کانفینگ اپاچی رو تا اونجایی که تونستیم بهینه کردیم باز هم بررسی میکنم .
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
سلام میتونید اموزشی یا منبعی بهم معرفی کنید تا بتونم nginx رو منیج کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من اون Nginx نیست , اون یک پلاگینی به نام Nginxcp & cpNginx هست مثل پیکان در برابر bmw میمونه . 20 باز این مثال رو زدم :دی
nginx واقعی : nginx news حالت تجاری داره و هر موقع شخصا اومد گفت برای cpanel و directadmin نسخه دادم بدون آها میشه رو این حساب کرد .
تا وقتی نسخه برای cp و da نمیده همون آپاچی کانفیگ کنید و لذت ببرید .
البته nginx با cloudflare نصب کنید روی cpanel عالی جواب میده cloude اومده همون سیستم تجاری رو روی cpanel میریزه .
هرچند 30 % موارد از آپاچی استفاده میکنم به دلیل اینکه بقیه وب سرورها با کار من ست نمیشن ولی به شخصه اصلا به وب سروری مثل آپاچی که لیمیت باید بشه تا کار کنه اعتقادی ندارم وب سروری مثل مرد میمونه که لیمیت نشه .
سلام دوستان
بنده با جناب User vmware مشترکا روی این پروژه داریم کار می کنیم.
راستیش اونقدر پول نمی تونیم خرج کنیم که چیزهایی رو فقط تست کنیم، دوست داریم با تلاش خودمون و پیگیری نکاتی که استاتید این سایت میگن راه انواع و اقسام تست برای کانفیگ درست و حرفه ای آپاچی رو پیدا کنیم.
لطفا اینقدر که همه جا صحبت میشه آپاچی حرفه ای کانفیگ شده از همه وب سرورها بهتره یک لطفی هم بکنید آغاز راه رو به ما نشون بدین، ما وقت و انرژی زیادی داریم که روی این موضوع متمرکز بشیم و تنها هدف کاری ما همین یک سایت لیچ هست که باید به بهترین پرفرمنس ممکن برسونیمش و این رو مدیون راهنمایی های شما عزیزان هستیم.
لطفا کمک کنید برای کانفیگ آپاچی برای یک سایت لیچ روی یک سرور با 8 گیگ رم و سی پی یو 4 هسته ای 10 گیگاهرتز از کجا شروع کنیم.
تا به حالا روی آپاچی فقط این پارامترها رو بصورت زیر تغییر دادیم:
پنل هم دایرکت ادمین هست که اگر فکر می کنید وجودش مشکل داره می تونیم بدون پنل هم کار کنیم.کد:<IfModule prefork.c>
ServerLimit 2000
KeepAlive On
KeepAliveTimeout 60
MaxClients 1600
MaxSpareServers 200
MinSpareServers 50
</IfModule>
عدد 1600 و 2000 رو چگونه بدست آوردید؟
این مقادیر رو اگر زیاد کنید تنها مصرف شما بالا خواهد رفت.(بستگی به مصرفتون داره که چکونه میباشد....ولی بی دلیل زیاد نکنید)
البته میانگین مصرف حافطه رو برای هر process حساب کنید و ....
همچنین MaxSpareServers رو خیلی بالا در نظر گرفتید...
Maxchildprocess رو چه مقدار در نظر گرفتید؟
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
** اگر توانایی کانفیگ MPM Worker رو دارید بدون شک از MPM Worker استفاده کنید. **
خب ما اگر بخوایم انجین ایکس رو به تنهایی تست کنیم، با توجه به اینکه انجین ایکس کدهای htaccess رو ساپورت نمی کنه و از طرفی برای دایرکتوری های مختلف اچی تی اکسس های مختلف با کدهای زیادی تنظیم کردیم برای لیچ، اونوقت یک تست کردن انجین ایکس خودش مستلزم کلی کانفیگ برای انتقال این کدهای اچ تی اکسس به کانفیگ وب سرور هست.
به نظرم وقت و تمرکز رو روی آپاچی بذاریم با توجه به اینکه اغلب دوستان پیشنهاد دادن شاید بهتر باشه، باز هم منتظر نظرات خوب شما هستیم، ممنون.
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
تشکر از راهنمایی شما دوست محترم
راستش من این مقادیر رو قبلا با سرچ در همین فروم که تمام پست ها رو در مورد کانفیگ آپاچی خونده بودم بطور حدودی و میشه گفت شانسی انتخاب کردم، در مورد تک تکشون توی سایت آپاچی تحقیق کردم توضیحاتشون رو ساعتها نشستم خوندم اما چیز زیادی دستگیرم نشد، در مورد اون قضیه هم یک جایی توی فروم خونده بودم مصرف مموری برای پی اچی پی بطور متوسط به ازای هر پروسس حدود 20-25 مگ هست که اگر بخوایم برای 8 گیگ رم تقسیم کنیم میشه حدودا 400 پروسس
نمی دونم من این اعداد رو دو ماه پیش زمانی که سرور تحت فشار بود یک بار بصورت حدودی همون اول گذاشتم و اون موقع از فشار یخورده کاسته شد، اما الان نیازمند این هستیم تا کانفیگ بهتری داشته باشیم و کیفیت حفظ بشه، چون ناچارا PRM نصب کردم تا در زمان اوج ریست کنه آپاچی رو و همین دو ثانیه ریست شدن باعث میشه تمام کاربرانی که در حال انتقال فایل به سرور بودن فایلهاشون ناقص منتقل بشه. الان بطور متوسط پی آر ام روزی 3 - 4 دفعه ریست میده، بخاطر مصرف سی پی یو بالای 80 درصد.
ضمنا Maxchildprocess هم ست نکردم و تنها پارامترهایی که اضافه کردم فقط همون ها بود، هیچ تغییر دیگه ای روی دیفالت آپاچی داده نشده هنوز.
لطفا اگر مقدور هست یک توضیح مختصری راجع به نقش هر کدوم از این پارامترهای تعیین کننده بدین تا نقش هر کدوم رو متوجه بشم بیشتر رو چه چیزی اثر میذاره.
در مورد MPM Worker هم الان تحقیق می کنم تا در موردش صحبت کنیم.
ممنون
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
پس شما قویا انجین ایکس رو پیشنهاد می کنید برای کار ما؟
چه مزیت خاصی داره که با آپاچی نمیشه بهش رسید؟
سلام
در مورد فرق بین MPM Worker , MPM Prefork تحقیق کردم اغلب افراد برای مموری های بالا worker رو پیشنهاد کردن
به ورکر سوئیچ کردم و علاوه بر این می بایست PHP رو از cli به cgi تغییر می دادم که این کار رو کردم.
اما در حالت سی جی آی اسکریپت سایت به مشکل خورده و کدهای پی اچ پی درست ران نمیشه.
اگر پی اچ پی رو در همون حالت cli بذارم ورکر کارایی خودش رو باز هم خواهد داشت؟
فعلا MPM Worker با پی اچی پی در حالت cli از حالت قبلی خیلی کارایی بهتری داره و تعداد ری استارت آپاچی بهخاطر لود بالای سرور خیلی کاهش پیدا کرده، حتی در فشارهای بالاتر.
از دوست خوب جناب HugeServer ممنونیم بخاطر این راهنمایی بسیار مؤثر.
اما دوستان می دونیم که کانفیگ و بهینه سازی آپاچی به همین یک حرکت ختم نمیشه و دنیای پیچیده ای هست، لطفا موارد کلیدی دیگه ای رو که باید توش دست ببریم رو نام ببرید.
litespeed خیلی خوبه و سرعت رو واقعا شگفت انگیز میکنه اما هزینه قابل توجهی هم داره یکم کار کردن با تنظیماتش تجربه می خواد.
nginx هم خوبه فیس بوک از nginx استفاده می کنه.
واسه directadmin از danginx استفاده شود.
cpnginx واسه cpanel هست
لایت اسپید برای هاستینگ بسیار مناسب هست .
دقیقا مصرف منابع رو یه یک سوم کاهش میده .
July 1st, 2011#:-S