باسلام دوست من شما لطف دارین میکنین لطف رو طوری انجام بدین که به درد همه بخوره ! با تشکر از شما ×!
آموزش رو اینجا قرار بدین همه استفاده کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستانی که می گن رایگان انجام می دیم یا ... بهتره یه فایل آوزشی ازش بگیرن بزارن تو انجمن ! ثوابش بیشتره
دوست عزیز منم میخوام یاد بگیرم حاضرم در قبالش مبلغی هم پرداخت کنم شما اعلام امادگی کن من میخوام
09355245964
سلام
30 تومن کانفیگ کامل انجام میدم...
اگه خواستم خبر میدم
فعلا که دارم نصب می کنم مرحله 8 از 11 هستش
نصبش که تموم شد
کانفیگ خاصی هم نداشت.
چیکار باید کرد؟
از دوستانی که تخصص دارن می خوام که برای زحمتی که کشیدن و وقتی که گذاشتن ارزش قائل باشند و البته قیمت نامتعارف هم ندن .
یا کاری رو انجام ندیدن یا میدید درست انجام بدید .
اینجوری نباشه که از طرف پول بگیریو رهاش کنید و یا کامل آموزش ندید .
برای تخصصی که دارید ارزش قائل باشید . وقت بذارید و درست یاد بگیرید و یاد بدید .
متاسفانه تا یک نفر یک درخواست میده چند نفر قیمت بالا میدن و چند نفر یه قیمتی میدن ه طرف آخر میاد میگه 5 تومن شد به من خبر بدید .
شما هم مشتری رو بد عادت می کنید و هم ارزش کار خودتون رو پایین میارید .
اگر وقت گذاشتید و این کار رو درست یاد گرفتید برای اون وقت و برای علم خودتون لطفا ارزش قائل باشد .
نصب WebsitePanel فقط چند تا Next زدن هست . اما کانفیگ کردن اون زمان بر هست . برای نصبش به نظر من از رایگان تا 5 هزار تومن مناسبه .
اما اگر کانفیگ حرفه ای می خواید و امنیت . از نصب فاایروال و کانفیگ iis غیره تا خیلی کارهای دیگه که از 5 ساعت تا 2 روز به نظر من طول میکشه از 40 هزار تومان تا 200 هزار تومان میشه قیمت داد .
البته طبق قیمت تصویب شده شورای عالی قیمت ها بسیار بالا تر هستند که در صورت تمایل می تونم براتون لیمیل کنم .
آقا من یه مشکلی دارم با اسکیو ایش نمیشه دیتابیس ساخت
یعنی از داخل خود پنل نمیشه دیتابیس create کرد
دوستان یکی کمک کنه من از ابتدا می خوام نصب کنم و کانفیگ کنم هم سرور رو و هم WebsitePanel
تنظیمات IIS رو انجام دادم
تنظیمات DNS رو چیکار باید بکنم
کلا چیا قبل از WebsitePanel نصب و کانفیگ کنم
یه vps دارم که می خوام تقسیم کنم و دامنه هام رو روش هاست کنم
ممنون