پاسخ : 20% تخفیف ویژه خرید سرورمجازی و هاست ! شروع از 9,600 .. کانفیگ رایگان (میکروتیک ، IBSng ، Nttac و... ) Xeon E5620 , 1GB Ded Port
با سلام خدمت دوستان و مشتریان گرامی
از امروز نصب و کانفیگ میکروتیک 5 ( level6 ) انجام میشود
کانفیگ کامل SSTP با قیمت 15 هزار تومان
یک فرصت استثنایی برای شما دوستان گرامی
قابل توجه است میکروتیک به طور کامل کرک شده است و هم اکنون به صورت کامل تست شده است!
با تشکر از شما دوستان و مشتریان گرامی
پاسخ : 20% تخفیف ویژه خرید سرورمجازی و هاست ! شروع از 9,600 .. کانفیگ رایگان (میکروتیک ، IBSng ، Nttac و... ) Xeon E5620 , 1GB Ded Port
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
royalserver.ir
با سلام خدمت دوستان و مشتریان گرامی
از امروز نصب و کانفیگ میکروتیک 5 ( level6 ) انجام میشود
کانفیگ کامل SSTP با قیمت 15 هزار تومان
یک فرصت استثنایی برای شما دوستان گرامی
قابل توجه است میکروتیک به طور کامل کرک شده است و هم اکنون به صورت کامل تست شده است!
با تشکر از شما دوستان و مشتریان گرامی
درود
اقا ممنون
من امروز دیدم اپگرید شده
چرا به تیکت ها جواب نمیدی؟
چند نکته بگم!!!
ایشون کلا دیر به دیر جواب تیکت میده!! زیاد به تیکتا دل نبند!!!
جواب تلفن رو هروقت سروراش ایراد داره نمیده.
هردفعه هم دون میشه بعد از 1روز یک تیکت میفرست و میگه شما ابیوز داری !!!
در پایان تیکت نده چون بدهکار هم میشی!!!
همکار عزیز مشکل سیپنل رو لطفا حل کنید .
مشکل با رویال سرور
سلام من از این گروه vps دارم اما مشکل که تیکت میکنی تا جواب ادم بدن پدر ادم در میارن سرور که بعد از سه روز مشکل داشته هنوز متوجه دون شدنش نشدن تا من تیکت کردم
ping بسته برای چی خود مجازی ساز نشون نمیده
فقط تبلیغ نکنید کار مردم راه بندازید
با سلام خدمت تمامی مشتریان و دوستان گرامی
دیتاسنتر SingleHOP در 2 روز پیش سرور ما رو ساسپندد کرد ، طی صحبت های شده متوجه شدیم که این دیتاسنتر تحریم ایران را برای ما ایمیل کرد و متوجه شده بود که یک شخص از ایران از ما سرویس دارد.
متن ایمیل دیتاسنتر :
نقل قول:
Greetings,
The server with IP address xxx.xxx.xxx.xx seems to be sending an anomalous amount of traffic over a GRE tunnel to the following IP address:
xx.xxx.xxx.xx
Which is an IP address owned an operated by the Data communications Company of Iran. The traffic is causing one of our uplinks on the gigabit switch your server is connected to to be come saturated and as such, we have nullrouted the above source and target IP addresses. Please contact your client and either cease the traffic or close their account, as you may be in violation of some sanctions if you continue to do business with this client. Please see the following:
Iran Sanctions
Sanctions against Iran - Wikipedia, the free encyclopedia
Those are just a few. Regardless, the problem here is the traffic is affecting the switch and needs to be stopped.
Please respond within 12 hours of this notice. If the traffic continues to go on beyond 12 hours, we will have no choice but to suspend the entire server to protect the remainder of our clients.
Thank you.
و باید یک نکته رو تذکر بدم ، با توجه به قوانین ما : RoyalServer.ir - قوانین رویال سرور
نقل قول:
http://royalserver.ir/images/pb.png در صورت وجود مشکلاتی مانند تحریم ، محدودیت های اینترنتی داخلی یا خارجی ، تاخیر در پاسخ گویی سرویس دهندگان خارجی و ... که خارج از اراده ما باشد ، مسئولیتی متوجه ما نمیشود.
هم اکنون سرویس ها روشن شدن و بدون مشکل در حال استفاده میباشند
با عرض شرمندگی از تمامی دوستان و مشتریان گرامی
Best Regards , Saberi
من هم از شما چندتا هاست دارم الان 25 روز است که سیپنل باز نمیشه ؟؟؟
مثل اینکه لایسنس تمام شده .
سلام
به هر ارزونی عزیز نمیشه اعتماد کرد