d
آقا محسن حرف نداره
راضیم ازش تو این 2ماهی که باهاش کار کردم
سلام..من خودم یک شماره اشتراکی دارم آیا میشه روی همون راه اندازی کرد ؟؟ اگه میشه من میخوام کجا سفارش بدم ؟
سلام.
حتما باید شماره تحت وب سرویس ما باشه.
البته فعلا 2 تا شماره اشتراکی رو سیستم فعال هست و می تونید برایگان از اونا استفاده کنید و فقط هزینه سیستم و وب سرویس رو بدید.
با هر طور صلاح می دونید.