پاسخ : شکایت از یک سابت خدمات سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vst
اگر همون فردی است که اول نام خانوادگیش ن داره باید بگم سال 92 من یک سرور هتزنر از المان داشتم . اونموقع هیچی بلد نبودم تازه کار بودم بعد سرورم هنگ میکرد گاهی . این فرد فاکتور صادر میکرد بابت ری استارت سرور و 70 هزار تومان اون زمان میسلفید از من ! 70 تومن اونموقع یک میلیون الان بود
همون زمان یه نفر به من گفت از این فرد سرور گرفته و این شخص رو قالتاق خطاب میکرد
:-|:-| پس این سایت هم رفت تو لیست سیاه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
من درک نمیکنم چرا این حرف و ….
مشکلی نیست ابتدا به حساب کاربری وبعد از ۱۵ روز کاری میتوانید درخواست برداشت به حساب دهید
اگر محتویات این تیکت حاوی اطلاعاتی مانند : پسورد و ... هست لطفا پس از اتمام کار آن را تغییر دهید.
برای اطلاع از آخرین اخبار، ما را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید:
Instagram
Telegram
تلفن : 02191070308 - 02149624
شما درک نمیکنی؟ والله ما که باهاشون کار نکردیم هم درک نمیکنیم :^O
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr0kh
با سلام دوستان
سوالی که داشتم میخواستم ببینم میشه از یک سایت که فروشنده سرور مجازی هستش شکایت کرد ؟
بنده یه سرویس خریداری کردم و به مدت 11 روز سرویس تحویل ندادن و فقط ای پی هاش به نمایش در میاد حتی تلفنی هم حرف زدم و فلان اما .....
و همش تیکت و به حالت برسی در میارن ممنون میشم راهنمایی کنید ....
اگر سایت نماد اعتماد داشته میتونید روی نماد اعتماد کلیک کنید و در صفحه مربوطه اقدام به ثبت شکایت کنید.
کلا سرویس دهنده ها خیلی خوب دارن میکنن تو پاچه هیچیم گردن نمیگیرن
بهترین کار خرید مستقیمه
سلام خدمت همه دوستان عزیز بنده تعجب می کنم از همکارانی که ناآگاهانه پاسخ می دهند همکارانی که ماشاالله سابقه شکایت کلی دارند و هرکسی از راه میرسه میاد یه تاپیک باز میکنه حرفی میزنه بدون مستند و چیزی قبول می کنند دوست عزیز شما اگر مشکلی دارید خوب چرا سرویس شما فعال نبوده اسکرین شات ارسال کنید علت چی بوده بی دلیل که نمیشه این همه تهمت زد حتما چیزی بوده که شما کامل بیان نکردید که همکاران بیان هرکسی یه داستانی بنویسه