پاسخ : چه مقدار فضا و پهنای باند باچه هزینه
خوب برای همین ، وقتی کسی از من هاست میگیره ، من 2 گیگابایت ftp بکآپ در سرور دیگه رایگان بهش میدم ، که دیگه مشکل دانلود هم نداشته باشه . اگه بیشتر هم خواست میتونه پول بده و فضای بکآپ بیشتری بگیره
حالا این ایده من بود که عملی کردمش و خوب داره جواب میده!
هم زحمت من کم شده هم زحمت مشتری :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldcom
خوب برای همین ، وقتی کسی از من هاست میگیره ، من 2 گیگابایت ftp بکآپ در سرور دیگه رایگان بهش میدم ، که دیگه مشکل دانلود هم نداشته باشه . اگه بیشتر هم خواست میتونه پول بده و فضای بکآپ بیشتری بگیره
حالا این ایده من بود که عملی کردمش و خوب داره جواب میده!
هم زحمت من کم شده هم زحمت مشتری :دی
باز خدا خیرت بده که این کارو کردی.
با این اینترنتی که پهنای باند محدود داره کی میتونه دانلود کنه.
متاسفانه کاربران دیگر نه به مقدار فضا و نه به اطلاعات سرور توجه میکنند فقط به اسم تجاری توجه میکنند ببنید کی گنده تره از اون خرید کنند:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WEBSTAR
متاسفانه کاربران دیگر نه به مقدار فضا و نه به اطلاعات سرور توجه میکنند فقط به اسم تجاری توجه میکنند ببنید کی گنده تره از اون خرید کنند:-o
این برای کاربرانی هست که کمی درست فکر میکنند دنبال برند هستند و دنبال کسی که اسم و رسمی در کرده چون احساس میکنند خوب است. ملاک خوب بودن میدونند. باز جلو تر از اونایی هستند که دنبال ارزون ترین میگردند و به مشکل میخورند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WEBSTAR
دوست کاربرا دنبال برند معروف و معتبر هستن برند معروف و با اعتبار هم معلومه درست کار کرده و با کیفیت و مشتری مداری برای خودش اعتبار درسته کرده و معروف شده
شما هم همینطوری
مثلا پول دستت باشه می خوای بری گوشی بخری اولش میری سمت نوکیا یا اریکسون