پاسخ : مشکل در rtl قالب اصلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
الان کد رو میبینم اطلاع میدم
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
به جای این کد:
کد PHP:
<div class="orderboxpadding" align="center">
این رو قرار بدهید:
کد PHP:
<div class="orderboxpadding" align="center" style="direction:ltr;">
البته این رو هم بگم که چون سایر کدها رو ندیدم شاید 1% این نباشه... چون کلاس ها متفاوت هستش
دوست خوبم بسیار بسیار ازتون سپاسگذارم مشکل حل گردید.اما یک سوال من الان ورژن 4.4.2 رو دارم به نظرتون نیازه هست اپگرید کنم به این ورژن یا نه ؟
من نظرمه از بخش محصولات و تنظیمات دیتابیس بک اپ بگیرم ورژن جدید نصب کنم بعد Import کنم نظرتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
دوست خوبم بسیار بسیار ازتون سپاسگذارم مشکل حل گردید.اما یک سوال من الان ورژن 4.4.2 رو دارم به نظرتون نیازه هست اپگرید کنم به این ورژن یا نه ؟
من نظرمه از بخش محصولات و تنظیمات دیتابیس بک اپ بگیرم ورژن جدید نصب کنم بعد Import کنم نظرتون؟
چون خودم از لایسنس استفاده میکنم و تا حالا هم نال استفاده نکردم...نمی تونم راهماییتون کنم
به نظرم از سایر دوستان راهنمایی بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
دوست عزیز من براتون نسخه 4.4.2 که کاملا همه جاش فارسی هست رو فرستادم نصب کن تست کن.البته روی ساب دومین نصب کن بعد تست کن ببین میتونی محصولات و یوزرهاتو منتقل کنی یا نه اگه تونستی که هیچ اگه نشد ولش کن با همون اکی کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست برتر
دوست عزیز من براتون نسخه 4.4.2 که کاملا همه جاش فارسی هست رو فرستادم نصب کن تست کن.البته روی ساب دومین نصب کن بعد تست کن ببین میتونی محصولات و یوزرهاتو منتقل کنی یا نه اگه تونستی که هیچ اگه نشد ولش کن با همون اکی کن
ممنونم دوست عزیز من الان میرم روی ساب دومین نصب کنم ببینم چی میشه فقط این نسخه امیدوارم معتبر باشه که دادی