این روشا دیگه قدیمی شده دوست عزیز که شما عنوان کردید. روشهای تازه خواستی بگو بهت بگم. (بخور تا خورده نشی)
نمایش نسخه قابل چاپ
چیزی نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت ای شارژ داره روزانه بالای 100 هزار تا کارت شارژ می فروشه !
100 هزار تا رو که حد اقل 35 تومان سود می کنه ! میشه چقدر ؟
البته ای شارژ نمایندگی مستقیم از ایرانسل داره
ببینید قیمت کارت شارژ بستگی داره شما از دست چندم خرید کنید
اگر از خود ایرانسل خرید کنید قیمت مناسب تری خریداری می کنید
البته من ایرانسل رو مثال زدم یه مدت مغازه موبایل فروشی بودم و قیمتا دستم بود
اما برای مغازه نهایت سود روی هر کارت شارژ 50 تومان هست و شارژ بیشتر
برای جلب مشتری استفاده میشه چون سود زیادی نداره
مشتری میاد شارژ بگیره چشمش می خوره به فلان چیزی که میفروشین و اونم در کنار شارژ
تهیه میکنه
نه خیر الان دو سال هست که دارم اینترنتی شارژ میفروشم و فقط یه جور تبلیغات برای سایت همراه اول و ایرانسل بوده ام و بار ها هک شده ام
ضمنا با اینکه رتبه گوگلم به سه رسیده هنوز روزی دو تا خریدار کارت شلرژ دارم نمیدونم علتش چیه سایت های فروش کارت شارژ زیاد شدن و خدمات بانکها بیشتر شده یا مردم هنوز شهروند اینترنتی نشدن
لطف کردین تاپیک 6 ماه پیش را زنده کردید!
دوست من شما از دست چندم خرید میکنید ؟
اگر فقط تبلیغ باشد که در تلوزیون با ثانیه ای چند صد هزار تومان هزینه تبلیغ میدهند بیشتر موثر است تا سایت فروش شارژ در حالی که سایت خود اپراتور هم فروش شارژ دارد!
موفق باشید!
معذرت میخوام آخه خیلی حرصم میگیره بعضی ها نمیدونم چه طوری فکر میکنن که میگن فروش کارت شارژ برای اونای خوب بوده که قدیمیه این کار هستن سایت اوپراتور با کلی تبلیغات و 50 تا دامین فکر نمیکنم در روز بالای 15 یا 20 تا خرید موفق هم داشته باشه که به دردسر و هک شدن و جواب کاربرانی که نمی تواند کد شارژ را وارد کنند و یا شماره موبایلشون رو بدون صفر وارد کردن و یا ایمیل هاشون رو با دبلیو دلیو وارد کردن و غیره و ....
آیا میصرفه ؟؟؟؟
ضمنا باید بگم کاربران نسبت به اینترنت و ارزونی محصولات از خرید اینترنتی میترسند
و در خرید های اینترنتی بی اعتماد هستند متاسفانه عده بسیاری این عقیده رو دارند که اگه از اینترنت شارژ بخرند
از شماره رمز عبور آنها سوء استفاده میشود . خلاصه نمیدونم مشکل از کجاست که تجااارت الکترونیک در ایران بازار نداره
ضمنا دست اول یا دست دوم و یا چندم نداره
کارت شارژی که بصورت اینترنتی از اینترنت به صورت عمده که تهیه میشه رو همه میدونن چه قیمتی داره
بیشتر سایت ها مثل درگاه های بانکی تون آپ گرفتن که شارژ اتوماتیک هست
نمیدونم چرا با وجود هزینه سنگینی که بابت سرویس تون آپ انجام میدن و اصلا هم سودی نداره
بازم هم همواره همه بدنبال فروش کارت شارژ هستن
سود داره یه حالت Refer هست فکر کنم
خودم دارم مستقیما پین چاپ میکنم میگم نداره . ضمنا اون سودشم میره پای اس ام اس
سلام
يه سرمايه خوب مي خواد واسه تبليغ
ولي زياد فايده نداره !
هنوز هم به خيلي ها در مورد رمز دوم حرف مي زني ؛ ميگه همون رمز كارته !!
با سلام خدمت دوستان از سود این سایت ها خبر ندارم ولی من خودم دیروز 5 میلیون سیم کارتم رو شارژ کردم که برای من هر 2000 تومان 1700 می افته و 1800 میفروشم واسه من بد نمیافته و بدک نیست و در حال حاضر موجودی فعلی من تو سیم کارت 550000 تومان میباشد یعنی از دیروز تا امروز حدود 4/5 میلیون فروختم و مشتری ثابت خودم رو گیر آوردم شارژ های من هم به صورت خط به خط هست هست شارژ وایمکسایرانسل و اعتبار انجام میشود