مطالعه کردم اما فایده نداره. در واقع پاسارگاد درگاه رو به نام شخص حقیقی ولی با داشتن مجوزهای لازم ثبت می کنه. یعنی حتما باید ثبت کنیم. تازه 2 میلیون هم سفته می گیره!
نمایش نسخه قابل چاپ
مطالعه کردم اما فایده نداره. در واقع پاسارگاد درگاه رو به نام شخص حقیقی ولی با داشتن مجوزهای لازم ثبت می کنه. یعنی حتما باید ثبت کنیم. تازه 2 میلیون هم سفته می گیره!
برای قرارداد با بانک هم از شما سند ملک شرکت و یا قولنامه اجاره محل شرکت رو میگیرند که باید قولنامه بنام یکی از تاسیس کنندگان شرکت باشه ...
اگر محل مسکونی خودتون رو بعنوان آدرس شرکت معرفی کنید در قرارداد با بانک ممکنه به مشکل بخورید . همچنین هزینه های مالیاتی هم روی محل سکونت شما میاد و برای فروش چندتا هاست باید کلی مالیات بدید :d
Zarrinpal فرمودید 2.5% میگیره ؟ اینجا کسی استفاده کرده ؟ و چجوری مبلغ رو به ما میده ؟
[QUOTE=hamid_net;221650کسی سیستم پرداخت آنلاین احتیاج داشته باشه که بدون ثیت شرکت نمیدند که --- درسته ؟[/QUOTE]
نه قبلا نمیدادن ! فقط به اشخاص حقوقی میدادن که ما مجبور شدیم بریم این همه دردسر بکشیم !
ولی الان مثل اینکه چند تا بانک هستن که میدن ، من بانک پاسارگاد رو اطلاعی ندارم ولی یکی از دوستانم از بانک پارسیان گرفته ( حقیقی )
---------- Post added at 09:14 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
آره سفته میگیرن ! سفته که مشکلی داره ؟! داره ؟ اصلا بیان 100 میلیون سفته بگیرن ! ولی کارخلافی نمیخواهید انجام بدید مشکلی نیست که !
مجوز رو خبر ندارم ، از دوست من مجوز نگرفتن ولی قولنامه ی محل سکونت رو گرفتن ( کپی برابر اصل شده )
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
یعنی چی ؟!؟!؟
یعنی بانک براتون مالیات میزنه ؟!؟!؟!
منظورتون رو متوجه نشدم ! مگه تو سیستم دارایی دارید ثبت نام می کنید که مالیات رو روی خونه بزنن ؟!؟!؟
---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
!!!!!!!!!!!!!!!!!! بانک ملت هم میده ؟!؟! خبر نداشتم ! ( ولی داخل سایت ننوشته ها که به اشخاص حقیقی میده ! )
---------- Post added at 09:20 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
بله !
ابتدا شما یک حساب زرین پال باز می کنید ( داخل خوده سایتش ) . بعد از تائید میتونید ازش استفاده کنید ، کسی اگر از شما خرید که ، مبلغ به حساب زرین پال شما واریز میشه ، ( هنگام ثبت نام هم یک حساب بانکی بهش وصل می کنید ، یعنی یک حساب تعریف می کنید که مبلغ بعد از ورود به حساب زرین پال به اون حساب بره ، البته بعد از درخواست شما )
یعنی الان من ازتون یک هاست میخرم ، 8000 تومان ، پرداخت که کنم این 8000 تومان به حساب زرین پال شما میره ، بعد شما میرید درخواست میدید که انتقال داده بشه به حساب بانکی خودتون ، بعد 2.5 درصد از 8000 تومان کم میشه ، بعد 7800 به حساب شما واریز میشه ! )
به همین راحتی :)
البته من استفاد نکردم ها ، من هم شنیدم ، اگر جایی اشکالی هست لطفا دوستان تصحیح کنن :)
بله....جدیدا به این صورت شده....مثل اینکه می خوان به شدت درگاه رو گسترش بدن....
من خودم هم که زنگ زدم روز اول صحبت کردم خیلی تعجب کردم....
از نظر من که بانکداری اینترنتی و تلفن بانک و همراه بانک و sms بانک ملت که بی رقیبه ...از موقعی هم که خصوصی شده خیلی بهتر شده...
با این شرایط درگاه اینترنتی که مدارک فقط کپی کارت ملی و شناسنامه می خواد . کارمزد نداره و به صورت آنی هم واریز میکنه و به سرعت هم تحویل داده میشه و حداقل faild هم در نقل و انتقال داره....فکر میکنم بهترین انتخاب باشه
به غیر از بانک ملت .... پارسیان...پاسارگاد....سامان... .و.... اقتصاد نوین هم به اشخاص حقیقی درگاه میدن.
[/COLOR]
یعنی چی ؟!؟!؟
یعنی بانک براتون مالیات میزنه ؟!؟!؟!
منظورتون رو متوجه نشدم ! مگه تو سیستم دارایی دارید ثبت نام می کنید که مالیات رو روی خونه بزنن ؟!؟!؟[COLOR="Silver"]
اشتباه متوجه شدید!
آدرس محل سکونت رو اگر بعنوان آدرس شرکت در اداره ثبت شرکت ها بدید مالیات روی محل سکونت میاد!
اگر محل مسکونی خودتون رو بعنوان آدرس شرکت معرفی کنید در قرارداد با بانک ممکنه به مشکل بخورید .= یعنی برای قرارداد همانطوریکه گفتم سند (سندی که بنام یکی از موسسین شرکت باشه) یا قولنامه ی ملک (قولنامه ای که بنام یکی از موسسین شرکت باشه) رو ازتون میخوان تا حساب شرکتی براتون باز کنند!
خدمات بانک ملت عالیه اما مثل اینکه به اشخاص حقیقی نمی ده. اینم لینکش:
بانک ملت > بانک ملت > سیستم پرداخت اینترنتی > راهنمای استفاده از خدمات
دوست من با کار خوب می تونی مشتری جذب کنی شرکت و این جور کارا برای ایران نیست :113: