پاسخ : فروش سرور های مجازی و اختصاصی در ایران
با سلام خدمت شما آقای سلطانی من از سرویس های خارجی و پشتیبانی شما واقعا راضی هستم برای سرور های داخلی چند سوال داشتم آیا میتونم یک وی پی اس رو که در خارج هست با همه اطلاعات به سرور های ایران شما انتقال بدم؟ مثلا اگر حجم انتقالی 10 گیگ باشه این انتقال رو رایگان انجام میدید یا هزینه داره؟ اگر از سایر دیتا سنترها و سرورهای "ایرانی" بخوایم منتقل کنیم به سرور شما چطور مثلا 10 گیگ انتقال دیتا هزینه ای داره؟ با سپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
letgrab
با سلام خدمت شما آقای سلطانی من از سرویس های خارجی و پشتیبانی شما واقعا راضی هستم برای سرور های داخلی چند سوال داشتم آیا میتونم یک وی پی اس رو که در خارج هست با همه اطلاعات به سرور های ایران شما انتقال بدم؟ مثلا اگر حجم انتقالی 10 گیگ باشه این انتقال رو رایگان انجام میدید یا هزینه داره؟ اگر از سایر دیتا سنترها و سرورهای "ایرانی" بخوایم منتقل کنیم به سرور شما چطور مثلا 10 گیگ انتقال دیتا هزینه ای داره؟ با سپاس از شما
انتقال سرورهای مجازی به صورت رایگان انجام می گیرد.
شما کافی است با شرکت تماس بگیرید و درخواست تغییر سفارش خود را بدهید.
موفق باشید
من 2 تا ازشون خریداری کردم و 1 ماهه دارم استفاده میکنم ، کیفت عالی ، پشتیبانی سریع ، امنیت فوق العاده.
به نظر م بهترین سرویس سنتر ایران هستند.
با دروود
با اجازه جناب ساطانی،اگر ممکن است بفرمایید چگونه دریافتید که امنیت "فوق العاده"است؟
من از سرویس های مجازی شرکت های :
پارس آنلاین
سروش رسانه
نیز استفاده کرده و مورد حملات شدید ddos قرار گرفته بودم ، و ظاهراً تمامی آنها از فایروال سخت افزاری خوبی بهرمند نبوده اند ، اما در این سرور مجازی این حمله بلاک بوده و فقط تنها راه حمله اتک از پورت های باز بود که با گزارش به آقای سلطانی سریعاً از روت آی پی آنها بلاک شد.
در ضمن همیشه پینک خوبی داشته و قطعی سرور نیز نداشته ایم ، اما سروش و پارس همیشه و هر روز قطعی های زیادی داشت.
موفق باشید