1735 تومان
نمایش نسخه قابل چاپ
دلار موجود هست هر دلار 1210 تومان . سورس پول بانکی هست . قیمت روز سه شنبه 28 تیر
از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1210 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیریم
پرداخت های خرد هم با همون قیمت انجام میشه بدون کارمزد
اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونیم مستقیم براتون از دبی انجام بدیم
ای دی یاهو : farazcash یکسره آنلاین از 9:30 صبح تا 2 شب
یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با ما هماهنگ کنن ما رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زاریم کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست
سلام انجمنیهای عزیز و تاجران گرامی
دلمون واستون تنگ شده بود فکر میکردم آدمهای بیشتری سراغمونو بگیرن جز دوستان قدیمی کسی واسمون حتی میل یا تلفن هم نزد. بازم خوبه دوستان قدیمی و مشتریهای عزیزمون بودن. همه میگن ما اشتباه میکنیم که تو انجمن تاپیک میزنیم میگن من که میام اینجا دارم التماس میکنم که بیاید ازمون خرید کنید. میگن دارم با این کارا سبک جلوه میکنم. اما ما مشتریهای خاص خودمونو داریم اصلا قصد التماس ندارم من اینجا تونستم معنی انصاف و صداقت رو به معنای واقعی کلمه پیدا کنم. الآن هم فقط میخوام بگم قصدم التماس نیست . اما هر کس واسه کاری که میکنه تبلیغ میکنه , تعریف میکنه و هر جایی که رسید میگه منم هستم. فراموش نکنید که اعتبار به ایمان و پایداری به صدقت .
شرکت ما شرکتی نیست که نیاز به تعریف وتبلیغ داشته باشه اما ما میخوایم خدمت کنیم و یادآور انصاف.
خودتون قضاوت کنید , بعد به ما اعتماد کنید .
سلام
یه پرداخت رو هم برای من با سرعت بالایی انجام دادن
یورو چند 144 یورو هست ؟
یاهو add کردم نبودید
انتظار شما برآورده کردن نیازهایتان است و انتظار ما برآورده کردن نیاز شما
به زودی آموزش از راه دور استفاده از انواع $ را در سایت ما خواهید دید.
هر روز کاربران ما زیاد شده و بطبع نیز انتظاراتشان افزایش یافته است.
ما نیز بر آنیم که خدمات خود را افزایش دهیم.
نگران برآورده شدن احتیاجاتتان نباشید. ما همیشه در خدمات رسانی حاضریم.
یه پرداخت 240 یورویی رو ایشون واسم پرداخت کردن . سریع انجام دادن .
قیمت روز جمعه 31 تیر
دلارموجود هست هردلار 1204 تومان.سورس پول بانکی هست.
از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1204 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیریم
پرداخت های خرد هم با همون قیمت انجام میشه بدون کارمزد
اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونیم مستقیم براتون از دبی انجام بدیم
ای دی یاهو : farazcash, farazcash1یکسره آنلاین از 9:30 صبح تا 2 شب
یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم .
این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با ما هماهنگ
کنن ما رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زاریم کنار .
هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست
سلام دوست من . مدتها بود که به دنبال همچین امکانی می گشتیم و بسیار ممنونم که این قدر سریع کارها رو انجام می دین . این نشونه ی حرفه ای بودن کار هست .
پرداخت های مربوط به هزینه سرور ها رو می تونین انجام بدین ؟ به گونه ای که تقریبا هر 2 ماه یک بار هزینه های پرداختی افزایش خواهند داشت به خاطر خریداری فضای بیشتر .
در ابتدا هزینه خرید یک سرور مجازی با قیمت 25 دلار رو داریم از آلمان . که ازتون خواهش داریم پرداخت رو برای ما انجام بدین و در حقیقت رابط مالی ما باشید با دیتا سنترها . ممکن هست ؟
شاد باشید و پیروز