پاسخ : Sinkhole-HTTP-Drone
بحثی اینجا مطرح شده که بنده به عنوان نماینده دیتاسنتر باید پاسخگو باشم ، همینطور که اگر ایشون در وب سایت انگلیسی زبانی پست می زدن خود serverboost پاسخ می داد ، هیچ اطلاعاتی از کسی اینجا عمومی نشده فقط ایشون ادعا کردن 50 تا سرور داون شده که باید روشن می شد . مطمئنا راجع به دیتاسنتر شما هم کسی اظهار نظر کنه با دلیل پاسخ می دید ، کسی که در فروم عمومی پست میزنه در انتظار پاسخ به صورت عمومی هست .
در هر صورت همونطور که قبلا گفتم ، بنده اگر مشکلی با این دیتا سنتر وجود داشته باشه سعی می کنم تا اونجایی که بتونم کمک کنم ، مهم نیست سرور مستقیم خریداری شده باشه یا بوسیله ما . هدف از مذاکره با jelle هم کمک احتمالی بوده همونطور که قبلا هم مشکل یکی دیگه از دوستان رو برطرف کردم .
با تشکر از آریا و هیوج سرور عزیز
یک ایمیل جالب از ServerBoost دریافت کردم
من بد نمیگم از این دیتاسنتر (دوستان خودشون قدرت فهم دارن)
عنوان ایمیل: Talking Bad
نقل قول:
Why are you talking bad about us on several forums?
Met vriendelijke groet / Regards,
Jelle Maes
Server Boost B.V.
نقل قول:
me:
Can you please give link of that forum to me?
Regards
نقل قول:
One of our resellers told me that you are talking bad about us on some forums, from some IP blocks in the past for abuse.
I think it's an Iranian forum (
webhostingtalk.ir)?
Jelle Maes
Server Boost B.V.
نقل قول:
me:
Your behavior is bad
Why you gave our information to others?
-----------------------
Hi,
This guy has 2 servers, we received quite some complaints from him on
many IPs on a very short period of time.
He had several customers with infected machines (Trojans, malware,
virusses), and such people we don't need in the network.
He might claim otherwise, but those are things we cannot ignore, we
are no Ecatel network and we prefer keeping it all clean
------------------------
this is that forum link (you can use google translator)
http://www.webhostingtalk.ir/f55/29185/
I dont say any thing bad about you,i just ask from professional
members of that forum to explan about Sinkhole-HTTP-Dron
because i dont hear about Sinkhole-HTTP-Drone before,
They ask from me to send all of data center reports,
Regards
نقل قول:
He said you talked bad about us, he's 1 of our bigger resellers and I found it interesting to know why you did it.
Now you are blaming us for the malicious activity your customers do :) That's also pretty lame if you ask me.
Jelle Maes
Server Boost B.V
.
نقل قول:
me:
Great,
If some one be your reseller/have many server from you,
he can get another customers information
this is really good privacy policy,
Thank You !
سلام.
این خیلی خوب هست که یک دیتاسنتر به اعتبار خودش اهمیت بده ولی اینکه با کاربر مستقیم تماس بگیره و با این لحن صحبت کنه کمی کودکانه هست.
برای مثال، بخشی در این صحبت ها ایشان ذکر کردند "That's also pretty lame if you ask me" که اگر کسی همچین حرفی به من بزنه، جوابش این خواهد بود
"what if I don't ask your opinion about how I chose my words ? what if you try to focus on what has to be done rather than wasting your energy for contacting each single customer and try to find out what they said about you ? I might be a customer, it doesn't mean I'm out of options and ideas about what I do ... you better watch out while I have my fingers rolling on keyboard. you might end up getting a real review in international basis and that's when I will come up with your childish decision of disclosing my information and discussing it over with your reseller without my authorization"
یا چیزی در همین حدود ها!
من در این حالت، طرف کاربر رو میگیرم ... بر خلاف اکثر موارد که طرف دیتاسنتر رو میگرفتم ...!
با تشکر.
جالبه که ایشان همش تو صحبتاش از مشکل کاربرش صحبتی نمیکنه فقط حرف خودش رو میزنه و توهین :)
صحبت های آریا و حسین رو تایید میکنم در این مورد.
آیا مطمئن این دیتا سنتر واقعی(خونگی) یا کاگنت دارن !؟ :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
724server
بحثی اینجا مطرح شده که بنده به عنوان نماینده دیتاسنتر باید پاسخگو باشم ، همینطور که اگر ایشون در وب سایت انگلیسی زبانی پست می زدن خود serverboost پاسخ می داد ، هیچ اصلاعاتی از کسی اینجا عمومی نشده فقط ایشون ادعا کردن 50 تا سرور داون شده که باید روشن می شد . مطمئنا راج به دیتاسنتر شما هم کسی اضهار نظر کنه با دلیل پاسخ می دید ، کسی که در فروم عمومی پست میزنه در انتضار پاسخ به صورت عمومی هست .
در هر صورت همونطور که قبلا گفتم ، بنده اگر مشکلی با این دیتا سنتر وجود داشته باشه سعی می کنم تا اونجایی که بتونم کمک کنم ، مهم نیست سرور مستقیم خریداری شده باشه یا بوسیله ما . هدف از مذاکره با jelle هم کمک احتمالی بوده همونطور که قبلا هم مشکل یکی دیگه از دوستان رو برطرف کردم .
نماینده دیتاسنتر زشته اینهمه غلط املایی داشته باشه
----------------------------------------------------
منظور از 50 سرور , VPS بود (البته تعداد حدودی اعلام کردم)
بحرانی که ایشون برای ما ایجاد کردن واقعا برای ما سنگین بود
البته آی پی ها پس از انتقال یوزر ها به دیتاسنتر Singlehop مجددا فعال شد
ما روی کاربر های جدید خیلی حساس هستیم... اکثر کاربر هایی که برای این سرور ها جذب کرده بودیم رو حساب داون تایم حاصل از نال روت شدن و تغییر آی پی ها از دست دادیم
به علاوه خاطره ای بد از کار با ما برای کاربرانمان ایجاد شد
ما فقط 15 روز از این دیتاسنتر فروش داشتیم الان هم فروش رو متوقف کردیم (سرور رو میفروختیم فرداش Abuse میومد عنوان Sinkhole-HTTP-Dron داخلش هم نوشته بود آی پی شما نال روت شده است)
HamiHost - کارت خرید
در ضمن اگر شما کمک بلدی توضیح بده چطور ممکن هست سرور ها روی این دیتاسنتر هر روز Abuse بگیرند - ایشون به بنده میگفتن Your client do dirty thing on our network
ولی توی سینگل هاپ این کاربر ها Clean هستند
هیچ چیز جز ضعف شبکه این دیتاسنتر وجود نداره
اول اینکه توی این فروم من قصدم کمک به کسانی بوده و هست که به نحوی از با این دیتا سنتر کار می کنند و بحث مالی هم مطرح نبوده ، چون از اولی که وارد این کار شدم بیشتر مشتری های غیر ایرانی داشتم و دارم .
دوم اینکه بازهم مطرح می کنم اگر کسی مشکلی با این دیتاسنتر داره به خاطر ارتباطی که چند ساله با این دیتا سنتر دارم اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دهم .
سوم اینکه بابت غلط نوشتن متن عذرخواهی می کنم ، کاری را باید انجام می دادم و خیلی سریع تایپ کردم .
چهارم اینکه امیدوارم در هر دیتاسنتری که هستید توی کارتون موفق باشید .
دروود
به راستی که این برخورد بامشتری،و فاش کردن اطلاعات مشتری،یکی از کارهای غیر حرفه ای این شرکت نه چندان بزرگ بوده است.