پاسخ : گوگل پيج رنك رو اپديت كرد
فکر کنم برعکس داره نشون میده :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooldar
فکر کنم برعکس داره نشون میده :d
عجله نکن درست میشه.. یک هفته بمونی درست میشند.. قبلا هم همینطوری شده چند بار.. روزی که آپدیت میکنه رنکها رو تا یک هفته قاطی میزنه بعد درست میشه
منم اول اعتقاد داشتم که بزودی تغییر میکنه و این آمار اشتباه هست ! ولی فکر کنم جدیدا بر یه اساس دیگه ای رنک میدن ! اگر اشتباه نکنم از این به بعد به لینک ها رنک میدن چون من سایتو رنک میگیرم 0 هست ولی example.com/content رو رنک میگیرم 2 نشون میده ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
منم اول اعتقاد داشتم که بزودی تغییر میکنه و این آمار اشتباه هست ! ولی فکر کنم جدیدا بر یه اساس دیگه ای رنک میدن ! اگر اشتباه نکنم از این به بعد به لینک ها رنک میدن چون من سایتو رنک میگیرم 0 هست ولی example.com/content رو رنک میگیرم 2 نشون میده ...
این طور که بنده به یاد دارم زمان زیادی است که اینگونه میباشد.
یعنی زمان زیادی هست که پیج رنک example.com با example.com/content فرق میکرده ؟ من نمیدونستم فکر میکردم فقط ساب دومین ها فرق میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یعنی زمان زیادی هست که پیج رنک example.com با example.com/content فرق میکرده ؟ من نمیدونستم فکر میکردم فقط ساب دومین ها فرق میکنه
بستگی به محتوی و بک لینک ها و دیگر مسائل دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
دقت کنید پیج رنک نه سایت رنک
پیج هم یعنی صفحه که همه می دونین،پس گوگل به صفحه ها امتیاز میده
این خیلی وقته همین جوریه
از سه در سه ماندیم:
سايت تخصصي موبايل - صفحه اصلي
از سه در سه ماندیم:
http://www.webhostingtalk.ir/
از دو به یک راندیم:
motorz.ir
سوخت!:106: