متشکرم
پس یعنی ما فقط ماهیانه پول پهنای باند رو میدیم ؟
این سرویس تا کی ادامه داره ؟
و همچنین آیا واقعا نامحدوده از نظر فضا ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
متشکرم
پس یعنی ما فقط ماهیانه پول پهنای باند رو میدیم ؟
این سرویس تا کی ادامه داره ؟
و همچنین آیا واقعا نامحدوده از نظر فضا ؟
سیاست خوبیه! قبلا فضا رو می فروختند، الان شما پهنای باند رو می فروشید که درست تره! پهنای باند نشانگر میزان مصرف رم و سی پی یو هم هست
بنده نیز از شما سپاسگزارم
بله، دقیقا کاربران فقط هزینه پهنای باند را می پردازند
این سرویس تا اطلاع ثانوی وجود خواهد داشت، انشاالله که با توکل بر خدا و همکاری کاربران ادامه خواهد داشت
تعرفه قیمتی پهنای باند و تبصره ها که در اولین پست ذکر شده است به نحوی تنظیم شده که مطمئنا فضا نامحدود می باشد
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
دقیقا همین طور هست، زمانی که پهنای باند نباشد هیچ Usage روی پردازنده، رم، پورت ارتباطی و ... نخواهد بود
تنها Usage روی هارد دیسک هست که اون هم بر اساس سیاست تبصره ذکر شده در اولین پست این تاپیک به اون هم پرداخته شده است
از تایید شما سپاسگزارم
امکان استفاده از رپید لچ و نرم افزاری های مشابه میسر می باشد
راه اندازی آپلود و دانلود سنتر نیز امکان پذیر می باشد
یعنی من 1000 تومان به حساب شما بریزیم شما هاست نامحدود با پهنای باند 1 گیگ میدید؟؟؟؟؟
چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است؟
.:: سفارش دهید ::.
مصطفی جان بسیار کار دشواریه امیدوارم موفق باشی
اینو هم در نظر بگیر حتی hostgator هم اینطوری کار نمیکنه و اگر ببینه کاربراش بیش از 20 گیگ پر کردن ساسپند میکنه !
اگه واقعا اینطوری هست من حاضرم یکی از ساب دامین های سایت رو روی سرور شما بالا بیارم چون الان 20 ترا پر شده و فضا کم آوردم !
ماهی 180 میدم یه هاست نامحدود با 5 ترابایت ترافیک بدی اگه پلان بالاترم داری بگو ....
فقط قدرتی باشه ...
بله، سخته اما بر اساس این سیاست فروش ما ضرر نمی کنیم چون پهنای باند محدوده و تازه فکر می کنم این از آفر های هاست های دانلود که مثلا می گن 100 گیگ فضا با پهنای باند نامحدود 90 هزار تومان خیلی سودآور تره
الان کاربری داریم که 200 گیگ حدودا آپلود کرده و ا ین ماه هم حدود 400 هزار تومان پهنای باند خریده ، عموما چند تا دونه سایت بیشتر روی یک سرور نیستن
من هم خوشجال می شم با شما همکاری داشته باشم
در پیام خصوصی با شما مکاتبه کردم
یا علی مدد
من هم تیکت زدم هم اینکه پ.خ دادم که ظاهرا نمیتونید با ما همکاری کنید :(نقل قول:
من هم خوشجال می شم با شما همکاری داشته باشم
در پیام خصوصی با شما مکاتبه کردم
یا علی مدد