کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
نمایش نسخه قابل چاپ
کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
عزیز من . لطفا برای سرویس خودتون تاپیک جدید باز کنید . اینجا صاحاب داره ! در ضمن دوستانی که فکر میکنن من این پروژه رو ول کردیم ، اشتباه نکنن ! قرار شد با کمک چند تن از دوستان زبان برنامه نویسی رو از php به asp تغییر بدیم . ولی در آخر در دو نسخه ی php و asp ارائه خواهد شد .
با سلام . دوستان سیستم NTTac Manager در مراحل پایانی خودش به سر می بره . تا یکی دو روز آینده تکمیل خواهد شد . امکانات فوق العاده ای اضافه شده که فردا صبح لیستش رو میذارم همینجا . دلیل تاخیر تغییر زبان برنامه نویسی از PHP به ASP و همچنین تغییر پایگاه داده از MySQL به Access می باشد . به دلیل این تغییرات و پیشرفته شده سیستم . قیمت ها بدین صورت خواهد بود :
نسخه معمولی کد شده با 6 ماه پشتیبانی : 65 هزار تومان
نسخه معمولی کد باز بدون پشتیبانی : 350 هزار تومان
نسخه حرفه ای با 6ماه پشتیبانی : 150 هزار تومان
نسخه حرفه ای کد باز با 6ماه پشتیبانی : 750 هزار تومان
در نسخه ی حرفه ای تمامی خواسته های کاربر روی سیستم اعمال می شود . در همین راستا ماژول این سیستم برای WHMCS نیز به زودی ارائه خواهد شد . با تشکر
لطفا اگر امکانش هست یه نسخه live از تمامیه قسمت هاش بذارین تا هم یه تستی بکنیم و اطلاعات دقیقتری نسبت به ریپورترتون داشته باشیم برای خرید
و به نظر من قیمت هاتون با این وضعیت خیلی گرون هست و من فکر میکنم شما با قیمت های پایین شروع کنید تا فراگیر بشه بعد قیمت رو بالا ببرین.(همون حرف دوستان در صفحه های قبلی)
با تشکر....
ایشالا تا 2 ماه دیگه اماده میشه؟
من هم منتظرم ...پروژه عالی یه
عزيز هنوز منتظريم :x
عكس از دمو نشان ميده كار عالي است =D>