هر چقدر که قیمت دلار باشه دیگه. چه سوالهایی میکنید عزیز .
نمایش نسخه قابل چاپ
همرو با هم میفروشید ؟؟ منظورم اینه ک مثلا 10 تا هم میفروشید ؟؟
ببخشیدا دوست من
منم میخوام البته چندتاشو
در حدود 5 تا 10 تا
اگر پیشنهادی برای همشون نباشه شاید مجبور باشم چند تکه اش کنم . البته به شرطی که همشون واگذار بشن. اگر چند تایی بمونه نمیتونم کرکره را پایین بکشم
پس حتما به من خبر بدین
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------
نترس اگه تعداد کم باشه
خریدار بیشتر میشه
من خودم همین الان 5 تارو میخرم
نقد
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
من 5 تارو 40 تومن میخرم
10 تا رو 60 تومان میخرم
سلام.
در این که شما به هر طریقی می تونید این کار رو انجام بدید حرفی نیست ولی خواهشا با یوزر هاتون به این صورت برخورد نکنید!
اولا شما هزینه ی هاست رو از یوزرتون گرفتید پس اینکه بخواهید هزینه دوباره از کسی بگیرید یه مقدار ...
دوما کسی که بخواد 400 تومن هزینه 40 تا هاست بکنه بهتره دو سه ماه تو چند تا سایت معتبر و ... تبلیغ بده. تضمین می کنم که شرایط بهتری براش پیش میاد!
سوما همه یوزر ها رو به یک نفر بدید نه چند نفر (یوزر ، میوه نیست که نفری یک کیلو به هر کسی بفروشید)
شما با یه سری تعهدات به کاربراتون هاست فروختید واسه همین سپردنشون دست هر کسی درست نیست! (با شرکت های معتبر تماس بگیرید)
تو این فروم فکر نکنم شرکت معتبری فعال باشه!
معتبر = (جزو 10 هاستینگ برتر ایران)
باز ببخشید قصدی نداشتم جز راهنمایی ...
موفق باشید.
10 هاست اول؟ اولیش که میدونید کیه؟ اسم نمیارم چون درست نیست.
حداقل 20 تا مشتری داشتم که از دست این شرکت به ما پناه آوردن.
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
بنده حاضرم سرویسدهی به همشون رو قبول کنم، ضمنا در زمان تمدید هر هاست طی قرارداد، 30 درصد هزینه تمدید رو به حساب شما واریز کنم.
فکر میکنم پیشنهاد عادلانه ای باشه. چون بنده باید حداقل بطور میانیگن 6 ماه سرویس رایگان بدم + دردسرهای انتقال
و حداقل 200 تا شرکت و یوزر هستند که هر ماه از دست هاستینگ های الکی به این شرکت ها پناه می برن!
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
این منطقی هست به جای اینکه قرار باشه پولی به ایشون پرداخت بشه.
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
قرار نیست به نفع خودمون یا کس دیگه حرفی بزنیم.
ساپورت چند هزار یوزر و سایت کار راحتی نیست!
پس بهتره تو برتر بودن ، حق رو به اون ها داد
تاپیک به حاشیه نره فقط ...