پاسخ : ملت چرا این کار رو میکننید؟ چطور دامنه پس بگیرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
سلام
دامنه alborzgostar.com ماله شرکت ما هست یه بند خدایی اومده alborzgostar.ir ثبت کرده !
قانونی این دامنه ای ار میتونه ماله من باشه؟ شکایت کنم و.... به من پس میدند؟
شنیده بودم اگه از شباهت اسمی استفاده کنند میشه پس گرفت درسته؟؟
من همیشه قبل از شروع کار هر سایتم کل دومین های مشابه رو میگیرم مخصوصا .ir
از شما بعیده این بی دقتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novindade.com
سلام و خسته نباشید به دوستان
alborzgostar عزیز شما خیلی کار اشتباهی کردی که به محضه اینکه دامنه توسط ما ثبت شد امدید و یک تاپیک ایجاد کردید
1.خوب نمیزاشتی دامنه انقضا پیدا کنه , طبق قوانین nic دامنه بعد از پایان مدت اعتبار هر کسی میتونه ثبت کنه منم خلاف شر که نکردم
2.شکایت هم فایده ای نداره چون ما این دامنه که ثبت کردیم اگر با اسم شرکت شما هم همخوانی داشته باشه از اسمش سوء استفاده نکردیم
خوب اول به خود ما می گفتی با هم به توافق میرسیدیم
شما دارید با این دامنه فعالیت میکنید AlborzGostar.com :: البرز گستر :: ارائه دهنده سرویس های حرفه ای میزبانی وب ، سرور مجازی و سرور اختصاصی
سایت alborzgostar.com ***** است
ملت چرا این کار رو میکننید ( یعنی چییییییی ) ببخشیدا از اساتید واقعا این فروم ها دیگه یواش یواش دارن به فحاشی هم میکشه احترامی چیزی
خوب خودتون خواستید دیگه! هرکی خربزه میخوره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzgostar
باشه مشکلی نست قانونی میریم جلو خوشبختانه شرکت هم ثبت شده کارم راحت تره
این کار شما هم درست نیست ! کمی فکر کنید من بیان پسوند دامنه ای ار شما رو ثبت کنم و تبلیغ شرکت خودمو بکنم
شما چرا گذاشتید دامنه منقضی بشه اونهم بعد از اینهمه ایمیل که نیک میزنه.
فکر نمیکنم بتونید پس بگیرید ازش !
اما شما توجه داشته باشید که هر وب سایتی راه اندازی میکنید دامین های مهم (com & ir) رو براش ثبت کنید
اما فکر کنم اگه که شرکتون رسمی باشه و ثبت شده باشه ، امکانش باشه که بتونین پس بگیرید
موفق باشید
جالبه این نیک به خاطر یک دامنه ساده به معنای واقعی کلمه من رو به غلط کردن انداخت که باید تعهد بدی کسی شکایت کرد کسی خواست بهش بدی کلی کاغذ بازی کردیم تا بالاخره ثبت کرد ! حالا این دامنه رو جالبه که تعهدی چیزی نگرفته !