پاسخ : کلاه برداری دیجی کالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
وقتی جوابی ندارید چرا حاشیه میرید، من حرفی از عدم مدیریت دیجیکلا نزدم و ادعایی ندارم که می تونم کسب و کاری به بزرگی دیجیکالا رو مدیریت کنم.
دیجیکالا خیلی وقته به بلوغ رسیده، تمام چالش های بزرگی که داشته خیلی وقته برطرف شده و به دلیل اینکه هیچ رقیبی نداره، مدیریت اش اولویت رو روی افزایش درآمد مالی قرار داده تا رضایت مشتری.
بزرگترین چالش دیجیکالا زمانی خواهد بود که رقبای خارجی اش وارد بازار ایران بشن (که همچنین اتفاقی حالا حالاها اتفاق نمی افته)
بله. شما درست میگید. بنابراین نظر شما اینه که:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
به دلیل اینکه هیچ رقیبی نداره، مدیریت اش اولویت رو روی افزایش درآمد مالی قرار داده تا رضایت مشتری.
آخه برادر من، چرا شما فکر میکنید مدیریت دیجیکالا، نمیفهمه که افزایش رضایت مشتری، باعث بالارفتن محبوبیت برندش و درنتیجه افزایش درآمدش میشه؟ چرا شما، ذره ای عقل برای مدیریت دیجیکالا، قاعل نیستید؟ دوست عزیز چرا شما هرچقدر که متن رو میخونید، نمیفهمید که بحث سره چالش های اینه که چون اتفاقا تو این مدت که از زمان ظهور کسب و کارش گذشته، چون مدیریتش عالی بوده، تونسته به مرحله ای برسه که الآن با این چالش ها ی زنجیره تامین روبرو هست. یکم از ذهنتون استفاده کنید که قدیمی تر از دیجیکالا هم بوده. چیشده بعد از این مدت، دیجی کالا تونسته به این مرحله برسه؟
بجای اینکه این اظهار نظر رو بکنید، اول ببینید که یک شرکت، چقدر شرکای خارجی داره. یک شرکت چقدر منابع انسانی داره. یک شرکت، چقدر نیازمند لجستیکه. یک شرکت، چقدر مدیریت فناوری اطلاعات داخلش دخیله. یک شرکت، چقدر نیازبه خطوط مهندسی برای مدیریت انبارداریش داره. ببینید که یک شرکت، چقدر نیاز به مدیریت تقاضا و تامین داره.
وقتی که اظهار نظر تون اینه:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
به دلیل اینکه هیچ رقیبی نداره، مدیریت اش اولویت رو روی افزایش درآمد مالی قرار داده تا رضایت مشتری.
یعنی از مرحله ی تحلیل، خارج هستید.
چرا میخوایید با این نظر ورود کنید به مساله؟
عجب! چقدر عجیبه.
این برادر، در هیچ چیزی و هیچ موردی، حاضر به خوندن مطلب و بررسی نیستش. فقط مطلب رو میخونه که پاسخ بده. مطلب رو نمیخونه که بررسی کنه.
آقاجان شما مطلب من رو که اول فرستادم بخون، بعدش ببین که مشکلاتی که تو زنجیره ی تامین وجود داره چیه. بعد ببین که شما چقدر در اون حوزه اطلاعات داریدکه بخوایید ورود و نظر بدید.
هم تاپیک رو به فنا میدید هم وقت رو هدر میدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
بله. شما درست میگید. بنابراین نظر شما اینه که:
آخه برادر من، چرا شما فکر میکنید مدیریت دیجیکالا، نمیفهمه که افزایش رضایت مشتری، باعث بالارفتن محبوبیت برندش و درنتیجه افزایش درآمدش میشه؟ چرا شما، ذره ای عقل برای مدیریت دیجیکالا، قاعل نیستید؟ دوست عزیز چرا شما هرچقدر که متن رو میخونید، نمیفهمید که بحث سره چالش های اینه که چون اتفاقا تو این مدت که از زمان ظهور کسب و کارش گذشته، چون مدیریتش عالی بوده، تونسته به مرحله ای برسه که الآن با این چالش ها ی زنجیره تامین روبرو هست. یکم از ذهنتون استفاده کنید که قدیمی تر از دیجیکالا هم بوده. چیشده بعد از این مدت، دیجی کالا تونسته به این مرحله برسه؟
بجای اینکه این اظهار نظر رو بکنید، اول ببینید که یک شرکت، چقدر شرکای خارجی داره. یک شرکت چقدر منابع انسانی داره. یک شرکت، چقدر نیازمند لجستیکه. یک شرکت، چقدر مدیریت فناوری اطلاعات داخلش دخیله. یک شرکت، چقدر نیازبه خطوط مهندسی برای مدیریت انبارداریش داره. ببینید که یک شرکت، چقدر نیاز به مدیریت تقاضا و تامین داره.
وقتی که اظهار نظر تون اینه:
یعنی از مرحله ی تحلیل، خارج هستید.
چرا میخوایید با این نظر ورود کنید به مساله؟
عجب! چقدر عجیبه.
این برادر، در هیچ چیزی و هیچ موردی، حاضر به خوندن مطلب و بررسی نیستش. فقط مطلب رو میخونه که پاسخ بده. مطلب رو نمیخونه که بررسی کنه.
آقاجان شما مطلب من رو که اول فرستادم بخون، بعدش ببین که مشکلاتی که تو زنجیره ی تامین وجود داره چیه. بعد ببین که شما چقدر در اون حوزه اطلاعات داریدکه بخوایید ورود و نظر بدید.
هم تاپیک رو به فنا میدید هم وقت رو هدر میدید.
بالاتر هم گفتم ، دیجیکالا الان ۱۰ ساله توی این کار هست، یک شرکت نوپا نیست که بخواهد درگیر این باشه که نیازهای خودش رو بر اساس افزایش تقاضاش تنظیم کنه.
اینکه چقدر منابع انسانی، لاجیستیک و... نیاز دارن، بر اساس اطلاعات مالی کنونی و فصل های قبل شون قابل پیش بینی است، شرکت های بزرگ عموما فروش های مالی چندین فصل شون رو پیش بینی میکنن و نیازهاشون رو بر اساس اون تنظیم میکنن.
بازار فروش اینترنتی ایران خیلی وقته به پیک خودش رسیده و با توجه به شرایط اقتصادی مردم ایران ، رشد اش روند کاهشی داره، الان اینکه چرا یک شرکتی مثل دیجیکلا کیفیت خدمات اش روز به روز بدتر میشه یکی از این ۲ تا است: بی لیاقتی مدیرانش یا اینکه افزایش درآمد در ازای کاهش کیفیت خدمات اش.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sherman2000
از زمانی که مردم اعتصاب کردن و کمپین راه انداختن دیگه هیچ تعدی نسبت به مشتری ندارن و تلافی می کنن، سلفونی که خودشون میکشن به عنوان پلمپ کالا در نظر گرفته میشه و مرجوعی وسایل گران کلا قبول نمی کنن، کوچکترین خط و خش روی کارتن کالا باشه تا ۲۴ ساعت اطلاع بدید وگرنه کلا مرجوعی اون کالا رو هم قبول نمی کنن! ۹۰٪ گوشی های آف هم کارتن باز و ویترینی که تو آمازون با ۵۰٪ قیمت خریداری کردن و دوباره لیبل میزنن اگر شکایتی هم بشه گفته میشه از قبل رجیستر کردن و عادی...
خلاصه کلام دیگه اون خدمات قبل ندارن و ما هم با توجه به نحوه برخورد و شکایتی که اخیرا داشتیم ما هم هیچ خریدی انجام نمیدیم
اگر خریدی کردید حتما از تمام لحظات دریافت و جعبه گشایی فیلم برداری کنید
تایید میشه :57:
تازه دیجیکالا جت رو ندیدین همیشه سفارشات اشتباهه =)) یا یهو میبینی پیک غیب شد سفارش نیومد :d
عقلا همه در خود سرگردانند =p~ انشالله گذر عمر، مسیری رو برای شما بازکنه که، یکمی اطلاعات، خودشونو به شما نشون بدن. چون ظاهرا اصلا تلاشی برای فهم و درک موضوع نمیکنید.
هیچ روش و استدلالی به شما پاسخگو نیست.
واقعا، این انجمن داره برای شما هزینه میکنه؟ :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
عقلا همه در خود سرگردانند =p~ انشالله گذر عمر، مسیری رو برای شما بازکنه که، یکمی اطلاعات، خودشونو به شما نشون بدن. چون ظاهرا اصلا تلاشی برای فهم و درک موضوع نمیکنید.
هیچ روش و استدلالی به شما پاسخگو نیست.
واقعا، این انجمن داره برای شما هزینه میکنه؟ :d
یکی اینو باید به خودت بگه، تو هر موضوعی میپری وسط و پیشفرض همه نفهم اند و فقط شما میفهمی.
وقتی جوابی نداری لطفا چرت و پرت نگو.
استدلال:
https://www.webhostingtalk.ir/showth...=1#post1895818
استدلال:
https://www.webhostingtalk.ir/showth...=1#post1895813
استدلال:
https://www.webhostingtalk.ir/showth...=1#post1895809
استدلال:
https://www.webhostingtalk.ir/showth...=1#post1895806
و اما شما:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
چقدر محتوای مفید و دلایل خوبی ارایه کردید =)) اتفاقا شما با شرط عقل صحبت کردید :78:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firebox
یکی اینو باید به خودت بگه، تو هر موضوعی میپری وسط و پیشفرض همه نفهم اند و فقط شما میفهمی.
وقتی جوابی نداری لطفا چرت و پرت نگو.
دوست عزیز انجمن یه گزینه داره به نام لیست سیاه خیلی چیزه خوبیه استفاده کنb-)
من ادمای بانمک رو اونجا میزارم =))=))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
استدلال من بر اساس شواهد و تجربه خودم و دیگران است، حالا شما قبول نداری ، مشکل خودتونه.
دلت خوشه آقا!کاش دیرتر میفرستادن وسیله من رو هم!مادربرد نو خریدم رسیده دستم اولش شک داشتم که باز شده باشه .چون کارم لنگ بود اعتنایی نکردم.اسمبل کردم اسلات 1 رم مادربرد به کل کار نمی کنه.برگشت زدم بعد 3 هفته پس فرستادن!و بعده اینور اونور و کلی بحث آخر یه مادربرد به اسم نو ولی معیوب رو کردن تو پاچمون!!روز جمعه ای هم هست تف به اموات دیجی کالا.10 تومن رفت از دستمون... انقدم گنده هستن 10 میلیون من سهله 100 میلیون هم بخورن نمیتونی حقتو بگیری ...
یک چیز جالبتر دیجی کالا احتمالاً میدونه تو ارسال شهرستان چقدر ناموفق هست و گزینه پرداخت در محل رو حذف کرده این شرکت با این کارش انگار داره اعتراف میکنه تو ارسال کالا شهرستان مشکل داره حالا تهران و حومه رو نمیدونم