پاسخ : خرید از inetworkweb
سلام
من الان نزدیک به دو سالی هست از این شرکت سرویس دارم ولی به این مشکلاتی که شما میگید بر نخوردم. سرویس هاشونو هم خوب آپگرید میکنن هم دان گرید به تیکت ها هم 20 دقیقه تا 5 ساعت جواب میدن تو این سه چهار ماهه گذشته فقط دان تایم هاشون یه کم بود که اونم زود بر طرف میکردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
چه جالب ....
یه عده ادم میان حالا راست یا دروغ ؛ یک گروه با سابقه چندین ساله رو محکوم میکنند ...
در حالی که سندهای ایشون فقط TEXT هست ، نه یک Image و یا حداقل متنی که یک چیز رو اثبات کنه ،
من کاری ندارم این شرکت کیه و چیه و چه کاره هست . اما این درست نیست که بدون مدرک حرفی رو بزنید و صرفاً بگید مدرک دارم ... اگر دارید ارائه کنید ..
من فکر نمیکنم کسی بدون مدرک قانع کننده حرف این دوستان رو باور کنه .
موفق باشید .
وقتی چنین فرومی هست و صاحب آن سایت جناب شفیعی در اینجا عضو هستند چرا پاسخگو نیستند.
در حالی که برخی افراد نیز با یک پست اسپم که معلوم نیست چجوری 1 پست داره و دفاع می کنه و پست ایشون حذف نمیشه از ایشان دفاع می کنند.
اگر حرف ها و مدارک دروغ است ایشان بیایند و از حق خود دفاع کنند.... ( درصورتی که ماه هاست ایشون هیچ حرفی ندارند و حتی پیغام های خصوصی را مطالعه نمیکنند. در سایت هم که ثبت نام می کنیم بلا فاصله اکانت را پاک می کنند وقتی می فهمند که من هستم.....
ببین دوست عزیز ،
من نمیگم ایشون *** هستند یا پیغمبر !
شاید هم حق با شما باشه و خب این خیلی ظلمه که یکی پول و اعتبار یک نفر رو نابود کنه .
اما باید یک مدرک معتبر داشته باشید ، مدرکی که فردا اگر ایشون مکنر شدن شما بتونی از طرق قانونی پیگیر بشی .
ضمن اینکه هیچ کدوم از مدیران هاستینگها ، هر چند عضو در اینجا ملزم ب پاسخ به تمامی تاپیک ها در سایتها نیستند .
اما خب بهتر این هست که این کار رو بکنند تا وجه خودشون زیر سوال نره .
امیدوارم به نتیجه مفیده فایده برسید .
موفق باشید .
1 فایل پیوست
سلام
فقط خواستم بگم
کسانی که به وی بی ایران اشاره کردند و گفتند تاپیک حذف شده
خوب سرچ نکردند اینم تاپیگ
هاست www.inetworkweb.com
الانم سایت www.inetworkweb.com
باز نمیشه و ارور 404 میده
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...eb-capture-png
سلام من الان دارم از سرویس هاشون استفاده میکنم
www.irtheme.ir
www.civilparto.ir
www.salehin.in
راضیم
سلام
راستیت منم نزدیک یک ساله vps دارم
و تا الان سرویس و خدماتشون بد نبوده
بانک ویندوز فون
آریا کلوب
با عرض سلام
برخی افراد هستند که بوسیله هاستشون یا اسپم ارسال میکنند یا در کل خلاف قوانین دیتاسنتر کاری میکنند زمانی که سایتشون بلاک میشه وصله کلاهبرداری میزنن به شرکتی که ازش هاستینگ خریداری کردند، که البته افرادی که توی کار هاستینگ هستند درک میکنن من چی میگم.
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYA-CLUB
ظاهرا سایت شما به شکل خورده
فایل پیوست 6970
و مجدد سایت www.inetworkweb.com هم ارور میده
فایل پیوست 6969
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin8520
بهتره با ای دی واقعی خودتون اینجا پست بذارید. شما به یک طریقی دارید سرورهارو قطع میکنید سپس عکس میگیرید میذارید اینجا
نقل قول:
بهتره با ای دی واقعی خودتون اینجا پست بذارید. شما به یک طریقی دارید سرورهارو قطع میکنید سپس عکس میگیرید میذارید اینجا
شما فکر میکنید من تو کار فروش سرور و هاستم یا با این شرکت فکر پدر کشتگی دارم ؟!
صد در صد در اشتباه هستید
من دیدم بحث روی این شرکته کنجکاو شدم و خواستم سایتشون را ببینم
و دیدم سایتشون مشکل داره
برای اینکه بی دلیل حرف نزده باشم با عکس دیده خودم را ذکر کردم
همین الانم ظاهرا مشکل داره
و امیدوارم مشکلشون حل بشه
از طریق ذخیره ساز گوگل سایت را نگاه و چک کردم
قیمت های عالی داشتند