پاسخ : VMware WHMCS Server Module
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
سلام
داداش منظور اینو نفهمیدی!
بعضیا خوب میدونن که این کینگ وی دی اس عزیز چی گفت :دی
قربون آدم چیز فهم. بله. این آقا سرور ما رو ریپورت کرد . فقط بخاطر اینکه این برنامه رو من برای بچه ها زاشتم برای دانلود لونم با سریال . والی اون آقا اومد ما رو ریپورت کرد که خودش کاسبی کنه. نمیدونه که حالا خیلی راه داره تا به . . . .
دست بالا دست بسیاره....
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
از مدیران سایت "وب هاستینگ تالک" خواهشمندام دسترسی افرادی که قصد ریپورت کردن سرورهایی که آفر داده میشه و سرورهای همکاران دیگر را دارند را در سایت قطع کنید.
افرادی که با من موافق هستند دکمه تشکر را بزنند تا یک تاپیکی ایجاد بشه و کسانی که ریپورت شودن بیان اعلام کنند و مدیران کمی بیشتر به این موضوع توجه کنند.
"بابت پست اسپم واقعا متاسفم | باید ارسال میشد "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
teamnet
برادران گذشته از این حرفها حالا یک نفر نصب کرده و یا آموزش نصب و راه اندازیش رو می تونه توضیح بده تا ببنیم اصلا کارائی داره بعد برید سره بحث حلال و حرام بودنش ... مطمئنا اگر این سیستم کارائی خوبی داشته باشه ارزش خریدن لایسنس رو خواهد داشت.
سلام
نصب کردم اما whmcs کلا مشکل ساز شد بعد پیدا کردم از این بوده
چون بالا نیومد
و خود پشتیبان whmcs گفت یک ماژول جدید شاید نصب کردی
زود فهمیدم و دلت کردم
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingvds
قربون آدم چیز فهم. بله. این آقا سرور ما رو ریپورت کرد . فقط بخاطر اینکه این برنامه رو من برای بچه ها زاشتم برای دانلود لونم با سریال . والی اون آقا اومد ما رو ریپورت کرد که خودش کاسبی کنه. نمیدونه که حالا خیلی راه داره تا به . . . .
دست بالا دست بسیاره....
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
از مدیران سایت "وب هاستینگ تالک" خواهشمندام دسترسی افرادی که قصد ریپورت کردن سرورهایی که آفر داده میشه و سرورهای همکاران دیگر را دارند را در سایت قطع کنید.
افرادی که با من موافق هستند دکمه تشکر را بزنند تا یک تاپیکی ایجاد بشه و کسانی که ریپورت شودن بیان اعلام کنند و مدیران کمی بیشتر به این موضوع توجه کنند.
"بابت پست اسپم واقعا متاسفم | باید ارسال میشد "
بابا بالا که میری حسودی میکنن
این هم که میگی آخر حسودیه :دی
این شخص ما هم یکبار به whmcs که روز اول کاری بود نصب کردیم برای تست فقط ریپورت داد
وگرنه ما نال شده استفاده نمی کنیم
به هر حال داداش حسود من خوب نیست این کارا
موفق باشی
ما همکاریم(هوامونو داشته باش تا داشته باشیم) *_"
دوستان با این برنامه کار کردند؟
امکان ریبوت و ... را داشت؟
سلام
نسخه اصلی امکان خرید ماهیانه هم داره یا تنها سالیانه هست ؟؟
الان این 7 روز که فری هست از کجا باید لایسنس تریال گرفت ؟؟؟ این دکد شده هم مشکل داره
up دوستان کسی تونست این سیستمو راه اندازی کنه؟
از همکاران لایسنس رایگان اگر گرفتند و تست کردند بگن تا تست کنیم. اگر به درستی کار کرد که لایسنس قانونی تهیه کنیم.
این همه کاربر اومدن اینجا حرف زدن یکی نیومده روش نصب و روش کاری این ماژول رو به صورت فیلم یا عکس بزاره بقیه کامل با این ماژول اشنا بشن
لطفن قیمت این ماژول رو + روش کاری عکس یا فیلم ارائه بدین و کدوم یک از همکاران این ماژول رو میفروشن و اطلاعات تماس بدن تا من ارتباط بر قرار کنم باهاشون
چرا از خود فروشنده اسکریپت سوال نمی پرسید؟
برای تست ورژن تریال بگیرید و اگر مناسب بود ورژن فول را خریداری کنید.
بر طبق چیزی که توی سایت خودشون نوشته اند این اسکریپت بر روی ESXi رایگان کار نمیکنه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
این همه کاربر اومدن اینجا حرف زدن یکی نیومده روش نصب و روش کاری این ماژول رو به صورت فیلم یا عکس بزاره بقیه کامل با این ماژول اشنا بشن
لطفن قیمت این ماژول رو + روش کاری عکس یا فیلم ارائه بدین و کدوم یک از همکاران این ماژول رو میفروشن و اطلاعات تماس بدن تا من ارتباط بر قرار کنم باهاشون
ممکنه دوستان موفق نشده باشن و یا یک جای کار ایراد داره و الا دلیل نداره که دوستان بیان نکنن
ضمنا برای خرید هم اگه شرایطشو دارید باید از سایت خودشون اقدام کنید