پاسخ : فروش فوق العاده و نا محدود سرور مجازی به مناسبت افتتاح ایران وی پی اس و میلاد با سعادت منجی عالم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbiriAmir
ایشون ظاهرا غیب شدن!
عجببببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!
دیروز صبح سفارش دادم پولم پرداخت کردم هنوز تحویل نگرفتم تلفنشونم خاموشه!
خدا به خیر کنه! امیدوارم کلاهبرداری جدید نباشه!
دوست عزیز لطفا قبل از سفارش دادن محصول از موجودی سرور مجازی در خواستی اطمینان حاصل فرمایید بعد پرداخت نمایید ! جایی غیب نشدم نگران نباشید یه سفر 1.5 روزه خارج از شهر داشتم متاسفانه آنتن دهی اونجا بشدت ضعیف بود ! تیکت دادم بهتون شماره حسابتونو برام ارسال کنید اگه ....
ما حتی مشتریانی داریم که با وجود اینکه چندین روز بعد اینکه سرورشونو تحویل گرفتن ولی پول سرور رو واریز نکردن باز سرورشونو قطع نکردیم!!
فعلا فروش متوقف شده تا سرور جدید تحویل داده بگیریم ! ( دوستان سفارش قبول نمی کنیم فعلا )
پاسخ : فروش فوق العاده و نا محدود سرور مجازی به مناسبت افتتاح ایران وی پی اس و میلاد با سعادت منجی عالم
سرور قدرتمند جدید خریداتری شد برای اطلاعات بیشتر به سایت مراجعه کنید !
آفر های ویژه آپدیت شد.
شـروع قیمت ها از 9.000 تومان
پهنای باند نا محدود برای میکروتیک و ویندوز زیر 10 گیگ
از سرویس هاتون میشه برای رپیدلیچ استفاده کرد ؟ (عمومی) فقط برای چند ماه
بله روی یه هارد دیگه این کار رو میکنیم تا افت کیفیت روی سایر مشتری ها ایجاد نشه
بعد ، هزینه اضافی یا ... نداره ؟
اگه داره بفرمایید
البته میبخشید زیاد سوال میپرسم
پهنای اضافی + هارد مورد نیاز+... دیگه رو بگید چشم
با سلام
بله بنده سرویس رو تحویل گرفتم
از دوست عزیزمون متشکرم
دلیل تاخیرشونو هم که خودشون فرمودن
من ازشون عذر میخوام
باز هم می گم من قبلا ازشون خرید کردم کیفیت عالی و پشتیبانی بسیار عالی
دمتون گرم داداش
آفــر ویـژه تـکرار نخواهد شد :
2 عدد سرور مجازی به مدت 10 روز به مشخصات زیر به فروش می رسد :
هارد 500 گیگ رم 1.5 گیگ سی پی یو 2هسته ای پهنای باند 4000 گیگ به قیمت 30 هزار تومان ×2
یا
هارد 1000 گیگ رم 3.5 گیگ سی پی یو 4 هسته ای پهنای باند 5000گیگ به قیمت 60 هزار تومان ×1
در مورد اینکه 10 روز بیشتر می شه یا باید عرض کنم بله امکانش هست ولی روی یه سرور دیگه ! قیمت ها هم 100% تغییر خواهد کرد فقط این مدت 10 روز به این قیمت هست
آفر های دیگه ای هم به جز اینا برای 10 روز خواستید پی ام بدید ممنون
ایشان و سرور هایشان تایید میشود