اگر میخواهید فارسی باشه فقط وردپرس. مطمئن و رایگان
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر میخواهید فارسی باشه فقط وردپرس. مطمئن و رایگان
فاطیما خانم
یه بار پیشه من اومدی منم گفتم اگه میخوای فری برات انجام بدم خوب طول میکشه -- باید سر حوصله برات انجام بدم
ولی اگه لا اقل 40000 تومان میدادی الان سیستم دستت بود
بهترین انتخاب وردپرس مولتی یوزر هست
والا اینا هم که دوستان دارن میگن عالیه
خودتونم میتونید نصب کنید
قصد تخریب و سرزنش و ... ندارم.
اگه برای کسب در آمد از اینترنت شما به فکر راه اندازی سیستم وبلاگ دهی افتادید ( با توجه به شرایط شما ) کاملا راه غیر منطقی و به درد نخوری را انتخاب کردید.
من هیچ وقت نگفتم که اینترنت محلی برای درآمد نمی تونه باشه ، وب جای مناسبی برای همه هستش اگه به صورت کاملا علمی و حساب شده گام بردارید.
در این صورت می تونید درآمد زیادی داشته باشید...
همیشه دید محدود نداشته باشید ، سعی کنید که باز تر نگاه کنید و تصمیم بگیرید.
اگه طرح و ایده و نوآوری تو کار شما نیست! ، باید حداقل به فکر کپی برداشتن از وب غیر فارسی باشید و ایده های موفق اونا رو به نوعی در داخل پیاد سازی کنید. ( به قول بچه ها بومی ... ) { این کار رو شاید خیلی ها قبول نداشته باشن ، اما این حداقل کار هست }
اگه تخصص دارید ( سعی کنید یه شریک مطمئن پیدا کنید ) اگه ایده و تخصص رو با هم دارید وضعیت شما 70 درصد موفقیت رو داره.
اگه سرمایه دارید + دو مورد بالا... اون موقع شما یک فرد موفق خواهید بود. البته پشتکار هم باید اضافه این ویژگی ها باشه.
در غیر این صورت شما نباید فعلا دست به هیچ کاری بزنید. ( به مدت محدود )
پیشنهاد من:
این جور که معلومه وقت آزاد دارید. پس هر روز قبل خواب یه مقداری فکر کنید... و الهام بگیرید. فکر کنید و فکر کنید.....
مطمئن باشید که ایده ای خواهید یافت.....
البته البته احتمال اینکه این ایده ای که به ذهن شما اومده تو نت باشه خیلی زیاده پس خیلی خیلی خوشحال نشید.
ولی نا امید هم نشید.
پس اولی قدمش فکر کردنه. اگه تو این قدم موفق باشید ، پس تو بقیه کار هم می تونید پیشرفت داشته باشید. منم و این دوستان هم اگه بتونیم کمک می کنیم.
اسکریپت های بلاگ دهی موجود که رایگان ارائه میشن یا کار نمیکنن یا باگ دارن!
وردپرس مولتی یوزر از همه کاملتر و امن تر هست <:-p
مرسی از همه شما ها
اما همه می کن ورد پرس اما اخر ندیدم کسی ورد اپرس استفاده کرده باشه ؟ جز بلاگها ؟ دیگه ؟
سایت ما راه افتاده و یه بنده خدای به ما کمک کرد دستشون هم درد نکه.
iran.mn | Free IRAN Weblog Service
سایت جالب هست امید وارم موفق بشی :53:
1- سایت نمیتونه بلاگ هایی که وجود نداره رو تشخیص بده
سرور سایتت بازدیدی بالا نمیکشه و دان میشه
سیستم به درد نمیخوره
cms خیلی ساده هست
سرور به درد این کار نمیخوره