پاسخ : نظر سنجی - پرشین وی پی اس
ضمن تشکر از همه ی دوستانی که نظر دادند و همگی نظر لطف داشتند به بنده ، محمد و پرشین وی پی اس :)
چند تا مورد رو لازم دیدم که توضیح بدم:
1- توی این مدتی که فعالیتمون رو با محمد در پرشین وی پی اس شروع کردیم، همه ی سعیمون بر پشتیبانی سریع و خوب و از اون مهمتر سرویس خوب بوده و همیشه طرحهایی برای بهتر شدن سرویس دهی داشتیم و خواهیم داشت.
2- تا جایی که ممکن بوده هم سعی کردیم قیمت ها مناسب باشن.
البته شاید نسبت به سرویس دهندگان دیگه بالا بنظر برسه؛ ما سعی کردیم سرویس ارزش اون قیمت رو داشته باشه، ولی خب این کاربرانمون هستند که میتونن در این مورد نظر بدن. (البته کمی بالا بودن قیمت دلیل دیگری هم داره که نیاز نمیبینم اینجا توضیح بدم)
3- سایت هم در حال طراحی هست که چند روز دیگه نصب خواهد شد(البته طراحی جدید و متفاوت)
4- همانطور که محمد گفت، به زودی با ارائه خدماتی متمایز در خدمت کاربران خواهیم بود و به همین دلیل میخواستیم نظر عموم رو درمورد پرشین وی پی اس بدونیم و اگر کم و کاستی وجود داره در سرویس جدید برطرف کنیم.
خبرهایی که فعلا در این مورد میتونم بگم، اینجا ذکر میکنم:
1- ثبت نهایی شرکت.
2- اضافه کردن پرداخت آنلاین بانک ملت.
3- اضافه کردن خدمات خرید لایسنس و ثبت دامین بصورت فوری و با قیمت مناسب. (البته عموما" برای کاربران و سرویسهای خودمون خواهد بود)
4- افزایش ساپورت از 2 نفر فعلی (که من و محمد هستیم) به 4 نفر.
5- و در نهایت اضافه شدن سرویس ها و خدمات جدید که این مورد رو فعلا چیزی درباره اش نمیگم.
البته توضیحات بیشتر طی چند روز آینده (احتمالا دهم مرداد ماه) همراه با ارائه سرویس جدید اعلام خواهد شد که امیدواریم باعث رضایت هرچه بیشتر کاربران باشه :)
موفق باشید
دوستان سرویس ازشون دارند راضی هستند.
فقط بعضی اوقات داون بود که اونم تقصیر دیتا سنتر هستش
وقعا حرفه ای هستند.
مثل امضا هیچ ارزونی بی دلیل نیست اینجا نشون میده خوشدو
قیمت هاشون ارزون نیست === سرویس خوب
پیشنهاد : اگر سرویس هایی با قیمت ها کمتر ( تعرفه هایی مشابه ارائه دهندگان دیگر ) در لیست قرار دهید خیلی خوبه :54::53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
کیفیت = خوب
پشتیبانی = مناسب
قیمت گذاری :
بسیاری از سایت های خارجی که بصورت کولو در دیتاسنتر ها کار می کنند و مثل شما مالکیت سرور رو هم در اختیار دارند به مراتب قیمت هاشون پایین تر از جاهای دیگه هست در حالی که کیفیت مشابهی با سایر جاها دارن. ولی شما قیمت هاتون نسبت به مشخصات سرویس با سایر جاها مشابه یا حتی گرون تر هست. بر خلاف (wgb) که سیاست مالی و فروشش با شما متفاوته.
البته حق شماست و فقط نظر شخصی رو گفتم.
قالب سایتت رو زودتر اوکی کن :d که این صفحه در دست طراحی چند ماهی هست که جا خوش کرده!
یه زمانی رو لایسنس ها فعالیت می کردید اگه الان هم فعالیت می کنید که خوبه و اگه نه که خوب میشه رو خدمات جانبی هم فعالیت کنید.
موفق باشید :x
قیمت گذاری همش به هزینه سرور برنمیگرده، وگرنه رم 1 گیگ رو میشه 7-8 تومن هم فروخت.
ترجیح دادیم وارد کل کل بازار نشیم ;)
قالب سایت هم به زودی رونمایی میشه.
خدمات جانبی هم نیاز به یه سری پیش نیاز داره که بتونیم به بهترین نحو سرویس بدیم. که این مورد هم تو برنامه هامون قرار دادیم. مشکلات رفع بشه، در خدمت دوستان خواهیم بود.
ممنون بابت نظرتون :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
پیشنهاد : اگر سرویس هایی با قیمت ها کمتر ( تعرفه هایی مشابه ارائه دهندگان دیگر ) در لیست قرار دهید خیلی خوبه :54::53:
مثلاً رم 1 گیگ رو بدیم 15 تومن؟
نه اینکه نشه به این قیمت داد، به راحتی میشه همچین سرویسهایی ارائه داد! ولی ... باید شبا نون و نمک بخوریم! :) (یه مورد رو گفتم، تا تهش رو بگیر ...)
نقل قول:
مثلاً رم 1 گیگ رو بدیم 15 تومن؟
نه اینکه نشه به این قیمت داد، به راحتی میشه همچین سرویسهایی ارائه داد! ولی ... باید شبا نون و نمک بخوریم! :) (یه مورد رو گفتم، تا تهش رو بگیر ...)
نه منظورم این نبود که سرویس های فعلی را حراج کنید .منظور این بود سرویس هایی با مشخصات و قیمت هایی که معمولا همه ارائه می دهند در لیست قرار دهید :54:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نه منظورم این نبود که سرویس های فعلی را حراج کنید .منظور این بود سرویس هایی با مشخصات و قیمت هایی که معمولا همه ارائه می دهند در لیست قرار دهید :54:
همه کی هستن مثلاً؟ 2-3 مورد رو بگید لطفاً ...
اگه منظورتون قیمتایی در حد تاپیکهای اینجاست که ما راهمون جداست. :)
موردهای زیر رو ببین، به نظر ما اصلاً منطقی و عقلانی نیست (حداقلش برای ما). یه سری معیارها داریم که ممکنه بقیه نداشته باشن. بقیه هم ممکنه شبا نون و نمک میخورن، یا بجای کلاسهای تابستونی سرور میفروشن، یا گنج پیدا کردن یا ...
2 گیگ رم DDR 3 اختصاصی || 100 گیگ هارد دیسک || پهنای باند نامحدود
|| سی پی یو Dual Intel Xeon 5520 || پورت 1 گیگ اختصاصی || سیستم عامل های Win/Linux
قیمت ماهیانه: تنها 32900 تومان
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
RAM : 128 MB RAM
Hard : 8GB
Port : 1 Gbit/s port
IP: 1 IP
Bandwidth : unlimite
قیمت 6000 تومن ماه اول
Share CPU Quad Core
1024MB DDR3 RAM
40GB SATA2 Hard Disk
1Gbps Share Connection
2000GB Bandwidth
1 IP Addresses
$12.99 Per Month
عرض کردیم که، هر کسی سیاست خودش رو داره :)
چند ماهه ازشون سرویس گرفتم.
چند ماه میشه رو یادم نیست..8 یا 9 ماهی میشه.
خوب بوده..
مشکلی نداشته..
قطعی نداشته.
پهنای باند بیشتری بدن بیتره.
ادد دامین هم بدید :d
منتظر می مونیم ببینیم چه سرویس هایی می خوان اضافه کنند.
هاست وارز هم اگه بذارید خوبه..
در کل:با آرزوی موفقیت روز افزون
اول از همه سلام به همگی بخصوص مدیران پرشین وی پی اس
والا من با {افراد یا شرکت یا سایت های} زیادی در رابطه با خدمات هاست و سرور و این جور چیزا کار کردم فقط از 2 تا شرکت راضی هستم یکی این پرشین وی پی اس یکی هم آریا سرور ==> (تو کلام خودم خاک قند : اقا ممد ثبت شرکتتون رو تبریک می گم) <:-p
ولی باز هم این 2 تا مشکلاتی دارن مثلا آریا سرور . منی که چندین ماه هست از شما وی پی اس می گیرم اگه چند ساعت پول دیر پرداخت کردم واسه تمدید شما فورا وی پی اس رو ساسپند نکن و بعد که از ساسپند در اوردی مشکل تو برنامه به وجود آمده باشه نگو برو بده همونی که برات کانفیگ کرده تا درستش کنه. شما هم کمک کنی بد نیست بالاخره من مشتریه شما هستم و سعی کنید مشتریتون رو راضی نگه دارید/انتقاد بود ناراحم نشوید\
و بریم سراغ پرشین وی پی اس عزیز =
قیمت نسبتا فوق العاده
اپ تایم هم عالی .
پشتیبانی هم خوب ولی قبلا خیلی خیلی بهتر بود مثلا تا ساعت 2 شب هم جواب تیکت های من رو دادن ولی جدیدا یکمی پشتیانی ضعیف شده که گمون کنم بخاطر این بوده که داشتید کارای ثبت شرکت رو انجام می دادید. حالا که شرکت رو ثبت کردید امید وارم که مثل قبل پشتیبانی کنید.<به ساعت اداری هم توجه نکنید :67:>
یکی هم اینکه اگه پنل مدیریت وی پی اس هم در اختیار مشتریا قرار بدید عالی می شه.
یکی دیگه هم اینکه بعضی وی پی اس هایی که از شما گرفتم حداقل هفته ای یک بار باید ری استارتش کنم ولی بعضی ها رو تا به حال ری استارت نکردم
و در کل از همه اونایی که باهاشون کار کردم بهترین
امید وارم که همیشه موفق باشید :67:o:-)
من یه چند باری اومدم خرید کنم اما قیمت ها منصرفم کرد
سایتشون کمی جامعتر بشه خیلی بهتره+قیمت ها هم....(دیگه خودتون میدونید):111: