[QUOTE=saeid.roop;268705]ok
شما نیازی نیست ولخرجی بکنید.یه وی پی اس با رم 256 بگیرید 20 تومن. از تورنت دانلود کنید.ما هم قول میدیم در مورد تورنت با شما کاری نداشته باشیم.
اگه دوست داری بسم الله. b4s.co خرید رو انجام بدید.اگر هم نه پس سخن کوتاه کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
کانادا قوانین خاصی در مورد تورنت داره، اینکه نت الیجتنت گیر میده یا نه رو نمیدونم ولی یادمه یکی از سایتهای تورنت(فکر میکنم isohunt بود)
یک مدتی تو کانادا هاست شده بود که بش کاری نداشتند فقط قانونا دسترسی رو به آی پی های کانادا بسته بود.
حالا اگه این آقا میگه مشکلی با تورنت ندارن شما دیگه مشکلتون چیه؟
من نمیدونم این تاپیک نت تلیجنت هست یا کل کل
1000 دلار و 2 هزار دلار !
درستهنقل قول:
کانادا قوانین خاصی در مورد تورنت داره، اینکه نت الیجتنت گیر میده یا نه رو نمیدونم ولی یادمه یکی از سایتهای تورنت(فکر میکنم isohunt بود)
یک مدتی تو کانادا هاست شده بود که بش کاری نداشتند فقط قانونا دسترسی رو به آی پی های کانادا بسته بود.
حالا اگه این آقا میگه مشکلی با تورنت ندارن شما دیگه مشکلتون چیه؟
پولت اضافه کرده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط javadk http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
من حاضر هستم ، شما 2 هزار دلار پیش یکی بزارید
من وی پی اس 512 رم رو ، ماهی 100 تومان بخرم از شما
بعد از تورنت استفاده کنم ، اگر گیر ندادن که کلی سود کردید ، ولی گیر دادن ، 2 هزار دلار رو باید بهم بدید
قبول می کنید امروز استارت بزنیم
یا ؟
جواب دیتا سنتر که هنوز تو کل کل هست
در مورد ویندوز سرور 2003
به این صفحه نگاه کن ( مدیرا گیر ندید نمیشه اینو کپی کرد )
Compare the Editions of Windows Server 2003
leasweb دیتاسنتریش که در امریکا هست به تورنت حساس نیست؟
چرا حساس هستن
پس کدوم دیتاسنتر به تورنت گیر نمیده یکی میگه میده یکی میگه نمیده اخر leasweb میده یا نمیده؟
تا اونجا که من اطلاع دارم به خود تورنت کاری ندارند ولی اگر فایلی که دانلود میکنید وارز باشه Abuse میاد
تورنت میخوای دانلود کنی و یا seed بزاری؟
یا لینک مستقیم روی همون سرور کنی ؟ کدومش ؟خیلی تفاوت داره حالا چرا اینجا؟انقدر گران و مشخصات ضعیف !