پاسخ : درخواست هاست خوب ( ! )
فضا / پهنای باند و کلا همه چیز نامحدود به همراه پشتیبانی از وارز با آپتایم نزدیک به 100 درصد و 3 روز تست رایگان و تضمین برگشت 80 درصد وجه واریزی تا 10 روز اول خرید !
از هلند و چین و ایران و هند و انگلیس و ترکیه و آمریکا و کانادا هم می تونیم تقدیم کنیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
با فضای نامحدود و پهنای باند نامحدود و کلا همه چی نامحدود اون هم فقط سالانه 100 هزار تومان چطورید ؟
پشتیبانی 24 ساعته با تلفن و هاست تست 3 روزه قبل خرید و گارانتی برگشت وجه تا 10 روز و ...
خلاصه ما هم در خدمتیم .
موفق باشید .
شرایط رو بررسی کردم !
دوستان توجه کنند پشیمون نشن ! اعلام می کنم : فشار بالا خواهد بود ، میزان دانلودی ها بالا خواهد بود البته اینو هم بگم اینقدری هم که میگم بالا نیست :104: ولی خوب همین الا به شما بگم با یک سایت صفر کیلومتر و یا سبک مواجه نخواهید بود
شرکت ما از این سایت ها زیاد دیده!
می تونین رو ما حساب کنین!
ما هم ترسی نداریم 3 روز هم تست رایگان می دم خدمت شما !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsaserver
فضا / پهنای باند و کلا همه چیز نامحدود به همراه پشتیبانی از وارز با آپتایم نزدیک به 100 درصد و 3 روز تست رایگان و تضمین برگشت 80 درصد وجه واریزی تا 10 روز اول خرید !
از هلند و چین و ایران و هند و انگلیس و ترکیه و آمریکا و کانادا هم می تونیم تقدیم کنیم !
azarsun.com میشه گفت خیلی عالیه
ما تجربهء خوبی با اینا داریم
این شرکت و براتون خیلی پیشنهاد می کنم
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
ما از کیفیت سرویسهای آذرسان بسیار راضی هستیم
خیلی برا حرفه ای ها این شرکت و پیشنهاد می کنم
سایتشون azarsun.com هست
حتماً یه سری به سایتشون بزنین
سرور قوی دارم . می تونین رو ما هم حساب کنین. پشتیبانی ویبولتین هم انجام می دیم
واقعا سر در گم میشیم کدوم بهتره
قیمت یکی 95000 و قیمیت یکی 15000تومان است
من هاست با فضای 500مگابایت از 15000تومان تا115000تومان پیدا کردم و امکاناتی که هاست های ارزون میدادند از هاست های گران بیشتر بود
واقعا سر در گم هستم لطفا راهنمایی کنید
دانلود رایگان--کسب رتبه بالا در موتور جستجو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kava_ertebat
واقعا سر در گم میشیم کدوم بهتره
قیمت یکی 95000 و قیمیت یکی 15000تومان است
من هاست با فضای 500مگابایت از 15000تومان تا115000تومان پیدا کردم و امکاناتی که هاست های ارزون میدادند از هاست های گران بیشتر بود
واقعا سر در گم هستم لطفا راهنمایی کنید
دانلود رایگان--کسب رتبه بالا در موتور جستجو
سلام
دوست عزیز بقول معروف هرقدر پول بدی ، آش میخوری
هاست هم بسته به کیفیت ، آپتایم ، سرعت ، پشتیبانی و ... قیمت خودش رو داره
کاری با قیمت 115 هزار تومن برای 500 مگ هاست ندارم (بنظر بنده که هاست فروش هستم یکم بی انصافی هست)
اون 15 تومنی هم احتمال هست (نمیگم حتما") کیفیت پایینی داشته باشه
حالا اگر هاست نیاز دارید ، بهتره یک تاپیک درخواست هاست با شرایطی که دوست دارید ایجاد کنید تا همکاران قیمت بدهند :)
من چیزی نمیگم. فقط به این لینکم یک سری بزنید. چون از این جور میزبانی زیاد میکنیم.
http://www.webhostingtalk.ir/f20/%D8...7%D9%86-12384/