baw! یعنی چی تو هوا! همون اینترنت معمولی هست . فرقی نداره . تنها فرقش به دلیل آنالوگ بودن اطلاعات پینگتون به شدت میره بالا!
نمایش نسخه قابل چاپ
مکی هم مونده که کسی بخواد هک کنه تا یه مسیر پیدا می شه به مک 512 هم رحم نمی کنن !
مک ها الان عمر کوتاهی دارند من همین الان 35 دارم ولی 4 سال هست دانلود کردم دیگه خسته شدم :d
الان اینتر نت آفلاین بهتر هست از آنلاین هیچ مشکلی هم نداره گروه های حرفه هم هست مثل سایت نت آفلاین در حال حاضر بزرگترین سایت آفلاین هست و ....
توضیح نداره از همه چیز راحت هست یه میکروتیک بگیر کارت دی وی بی حل می شه !
تنها مشکل این هست که قبلا هر مسیری می رفتی مک بود الان باید این همه بگردی واقعا خسته کننده شده !
این رو بگم من 8 ترابایت فیلم دانلود کردم 6 ترابایت رو به خاطر این که یکی دو پارت نداشت پاک کردم کلا برا پول در آوردن خوب بود برا دانلود کردن سفارشی الان مک پایداری نیست بشه روش حساب کرد !
چون مک های رو اینترنت قیمت بالایی داره شرکت های ارایه دهنده سریع سیکور می کنند مثلا شرکت فالکون یک شرکت بزرگ مک 1 مگابایت (سرعت دانلود 128 ) رو میده 350 هزار تومان حالا فکر کنید مک 20 چقدر پولش هست که ایرانی ها واقعا الکی هدر می دند این مک ها رو .
آموزش چی شد ؟
pdf دارم من کامل هم هست صبر کنید آپ می کنم می زارم !
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
128 به درد سرعت بالا نمی خوره یعنی هر چقدر send شما بالا باشه سرعت بالا هست 128 نهایت سرعت 250 ساپورت می کنه (البته بستگی به سرعت مک داره اگه مک پر سرعتی باشه باید send بالایی هم داشته باشی)
من این کتاب رو درباره اینترنت ماهواره ای دارم...
امیدوارم بدردتون بخوره. چیزه کاملیه!!!
دانلود
لینک تاپیک آموزش http://www.webhostingtalk.ir/f44/25815/
وووووه
چه باحال
دستتون درد نكنه
چاكرتونم
از اون دوستي كه گفت كتاب اپ ميكنم هم ممنونم خدا خيرشون بده هر جا ميريم يا ما رو مسخره ميكنن يا ميگن پولي يا اموزش كشكي دادن
كلا دستتون درد نكنه منتظرم
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
عزيز با اين هك اكانت ماهواره اي اينترنت يه طرف ميشه راه انداخت؟
منظورم اينه كه ديگه پول 24 يورو رو نديم؟
ممنون
شما برای اینترنت ماهواره ای چه کارت DVB رو پیشنهاد می کنید؟
این کارت SkyStar S2 pci خوب است برای این کار؟