بله دقیقا حرفتون درست هست بنده اصلا هیچ کاره غیر قانونی نکردم که ایشون دارن با من اینطور برخورد میکنن من مشخصاتی که برای ساخت اکانت زدم همش واقعیه همچنین شماره موبایل و ایمیل هم وریفای کردم و حتی حاضر بودم شماره تلفن ثابت هم وریفای کنم همچنین کارتی که باهاش پرداخت کردم به اسم خودمه حتی با آیپی خارجی هم تو سایتشون ثبت نام نکردم خلاصه هیچ دلیلی نداره که بیخودی سرور منو وسط دوره ببندن و درخواست مدارک بکنن
مثلا اگه بنده میومدم کاره خلافی با این سرور میکردم دیتاسنتر بهشون ابیوز میداد یا از پلیس فتا میومدن بهشون چیزی میگفتن خب درسته حق داشتن که سرور منو ببندن و بگن تا مدارک ندی باز نمیکنیم و اگر هم نمیدادم کلا سرورو میبستن اما موضوع اینجاست من همه جوره کارم درست بوده حتی ترافیک مصرفیم انقدر کم بوده که اصلا به حساب نمیاد
در کل میخوام اینو بگم از نظر من هیچ دلیلی برای کاره ایشون وجود نداره به جز اینکه از آفری که داده بودن پشیمون شدن و احراز کردنو بهونه کردن تا بتونن سرورو از ما بگیرن همین !
اگر هر چیزی غیر از اینی که من گفتم بود پس باهام کنار میومدن و اصلا کار به اینجا نمیکشید با اینکه داشتن در حق من نامردی میکردن من بهشون گفتم مگه نمیگید سرور ایران نیاز به احراز داره ؟ خب باشه من که تو این 1 ماه هیچ استفاده خاصی از این سرور نکردم و خلافی هم باهاش نکردم پس به جاش به من سرور خارج بدید که احراز نمیخواد ! اما ایشون قبول نکردن.
ایشون خودش اصلا به قول شما هیچ وجاهت قانونی نداره بعد انتظار داره ما بیایم به راحتی همه مدارکمونو بدون هیچ دلیلی در اختیارش قرار بدیم ! با خودشون چه فکری کردن نمیدونم واقعا که همچین درخواستی میکنن.
- - - Updated - - -
1: مطمئن باشید اگر اجباری بود شرکت ها همه مدارک میگرفتن قطعا خیلی از هاستینگ ها هستند که تعداد مشتری های خیلی بیشتری از ایکس هاستینگ دارند اما اینکارو نمیکنن و اکثرا فقط شماره تلفن وریفای میکنن و همین کفایت میکنه.
2: بنده هم مشتاقم این دستوری که میگیدو حالا یا خودتون یا ایکس هاستینگ اینجا قرار بدن که ببینیم به صورت رسمی نامه برای ایکس هاستینگ اومده که اجازه دارن مدارک بگیرن
3: گفتم که اکثر راه هایی که شما فکر میکنیو فتوشاپ کارهای حرفه ای به راحتی دور میزنند این همه مدارک خارجی به راحتی جعل میکنند حذف کپی رایت و ... که براشون کاری نداره بعد سو استفاده فقط این نیست که برن مدارکو بدن سایت دیگه ای که ایشون مثلا میتونن با آیپی سرور هاشون خودشون یا مشتری دیگه ای بیاد خلافی انجام بده و بندازن تقصیر ما و مدارکو تحویل پلیس بدهند حالا من چطور میتونم ثابت کنم کاره من نبوده حتی اگه بتونم هم باید چندین ماه وقتم بره و کلی توی دردسر بیوفتم !
در مورد قوانین هم این قوانین هیچ کدومش ملاک نیست هرچند من کاری خلافه قوانینشون نکردم اصلا
اگر قرار بود این قوانین همش اجرا بشه پس این بند هم باید اجرا بشه دیگه درسته ؟
10.3 – ارائه خدمات پشتیبانی در ایکس هاستینگ بر مبنای پرتال پشتیبانی و به صورت ٢۴ ساعته و هفت روز هفته می باشد. ضمنا به درخواستهایی که از طریق ایمیل، ویا تلفن اعلام گردد نیز رسیدگی می شود.
من حاضرم با شما شرط ببندم ایشون عمرا پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه بخواید میتونم تست هم بکنم با مدارک بزارم اینجا هرچند یک روز وقتم گرفته میشه ...
پس کلا این قوانین همش چرته و بهتون قول میدم همش از سایت های دیگه کپی پیست شده حتی خیلی از این بند هارو از خودشون هم بپرسی توش میمونن و نمیدونن چی نوشته شده اونجا
بازم میگم من کاری خلاف قوانین سایتشون هم نکردم به هیچ عنوان
من حتی دریافت مدارک هم گفتم برای من مهم نیست شما میگیرید یا نه من حرفم این بود چرا همون اول نگرفتید چرا رکب زدید همین وگرنه تا دلتون بخواد هاستینگ هست ایشون اگه از اول اینو میگفت منم با یه خداحافظی میرفتم از هاستینگ دیگه ای سرویس میگرفتم به همین راحتی !
- - - Updated - - -
البته منظورتون فکر کنم حاشیه هست.
ببینید اگه قرار باشه همه چیز طبق قوانین پیش بره پس اول از همه خود ایشون کارشون مشکل داره و اصلا صلاحیت هاستینگ زدن ندارن چه برسه به اینکه بخوان مدارک مردومو بگیرن !
https://www.cyberpolice.ir/news/2572...85%D9%86%D9%87
بند های اینجارو بخونید:
1.شرکت ارائهدهنده خدمات باید ثبت شده باشد.
2.شرکت عضو شاخه حقوقی سازمان نظام صنفی رایانهای استان مربوطه باشد.
3. شرکت دارای رتبهبندی معتبر از شورای عالی انفورماتیک کشور باید یا دارای لیست بیمه و کد اقتصادی باشد.
4. شرکت در سامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبتنام کرده و گواهی مربوطه را ارائه دهد.
ایشون کدوم از اینکار هارو انجام داده ؟ من که والا چیزی تو سایتشون ندیدم
پس اگه قانونی بخوایم بریم جلو اول از همه خود ایشون اصلا صلاحیت ندارن و کلا کسب کارشون زیره سواله !
من نمیدونم شما رفیقشونی یا اصلا خودش هستی با اکانت دیگه ای اومدی اما واقعا بی منطق داری طرف داری میکنی !
معلومه مدیریت خیلی خوبی داشتید که جفت این سایت ها الان غیر فعال هستن همون موقعش هم من تاحالا ندیدم همچین هاستینگی پس معلومه شناخته شده نبوده اصلا وگرنه من اکثر هاستینگ های ایرانو یا میشناسم یا اصلا سرویس خریدم ازشون
در مورد بحث شکایت میدونم که قابل پیگیری هست اما واقعیتش ارزشی نداره همین که با این اطلاع رسانی تونستم جلو ادامه اینکار زشت ایشونو بگیرم خودش برای من کافیه وگرنه من اگه دنبال شکایت بودم اصلا اینجا نمیومدم پست بزارم ، من اومدم اینجا که تجربه خریدمو بگم تا بلکه افراد دیگه هم ببینن و بدونن که طرز رفتار ایشون چطور هست.
با تشکر