ببخشید! یه سوال دیگه
مثلا من 8.39 دلار شارژ میکنم که میشه 9732 ولی دومین ثبت نمیکنم
روز بعد دلار گرون میشه
من میخوام دامنه ثبت کنم
مثلا دامنه میشه 10000
من روز قبل 9732 شارژ کردم
باید حساب رو 10000 کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید! یه سوال دیگه
مثلا من 8.39 دلار شارژ میکنم که میشه 9732 ولی دومین ثبت نمیکنم
روز بعد دلار گرون میشه
من میخوام دامنه ثبت کنم
مثلا دامنه میشه 10000
من روز قبل 9732 شارژ کردم
باید حساب رو 10000 کنم
با سلام - نرخ همیشه به قیمت ستون Slab 3 باقی می مونه یا تغییر خواهد کرد ؟
فکر کنم این قیمت رو دیگه ریسیلر کلاب مشخص میکنه
برای شارزژ کردن از پی پال هم میشه استفاده کرد دوست عزیز؟
خواهش می کنم، امر بفرمایید
معیار ثبت دامنه در ریسلری که به شما همکار محترم اعطاء می شود دلار آمریکا می باشد؛ اگر نرخ تبدیل ارز ریال به دلار گران تر و یا ارزان تر شود هیچ تاثیری در "اعتبــار" مالی ریسلر شما نخواهد داشت
عنایت داشته باشید عاملی که بر روی "اعتبار" مالی حساب شما تاثیر می گذارد گران شدن قیمت دامنه توسط ریسلر کلاب جدول Slab3 می باشد
لطفا بررسی بفرمایید، اگر ابهامی هست بیشتر خدمت شما توضیح بدهم.
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
همکار محترم؛
قیمت های ثبت دامنه بر اساس قیمت های ریسلر کلاب در جدول Slab3 یعنی ارزان ترین قیمت ارائه شده در ریسلر کلاب بوده و خواهد ماند.
لازم به توضیح است در صورتی که قیمت در Slab3 ریسلر کلاب ارزان تر و یا گران تر شود ، این تغییر برای ریسلر ها نیز تاثیر گذار می باشد.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
همین طور که می فرمایید قیمت های ثبت دامنه بر اساس قیمت روز Slab3 ریسلر کلاب می باشد
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
همکار گرامی؛
در حال حاظر خیر؛ در صورتی که درگاه پرداخت پیپال و یا انواع مشابه راه اندازی شود به صورت عمومی اطلاع رسانی خواهد شد
کاربران و همکاران محترم؛
بزودی برای ثبت نام سقف حداقل شارژ تعیین خواهد شد، لذا در صورت تمایل در سیستم عضو بشوید.
با احترام
از این پس کاربران محترمی که مایل به ثبت نام در سیستم هستند بایستی برای تایید ریسلر خود ، پس از عضویت و ورود به ریسلر مبلغ 20دلار افزایش موجودی بدهند، پس از افزایش موجودی ریسلر کاربر تایید می گردد
با عنایت به این موضوع که کاربران زیادی مایل به استفاده از سرویس ساب ریسلری دامنه Directi دهکده وب هستند، و ممکن هست در بین کاربران مشتریان تک خرید دامنه باشند و این موضوع ممکن هست لطمه ای به تجارت وب هاستینگ های محترم بزند، برای تایید ساب ریسلری افزایش حداقل 20$ الزامیست.
این افزایش موجودی مصر بودن کاربر برای فعالیت تجاری وب هاستینگ را نشان می دهد.
انشاالله بزودی درگاه پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد با همکاری 1.پرداخت امن پاسارگاد 2.پرداخت الکترونیک پاسارگاد راه اندازی خواهد شد
با احترام
نرخ ضریب تبدیل ریال به دلار در امروز 1183 تومان می باشد!