بسیار عالی
خوشحال میشیم انتخاب شما باشیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سوالتون فقط یک جواب داره: بستگی دارد.
مثال میزنم. من الان یک سایت دارم روی یه سرور مثل سرور 2 که ماهی یکبار داریم رم زیاد میکنیم و پدرمون رو در آورده. یک فروشگاه هستش با 30000 قلم جنس که تو کانادا داره فروش میره. الان به فکر اینیم که بهشون 2 دو تا سرور بدیم که وب سرور رو از دیتابیس جدا کنن که درد سر ما هم کم شه.
حالا میشه روی یک سرور 500 تا سایت کوچیک تجاری که فقط ایمیل میگیرن هاست کرد یا 5 تا سایت مثل دنبالر که منابع سرور رو نوش جان میکنن که البته ما ناراضی نیستیم.
برای سایت شما هم همینطور هست. ما اینقدری که سایت شما لازم داشته باشه بهتون منابع میدیم و از شما پول میگیریم. نه کمتر نه زیادتر.
برای ایمیل ما شما رو مانیتور میکنیم. محدودیت نمیگذاریم ولی الان در نظر بگیرید که ما شدیدا مخالف اسپم هستیم.
شرایط پست اول رو مجددا خوندم که چیزی از قلم نیوفته.
مشکلی نیست و در خدمت شمائیم.
فضا: 5 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
بقیه امکانات نامحدود
ماهانه : 12 هزار تومان
نمونه سایت ها رو سرو ما
خوش آمدید به آپلودفا , آپلودفا, آپلود, فارسی ,آپلود, نا محدود ,فایل, آپلود, عکس ,آپلود, فیلم ,آپلود, زیپ ,آپلود ,آهنگ, آپلود ,پی دی اف ,آپلود ,همه,
در خدمتیم :
فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای
سلام
در خدمتیم
ماهانه 12 هزار تومان
با بهترین کیفیت
دوهفته هم تست رایگان می دیم
مشخصات سرور :
Ram : 30 GB
Cpu : Intel(R) Xeon(R) CPU X3440 @ 2.53GHz (8Core)
Port: 1Gbit
Webserver : LiteSpeed
Warez Support : Yes
همچنین هارد سرور SSD می باشد ، که بالا ترین سرعت ممکن را برای شما کاریران عزیز محیا کرده است
سایت های بزرگی روی سرور قرار دارند ، در صورت درخواست برخی از ان برای شما ارسال می شود
و این تضمین می کنم که به هیچ گونه مشکلی بر نخورید ;)
1 نمونه سایتی که در حال پشتیبانی هستیم
مرجع تخصصی وبمسترها و گرافیست ها
عزیز من سایتتون رو چک کردم ، آمار و رنک خیلی بالایی هم ندارید ! :-؟؟
دوست عزیز من هم نگفتم هیچ جایی نگفتم رنک دارم
ولی برای اطلاع شما: L-)
سن سایت: 8 ماه
رتبه آلکسا: 79 هزار
MozRank: 4.23
متوسط بازدید روزانه: 17 هزار
حداقل تعداد افراد آنلاین در هر روز: 30 نفر
من نگفتم سایتم رنک داره گفتم به منابع سرور فشار میاره و باتوجه به اینکه روز به روز در حال افزایش آمار هستیم نمی خوام در آینده هم به مشکلی برخورد کنم