man niyazi be in nadaram ke shoma mano taid konid ya na, doostani hastan ke karashun ro anjam dadam az 1£ ta 199$ va hamintor 299$ :) pas niyazi be taide shoma nadaram. mamnoonam
نمایش نسخه قابل چاپ
man niyazi be in nadaram ke shoma mano taid konid ya na, doostani hastan ke karashun ro anjam dadam az 1£ ta 199$ va hamintor 299$ :) pas niyazi be taide shoma nadaram. mamnoonam
ببخشید قصد جسارت ندارم این انجمن تاپیک زدید و بحث باز کردید اگر نیازی به مشتریان این انجمن نداشتید نباید اصلاً تاپیک ایجاد میشد .
بنده هم دنبال یه شرکت مطمئن هستم باهاشون کار کنم اما به عنوان یه کاربر که کل تاپیک رو خوندم بین دو راهی قرار گرفتم و مطمئناً کسی با شما دشمنی نداره دور هم جمع شدیم تا به یه نتیجه خوبی برسیم .
به عنوان یه کاربر به شخصه از این استدلال شما خوشم نیومد "ما مشتریان خاص خود را داریم و نیازی به تایید کسی نداریم" اینطوری باشه فردا یه تیکتی بزنیم و یه سوالی بکنیم و بگیم پول کجاست و ... لابد بر میگردید همان جمله بالایی رو تکرار می کنید .
دوست عزیز قصد بحث در این تایپیک رو ندارم!! بنا به خیلی دلایل خیلی بودن که حتی 1000$ و 2000$ پرداخت کرده بودن ولی بعداز یه مدت اینجا و خیلی جاهای دیگه تایپیک در موردشون زدند!!
بنده هم شما نخواستم تایید کنم! چون الان یکی از دوستان به من پ.خ داد که ایشون تایید میشن از نظر شما بنده هم پست قبلی رو دادم! ;)
بازهم خدمتون عرض میکنم اگر دوست دارید اسم شرکتتون رو دوباره برام پ.خ کنید تا من استعالمم رو کامل انجام بدم. بعد همه کاربرای اینجا میتونن با خیال راحت باشما کارکنن!! این رو به حساب لطف بزارید نه چیز دیگه که براتون دارم انجام میدم که کار و اعتبار شما رو تایید کنم(من تایید نمیکنم، استعالمهایی که انجام میدم اینکار رو میکنن)
اگه هم نمیدید که خوب دیگه مشخصه :)
موفق باشید
سلام
بنده کل تاپیک ها رو خوندم و به نظرت هیچ یک از دوستان هم کاری ندارم ولی از هر چیزی منطقی تر این هست که اگر مشکلی نیست و به قول امیانه ریگی به کفشتون نیست اسم شرکت و شماره تماس برای دوستمون swat ایمیل کنید البته بنده هم اشنایی دارم ولی خوب دوست ندارید کسی بیشتر از اسم شرکت شما با خبر بشه تمام موارد بدید دیگه حرف کش دادن قدیمی شده اگر به قول دوستمون مشتری خاص خودتون دارید اصلا نیاید اینجا تاپیک بزنید ... !!! بحث الکی کشیدن به نظر من نشان دادن نکاتی هست که شما میخواید کسی سر در نیاره !!!!!
شب و روز خوش
سایت ندیدن چرا قضاوت میکنین داخل سایت شماره تماس هستش
---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
اگر قرار باشه همه بفهمن چه جوری به این هزینه کم مسترکارت میگیرن که همه شرکت اسرارشون فاش میشد جم میکردن کسی باید اعتماد کنه به شماره سایت زنگ بزنه نه اینکه اینجا مدام کل کل کنن زنگ بزنن سوال کنن یا نه میترسن پول بی افته واسشون خوب تحقیق نکرئه نباید حرف بی موردی زد
دوست عزیز اولا کسی نخواست کار ایشون رو خراب کنه شما بهتره کل تایپیک رو بخونی!! چون نه ما کار مستر کارت میکنیم نه کار پرداخت اینترنتی!! پس برامون منفعتی هم نداره بخواییم ایشون رو خراب کنیم یا برعکس تایید کنیم!!
روزانه خیلی ها به ما مراجعه میکنن بابت پرداخت وقتی میگیم که انجام نمیدیم میپرسن کسی قابل اعتماد رو سراغ دارید!! میگیم نه!!
مشکل همینه که ایشون و تمامی شرکتهایی که دارن این گونه خدمات رو انجام میدن قیمتهایی که دادن اصلا با عقل جور در نمیاد و خیلی خیلی بالاتر از اون چیزی هست که باید باشه
همون شکلی هم که بالا گفتم خیلی(تاکیید میکنم خیلی ها) 6 ماه کار میکردن همه از دستشون راضی بودند ولی یه دفعه ناپدید میشدند.... با کلی طلبکار!!
درآخر کسی هم نخواست کل کل کنه ما از ایشون اسم شرکتشون رو خواستیم تا استعلامامون رو انجام بدیم!!(برای ما پول نمیفته مجانی هست ;) !)
موفق باشید
با نظرات دوستان موافقم اگر این تاپیک به نتیجه برسه شزکت ما نیز دنبال یه جای مطمئن برای پرداخت ها میگرده
اسم تماس بگیرید با شماره سایت استعلام کنین
سلام
دقیقا 45 پست از اولین پستی که آقا مصطفی ( s.w.a.t ) درخواست اسم شرکت جناب maciran رو دادن میگذره.... ما هم همچنان منتظریم اگر شرکتی وجود داره از وجودش اطلاع پیدا کنیم :)