پاسخ : 30درصد تخفیف سرور مجازی ایران، فرانسه، آلمان، انگلیس و لهستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_nobody
با سلام،
از ایشون سرور خریداری شد (طی تیکت هم درخواست کد تخفیف کردم که کد تخفیف 20 درصدی ارائه دادند که تشکر میکنم ازشون) و به علت اینکه من عجله داشتم برای کاری، متاسفانه به دلیل تعطیلات بخش فنی که طبیعی است یک کاری با تاخیر 3 ساعته انجام شد (که نشد، چون دیگه نخواستم بشه) که منجر شد نتونم کاری رو به موقع انجام بدم و تحویل مشتری بدم و ایشون هم کنسل کردن واسه من که من طی تیکت 669301 درخوسات کنسل سرور و عودت وجه کردم، و کاملا محترمانه پاسخ دادند:
سلام
با توجه به اینکه امروز ۵شنبه هست و روز کاری حساب نمیشه و همکاران ما نیستن
بازگشت وجه شما یک هفته کاری زمان میبره
تا اخر هفته ابنده به حسابتون واریز خواهد شد
در طول هفته زیر ۱۰ دقیقه پاسخ داده خواهد شد. امرور متاسفانه همکاران بنده نبودن ولی له حسابتون تا اخر هفته واریز خواهد شد
شاد و سربلند باشید
-------------------------------------
کیفیت سرور طی نصف روزی که من استفاده کردم (از ساعت 12 ظهر تا 6 که به صورت پاره وقت صرف کانفیگ شد، کاملا مطلوب بود. و فقط مشکل من محدودیت زمانی بود که باعث کنسل شدن سفارشم شد و اینکه سرور اوبونتو رو یکسری کانفیگ هاش اشتباه رفت و درخواستم هم ریست کردن سرور بود. فقط کاش سیستم پاسخگویی چت انلاین و تیکت هارو رو روی گوشیشون هم بزارند که با تاخیر جواب مشتری داده نشه چون تیم کوچیکی هستند هنوز. یه تبلت با موس و کیبرد وایرلس داشته باشند که هروقت روی گوشی مشتری سوال داشت با گوشی و rdp سریع وصل بشن و کار مشتری رو زود انجام بدن.
-----------------------------------
امیدوارم زودتر از پایان هفته کاری پیش رو مبلغ رو برگردونند.
متاسفانه فردار همون روز، بیش از ده روز پیش جواب تیکت رو دادند که این بود:
سلام
یه شماره کارت ارسال کنید لطفا طی روزهای آینده مبلغ به حسابتون برگشت داده میشه
سپاس
ولی چون توی اسپم باکس من رفته بود و به سایتوشن سر نزدم تا امروز که ببینم چرا اینقدر طول کشید متوجه این موضوع نشدم.
عذر خواهی میکنم بابت دو پست قبلیم و پاکشون کردم.
متاسفانه تجربه خوبی نبود و اصلا پیشنهاد نمیشه :112:
سلام نیاز به یه سرور از لوکیشن فرانسه برای پی پالم داشتم. همچنین دنبال اینم یه کانفیگ v2rayng هم برای استفاده شخصی خودم داشته باشم. لطفا راهنمایی بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hmmt
سلام نیاز به یه سرور از لوکیشن فرانسه برای پی پالم داشتم. همچنین دنبال اینم یه کانفیگ v2rayng هم برای استفاده شخصی خودم داشته باشم. لطفا راهنمایی بفرمایید
پ.خ بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
پ.خ بدید
- ظرفیت صندوق پیام های خصوصی SamaN DL اتمام یافته است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدیدی بپذیرد.