ممنون دوست عزیز
در صورت نیاز حتما مزاحم میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
با دروود
من هم می توانم در صورت نیاز شما،با شما همکاری داشته باشم..هرچند تجربه نشان داده اینگونه طرح های بلند پروازانه،یا به نتیجه نمی رسند و یا خیلی زود دست از کار کشیده می شود...
طرح و اندیشه شما بسیار خوب و پسندیده است(به جز ارائه فضای رایگان:دی)و من هم امیدوارم بتوانم در پیشرفت شما کمکی کرده باشم.
خوشحال میشم همکاری کنیم با هم
دوستان عزیز فروم نصب شد و آپلود سنتر هم راه اندازی شد.
آپلودسنتر: Welcome to TitanWeb.ir - Image Hosting
انجمن: http://forum.titanweb.ir/
واسه تکمیل انجمن نیاز به همکار دارم.
دوستانی که مایل به همکاری هستند اطلاع بدن.
سلام به همه دوستان
همان طور که توی این تاپیک اعلام کرده بودم سایت تیتان وب با امکانات زیر راه اندازی شد.
- فروش هاست و سرور مجازی
- تالار گفتمان تخصصی وب هاستینگ (در حال ساخت)
- وبگاه حرفه ای برای تمامی وب مسترهای عزیز
- ارائه 10 گیگابایت هاست رایگان با کنترل پنل حرفه ای و تحویل آنی
- امکان کسب درآمد به 2 صورت برای کلیه ایرانیان عزیز با درآمدی باور نکردنی
- آپلود سنتر
مشخصات سرویس هاست رایگان به شرح زیر میباشد:
فضا: 10 گیگابایت
پهنای باند ماهانه: 100 گیگابایت
تعداد اکانت اف تی پی: 5 عدد
تعداد زیر دامنه: 5 عدد
تعداد پایگاه داده: 5 عدد
تعداد اکانت ایمیل: 5 عدد
اختصاص دامنه ویژه YourName.TitanWeb.in
همراه با کنترل پنل حرفه ای
نحوه کسب درآمد به شرح زیر میباشد:
شما با استفاده از 2 روش زیر میتوانید تجارت خود را آغاز کنید و صاحب درآمدی باورنکردنی شوید.
- روش اول
سیستم بازاریابی تیتان وب
در این روش شما ابتدا باید در سیستم کاربری تیتان وب عضو شوید سپس سیستم بازاریابی اکانت خود را فعال کنید.
در این روش به شما یک لینک اختصاصی داده میشود, زمانی که شخصی با کلیک بر روی لینک شما وارد سایت ما بشود و پس از کلیک بر روی لینک شما در هر زمان که از سایت ما سرویس هاستینگ خریداری کند 35% از هزینه واریزی به حساب کاربری شما واریز میگردد که شما در هر لحضه میتوانید با موجودی خود از سایت خرید کنید یا درخواست واریز وجه بدهید.
توجه داشته باشید حتی در صورتی که مشتری بر روی لینک کلیک کند و در آن لحضه از سایت خرید نکند و در زمان دیگری از سایت خرید کند امتیاز خرید وی برای شما محفوظ هست و پورسانت شما به حسابتان واریز می گردد.
ثبت نام در سیستم کاربری
فعال سازی حساب بازاریابی
- روش دوم
خرید و فروش هاست از طریق کدهای ویژه
در این روش به کاربر یک کد تخفیف داده میشود و زمانی که کاربر مایل به فروش هاست به مشتری خود باشد میتواند هاست را به صورت آنی و آنلاین از سایت ما با کد تخفیف (به عنوان مثال کد تخفیف 50%) تهیه نماید و به مشتری خود بدهد.
میزان تخفیف در این روش بصورت توافقی میباشد, لذا جهت دریافت کد تخفیف با ما تماس بگیرید.
تماس با ما
با تشکر از تمامی دوستان.
جهت تکمیل تیم مدیریتی به چند نفر جهت تکمیل و مدیریت تالار گفتمان نیازمند هستیم.
با نظرات سازنده خود مارا در بهتر شدن خدمات سایت یاری کنید
تاپیک جدید این بحث
دوستان نظری واسه بهبود روند کار ندارید؟
دوستانی که تمایل به همکاری دارند اعلام کنند
چه زمینه ای؟
هاست ، سرور و...