پاسخ : آفـرهای ماه مبارکـ رمضان ایـران وی پی اس ( سرور فعلی:آمریکا ، فونکس)
حالا به قول شما تماس های ما بد موقع بود با موبایلتون !
تیکت رو دیگه چرا جواب نمیدید ؟
من تو صحبت های قبلیم هم گفتم ! سرور شما واسه کارهای سبک خوبه اما 2 تا برنامه که همزمان باز کنی دیگه به زور کار میکنه !
اگه باور ندارید خودتون برید سرور من رو تست کنید.
میخواید یه سرور دیگه که از جای دیگه گرفتم هم بهتون نشون بدم دقیقا همین کارها رو باهاشون میکنم اما کوچکترین مشکلی ندارند ؟
3 تا برنامه همزمان باز میکنم و آپلود میکنم هیچ مشکلیم نداره.رمش هم 1 گیگ هست.سی پی یو هم مثل سی پی یو شماست ! (شایدم ضعیف تر)
اما سرور شما پایداری نداره !
اگه قبول ندارید میخوای فیلم هم بگیرم از تو سرورتون همه ببینند من چی میگم ؟
من از ایشون سرویس دارم
راضی هستم
اولش مشکل همین آقارو داشت ولی یه بار دیگه نصب کردن درست شد
یه کم سی پی یو کم داشت که تا گفتم دستشون درد نکنه 1 core رو به 2 core افزایش دادن و الان هیچ مشکلی ندارم
دوستان بعد 1 هفته قسمت درخواست سفارش بسته شده بود که الان باز شد دوستانی که مایل باشن می تونن سفارش بدن در ضمن از این به بعد سرویس برای لیچینگ ارائه نمی شه و پهنای باند تمامی سرور هامون نا محدود هست ! محدودیت سرعت هم قرار ندادیم ! و با برداشتن لیچینگ اون قانون Fair Use Policy هم منقضی می شه ! (دوستانی هم که سرور واسه دانلود و لیچینگ گرفته بودن تا آخر ماهشون فرصتشون تموم می شه سرورشون تمدید نخواهد شد در صورت تمایل از سرورهای اختصاصی ارزان قیمت ما می تونن استفاده کنن
پشتیبانی از طریق سیستم تیکت و یاهو خواهد بود اگر در مورد خرید سرور سوالی بود در خدمتتون هستم ولی در مورد مشکلات و مسائل فنی سرور ها هر موردی بود تیکت بدید تا از طریق شناسه مشتری و آی پی تون به مشکلتون رسیدگی بشه در ضمن دوسستانی که قبل از اینکه تیکت بدن میان زنگ می زنن مشکلمون اینه تاکید می کنیم تیکت بدن که نهایت تا 1 ساعت و می نیمم هم 15 دقیقه به تمام تیکت ها جواب داده می شود و اگر نیاز بود خودمون باهاتون تماس میگیریم
جناب آقای amiry صد در صد تایید می شود.
ایشون بسیار با حوصله و دقت به پرسشهای کاربران پاسخ می دهند
و سرویسهای ارائه شده بسیار با کیفیت هستند.
من یک عذر خواهی هم به ایشون بدهکارم ، به خاطر اینکه من یک سرویس
VPS یک ماهه از ایشون خریداری کردم و یک هفته این سرویس برای بنده فعال
بود و قرار بود که هزینه رو بعد از یک هفته پرداخت کنم ولی چون با مشکل مالی
برخورد کردم نتوانستم هزینه این سرویس را پرداخت کنم که باعث شرمندگی من
شد ولی ایشون با خوشرویی با من برخورد کردند که نشان دهنده مشتری مداری
و بزرگی ایشونه.
باز هم من از ایشون معذرت میخوام
من همون ابتدا ازشون یک میکرو گرفتم
کارشون خوبه
پشتیبانیشون هم عالیه
ایشون حتی این مورد رو که من تاخیر داشتم در پرداخت دوم رو هم نادیده گرفتن!
نایید میشن! مخصوصا که قیمتشون بسیار پایینه!:69:
من الان ۴ روزه که مبلغ میکرو رو به حسابشون ریختم و هنوز تحویل من ندادند.البته گفتن که اتفاقی براشون پیش اومده و قرار بود ۳ شنبه تحویل بدند اما تا الان خبری از ایشون نیست.
درخواست برگشت مبلغ رو دارم.
عزیز ج تیکت رو برسی کنید بعد بیایید اینجا پیغام بدید لطفا مشکلی داشتید شماره تماس هست تیکت هست یاهو هست بعد بیایید تو انجمن پیغام بدید عرض کردم یکی از اقوام فوت کرده بود تو تیکتم گفتم تا 3 روز نیستم سرورتون رو تحویل دادم تست هم کرده بودیم بعد 3 روز اومدید تیکت دادید که این کار نمی کنه! پس سرورتون رو تحویل داده بودم ! [b]|من الان ۴ روزه که مبلغ میکرو رو به حسابشون ریختم و هنوز تحویل من ندادند.|[/ اگه می خواید عکس از تاریخ تحویل سرور هم بگیرم بزارم حرفی که می زنید با دلیل نشون بدید که تحویل ندادیم یا حداقل اگه تکیت رو مشاهده نکردید زنگ می زدید ! :-|b]
سرورتون دوباره از اول نصب شد بهتره یاد بگیرید مشکلاتتونو از تیکت پیگیری کنید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
algor93
من الان ۴ روزه که مبلغ میکرو رو به حسابشون ریختم و هنوز تحویل من ندادند.البته گفتن که اتفاقی براشون پیش اومده و قرار بود ۳ شنبه تحویل بدند اما تا الان خبری از ایشون نیست.
درخواست برگشت مبلغ رو دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
عزیز ج تیکت رو برسی کنید بعد بیایید اینجا پیغام بدید لطفا مشکلی داشتید شماره تماس هست تیکت هست یاهو هست بعد بیایید تو انجمن پیغام بدید عرض کردم یکی از اقوام فوت کرده بود تو تیکتم گفتم تا 3 روز نیستم سرورتون رو تحویل دادم تست هم کرده بودیم بعد 3 روز اومدید تیکت دادید که این کار نمی کنه! پس سرورتون رو تحویل داده بودم !
[b]|من الان ۴ روزه که مبلغ میکرو رو به حسابشون ریختم و هنوز تحویل من ندادند.|[/ اگه می خواید عکس از تاریخ تحویل سرور هم بگیرم بزارم حرفی که می زنید با دلیل نشون بدید که تحویل ندادیم یا حداقل اگه تکیت رو مشاهده نکردید زنگ می زدید ! :-|b]
سرورتون دوباره از اول نصب شد بهتره یاد بگیرید مشکلاتتونو از تیکت پیگیری کنید !
اوکی ...
حله!!
سلام دوست عزیز
من یه وی پی اس ویندوز 2003 میخوام با هارد 15 گیگ و رم 512 یا 1 گیگ ... پورت 1 گیگ ، پهنای باند نامحدود ، با نصب و کانفیگ Nttacplus+ PPTP + L2TP
میشه قیمت بدید؟
آیا تست هم دارید یا یه اکانت تست که من بتونم الان در حد 5 دقیقه وصل شم و تست بگیرم از سرعتش؟
من از ایشون سرویس گرفتم.واقعا از همه چی راضی هستم.پشتیبانی کیفیت.قیمت هم عالی هست