گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بوُ میده!
شما خودتون رو با پلسک و دایرکت ادمین رویایی خوش کنید!
نمایش نسخه قابل چاپ
البته اینجا معلومه که چی بو میده ;)
من از سال ۷۹ یا ۸۰ تا فکر کنم سال ۸۷ با سی پنل کار میکردم. اما ترجیح دادم هم با یه سیستمعامل خوش دست تر از ردهت (و خانواده اش) کار کنم و هم شبها سرم رو راحت بزار روی بالشت، بدون ترس از تحریم!
شرکتهای ایرانی که روی سی پنل سرویس میدن انصافا دل شیر دارن.
امیدوارم صابونش هیچ وقت به تنت نخوره! یادمه سرور یکی از دوستان رو به خاطر هاست کردن دومینهای آی آر بستند، فکر نمیکنم غیرفعال کردن یه لایسنس براشون سخت تر باشه!
اگر قلق پلسک دستتون باشه، از صد تا سی پنل بهتره!
اره اون که مشخصه! بوش نمیاد؟! :)
شما همه رو به یه چوب نزنید! دل شیر نمیخواد! یکم سرمایه گذاری ، تفکر و کار میخواد که اکثر به اصطلاح شرکت داران اینجا توانایش رو ندارن! الان اکثر کسانی که دارن از دایرکت ادمین یا پلسک سرویس میدن تو ایران از سرناچاری هست!! وگرنه کسی تو ایران سراغ دایرکت ادمین(با اون ساپورت مسخرش) و پلسک نمیرفت برای سرورهای لینوکس!
صابون چی؟! تحریم؟!! :)) چیز خنده داری گفتی! برای ما تحریم معنی نداره! ;)
شما هر چقدر هم که رعایت کنید نمیتونید به دامینهای ir سرویس ندید. حتی اگر بتونید به ir ها سرویس ندید، نمیتونید whois همه دومینهاتون رو چک کنید. سی پنل حتی با سرویس دادن شما به یک مشتری ایرانی مشکل داره، حتی اگه هفت نسل آمریکایی باشید. کافیه یه نفر به هر دلیلی ریپورتتون کنه.
Are you aware of this? Apparently, if your customer or the server owner is Iranian, they will not license you or will deactivate the license without warning.
This is the response I received:
--------------------------------------------
We have canceled a license in your account because it has been brought to our attention that the server on that IP is identifying as Iranian.
United States sanctions laws prevent us from knowingly doing business with Iran in any capacity.
یه سرچ ساده توی کوگل موارد خیلی بیشتری رو بهتون نشون میده.
از بین شرکتهای معتبر ایرانی کدوم شرکت با سی پنل سرویس میده؟ آیا به خاطر اینه که اونا آدمش روتوی کشورهای دیگه ندارن؟ یا به خاطر اینه که نمیخوان اعتبارشون رو یه شبه از دست بدن؟
من حرفی از رعایت کردن زدم؟! یا داشتن آدم در کشورهای دیگه؟!
بله طریقه کار کردن با گوگل رو بلدم!
در بین شرکتهای ایران!(هاست ایران!)
در آخر کسی کاری رو شروع میکنه و تعهدی رو برگردن میگیره(البته خیلی ها از زیرش گردن خالی میکنن) پِی همه چی رو به تنش مالیده و با سرویسی که تا الان به مشتریهامون دادیم این رو ثابت کردیم که اینگونه مشکلها که برای خیلی ها وجود داره برای ما وجود نداره! ربطی هم به 7 نسل یا 10 نسل آمریکایی نداره!
موفق باشید
با سلام
ای پی عوض کنید چون ای پی به کلی بلوک شده
با تشکر
این جمله یکی از جالب ترین جملاتی بود که تو این فروم شنیدم!! =)) از کی تا حالا WHM\CPanel شده نرم افزار قدیمی؟!! :D واقعا پیش خودت چی فکر کردی که داری Plesk و DA رو با این مقایسه می کنی؟!
ضمنا شخص بنده تا حالاهیچ گونه مشکلی با CPanel نداشتم، هم به IR سرویس میدم هم مدت هاست که انواع و اقسام سایت های خودم روی این هست. به قول دوستان یک سری فوت و فن هنگام کار هست که رعایت کنید به مشکل بر نمیخورید.
ارادتمند