پاسخ : غیرفعال شده سرورهای ما (( هماهنگ شده با مدیران ** Vahid ** ))
بله روش خوبی است که یه مدرک یا درخواستی ترجمه شده و با مهر از دادگستری که ارسال کند به + کنسول گری آلمان در تهران و شرح واقعه پیش امده . براشون ارسال کنن و شما هم یه نسخه داشته باشید و با ایمیل خودتان ارسال کنید (البته بستگی دارد چقدر مشکلتون مهم باشد و ارزش این همه دوندگی داشته باشد ) برید سفارت آلمان اونجا فقط میتونید مشکلتون حل کنید
نقل قول:
بله روش خوبی است که یه مدرک یا درخواستی ترجمه شده و با مهر از دادگستری که ارسال کند به + کنسول گری آلمان در تهران و شرح واقعه پیش امده . براشون ارسال کنن و شما هم یه نسخه داشته باشید و با ایمیل خودتان ارسال کنید (البته بستگی دارد چقدر مشکلتون مهم باشد و ارزش این همه دوندگی داشته باشد ) برید سفارت آلمان اونجا فقط میتونید مشکلتون حل کنید
ممنون هادی جان از راهنماییت
هیچ نوعی قبول نکردن
فعلاً دارم باهاشون سر خرید سرور جدید بحث میکنم بحث های قبلی که نتیجه ای نداد
موفق باشی
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
مصطفی اینها داستان نیست , همه حقیقته که داریم میبینیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
دولت آلمان که فعلا تحریم بدی نسبت به ایران داره و تمام مبادلات تجاری رو با وجود تمام ضررهایی که براش داره رو بسته. چشمم آب نمیخوره بیاد و تو اینجور موارد کار راه اندازی کنه برای ایرانی ها .... .
دروود
محسن من امرو دیدم یه لحظه اومد و رفت:دی
یاهو
خبر آمد خبری در راه است...
خوب امروز با کمک امین عزیز اقدام به خرید سروری با این مشخصات کردیم :
Cpu = Xeon3440
Ram = 16 GB DDR3
HDD = 2x 2 TB
Port = 1GB
که تا فردا 100% زمان خریدش و زمان تحویل اون مشخصا میشه و به کاربران اعلام میکنیم
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
نقل قول:
دروود
محسن من امرو دیدم یه لحظه اومد و رفت:دی
یاهو
خبر آمد خبری در راه است...
آمدنش الان دیگه برای ما فایده ای نداره
پس بهتره که نیاد
موفق باشید
به به . گود نیوز :d
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
خوب امروز با کمک امین عزیز اقدام به خرید سروری با این مشخصات کردیم :
Cpu = Xeon3440
Ram = 16 GB DDR3
HDD = 2x 2 TB
Port = 1GB
که تا فردا 100% زمان خریدش و زمان تحویل اون مشخصا میشه و به کاربران اعلام میکنیم
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
آمدنش الان دیگه برای ما فایده ای نداره
پس بهتره که نیاد
موفق باشید
چی شد عزیز ؟ سرور جدید گرفتین ؟ کی راه میندازین ؟ کی بک آپ هارو میگیرین ؟ کی سایت بالا میاد ؟
نقل قول:
چی شد عزیز ؟ سرور جدید گرفتین ؟ کی راه میندازین ؟ کی بک آپ هارو میگیرین ؟ کی سایت بالا میاد ؟
با سلام
بله سرور با مشخصات زیر خرید شده :
Cpu = Xeon3440
Ram = 16 GB DDR3
HDD = 2x 2 TB
Port = 1GB
72 ساعت دیگر دیتاسنتر تحویل میده
سلام
اینجانب پارسایی هستم مدیر شرکت Exact Server ارمنستان از مشکل پیش آمده برای شما ناراحت شدم و اگر هم کمکی از دست من بر میاد در خدمت شما هستم.