سعی شده امکانات خوبی نوشته بشه که هم با سلیقه ایرانیان بخونه هم اینکه مطابق جیب دوستان عزیز whmcs رو من میتونم اوکی کنم اما قیمتش دیگه زیر 600 نیست؟ایا واقعا هاستینگ ایرانی بیشتر از 70 پول میده؟نمیده دیگه;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سعی شده امکانات خوبی نوشته بشه که هم با سلیقه ایرانیان بخونه هم اینکه مطابق جیب دوستان عزیز whmcs رو من میتونم اوکی کنم اما قیمتش دیگه زیر 600 نیست؟ایا واقعا هاستینگ ایرانی بیشتر از 70 پول میده؟نمیده دیگه;;)
تنها زرين پال بدرد نميخوره
طوري بنويسيد كه امكان تعريف انواع ماژول ها مثل پرداخت آنلاين بانك ها رو داشته باشه
يا حق
به نظر من پرداخت بانکی یه نیاز اساسیه. بهتره به زرین پال محدود نشید.
دو تا سوال دارم:
۱. آیا تقریبی از قیمت فروشتون رو برآورد کردید؟ و میتونید اعلام کنید؟
۲. برنامه زمانبندیتون برای اتمام کار تقریبا کی هست؟
سلام
سوال اول:
بله قیمت بین 60 تا 90 هست نسخه عادی و خودتون هم میتونید قالب بدید کد گذاری رایگان میشه طراحی قالب هم قیمت جدا دارد(البته سیستم دو قالب دیفیکال دارد)
سوال دوم:
انشالله برای 25 الی 30 مرداد برای فروش گذاشته میشود
سلام
به نظرم بهتره كه اين اماكان رو هم ايجاد كنيد:
ايجاد فاكتور جديد براي كاربر توسط مدير.
اگه بشه تبديل اطلاعات رو براي سيگما و ادونيس هم اضافه كنيد بهتر ميشه
+
هنگام دريافت سفارش محصول مدير بتونه فيلد هاي اطلاعات مورد نظر دريافتي رو خصوصي سازي بكنه. يعني مثلا براي هر گروه خاص از محصول ( هاست، سرور اختصاصي، مجازي، ... ) بتونه فيلد هاي خاصي رو معين بكنه.
سلام
ايجاد فاكتور جديد براي كاربر توسط مدير>>>>ایجاد شد
اگه بشه تبديل اطلاعات رو براي سيگما و ادونيس هم اضافه كنيد بهتر ميشه>>>چون اون دو سیستم مالکان ایرانی دارد و بنده نمونه هاشو نخریدم دسترسی به اطلاعتشون هم ندارم تبدیل اونها باعث کاهش پیشرفت برنامه نویسی و رقابت در ایران میشه و متاسفانه برای حمایت دوستان عزیز اینکارو نمیکنیم
هنگام دريافت سفارش محصول مدير بتونه فيلد هاي اطلاعات مورد نظر دريافتي رو خصوصي سازي بكنه. يعني مثلا براي هر گروه خاص از محصول ( هاست، سرور اختصاصي، مجازي، ... ) بتونه فيلد هاي خاصي رو معين بكنه. >>>>> این هم قبلا گذاشته شد
از شما بابت نظر ارزشمندتون ممنونم
منتظر نظرات دیگر عزیزان هستم
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
دوست این مورد هم نظر بدید سیستم با این مشخصات+کد گذاری رایگان قالب را چقدر برای فروش قرار بدهیم؟
ضمنن سورس این سیستم به مشتری داده نمیشود طی تدابیری سورس بازخوانی میشود
موفق باشید
التماس دعا
امکان اتصال به سیستم پیام کوتاه جهت آلرت از طریق موبایل چه به مشتری و مدیر هاستینگ هم داشته باشه
با تشکر
با سلام ...ثبت خودکار دامنه آی آر و جهانی ، تنظیم دی ان اس ، تغییر مشخصات صاحب دامنه ، ثبت خودکار هاست لینوکس و ویندوز هم داره ؟
اگه نیست که روش کار کنید بتونه انجام بده .
با تشکر
با سلام
در پاسخ دوست irmpmn
به دلایلی این امکان رو نمیتونم اضافه کنم
پاسخ دوست عزیزh_zaman06
ثبت خودکار هاست سی پنل روی سیستم اضافه میشود
منتظر نظرات دوستان دیگر هستم
با تشکر