پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
سلام
سرور انگلیس خلوت تره یا المان؟
برای دانلود و اپلود میخوام.speedtest داخل vps جقدر سرعت میده؟
تحویل هم که میگن طول میکشه؟ چقدر؟ سرور ویندوز 2016/کانفیگ خاصی نمیخواد
چه تضمینی هست که اورسل نیست سرور ها؟؟؟
سرعت دانلود ما رو تا جه مقدار میتونین تضمین کنین؟
با لینک 10gig خود هتزنر منظورم هست
که نگین کیفیت سرور مبدا پایین هست و...
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
با عرض پوزش از همکار گرامی بابت شرکت در تاپیک فروششون
اگر لینک سرور های کلود منظورتون هست , اسما ده گیگابیت هست و طی اسپید تست هایی که تا الان گرفتم هیچ وقت بالای یک گیگابیت نبوده
- اینو برای این میگم که در جریان باشید و یک وقت تهیه کردید گردن همکارمون نندازین سرعت پایین تر پورت رو
- برای سرور های کلود هتزنر میگم نه سرور های خود همکارمون
از 10gig منظورم اینه
https://speed.hetzner.de/10GB.bin
بدیم به idm
چقدر دانلود داریم؟
سلام وقت بخیر
میخوام صورت حساب این ماه رو پرداخت کنم اما توی صفحه ورود به ناحیه کاربری با پیام این صفحه محدود شده است مواجه میشم، علت چیه ؟
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یکی دو روز بود که مشکلی برام به وجود اومده و از اینکه نتونستم سریعا تاپیک رو اپدیت کنم عذرخواهی می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladgame
سلام مجدد
بار دوم هست از شما خرید میکنیم جناب مددیان اما این بار هم خبری ازتحویل اتوماتیک نیست! چه اسراری دارید بگین تحول اتوماتیک هست! بزنید تحویل تا 24 ساعت من به شخصه زیاد با این موضوع مشکل ندارم! اما نمیدونم دلیل اسرارتون به اینکه تحویل اتوماتیک هست چیه؟!
بله دوست من. در مورد شما حق با شماست ، ببنید البته قبلا هم توضیح دادم ، ما روی اتوماتیک بودن قضیه تاکید می کنیم چون ماهیت سرویس دهی مون اینطوری هست ولی ممکنه به دلایلی که قبلا عرض کردم امکان تحویل اتوماتیک وجود نداشته باشد. در حال حاضر در روز در کمترین حالت بیش از 30 سفارش فعال داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام
دوست گرامی ممنون می شم این موارد رو از دوستان پشتیبان جویا بشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
با عرض پوزش از همکار گرامی بابت شرکت در تاپیک فروششون
اگر لینک سرور های کلود منظورتون هست , اسما ده گیگابیت هست و طی اسپید تست هایی که تا الان گرفتم هیچ وقت بالای یک گیگابیت نبوده
- اینو برای این میگم که در جریان باشید و یک وقت تهیه کردید گردن همکارمون نندازین سرعت پایین تر پورت رو
- برای سرور های کلود هتزنر میگم نه سرور های خود همکارمون
حق کاملا با شماست البته با این تفاوت که ما کلا سرور با پورت 10 گیگ ارائه نمی دیم
و اینکه خوشبختانه / متاسفانه از هتزنر هم ارائه نمی دیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
edward71
سلام وقت بخیر
میخوام صورت حساب این ماه رو پرداخت کنم اما توی صفحه ورود به ناحیه کاربری با پیام این صفحه محدود شده است مواجه میشم، علت چیه ؟
با سلام
لطفا از طریق پیغام خصوصی با بنده در ارتباط باشید تا جویای مشکل شما باشم
سلام وقت بخیر
ببخشید یک موضوعی فکر منو مشغول کرده
شما نوشتید رم اختصاصی 8 گیگ با قیمت 115 هزار ت
اگر کل سرور شما رم 32 باشد و 4 تا رم 8 فروش برود در نهایت میشود 460 ت
که اگر هزینه هر ایپی را محاسبه کنیم 4 تا یک دلار حدودا 60 ت
سرور رم 32 ارزون ترین حالت هم 25 یورو باشه که میشه 425 ت با 60 ت بالا میشه 485 ت
شما الان دارین 25 ت از جیب میدین ؟؟
چقد خوب مرسی از شما:53:
با سلام
1- اینکه ما تمامی سرورهامون از رم 128 گیگ شروع می شود
2- تمامی سرور ها کلوکیت شده و برای خودمون هست.
3- ای پی های اصلی که ارائه می شوند (نه ای پی های اضافه) توسط خودمون لیز شده اند.
همه این ها باعث می شه که ما بتونیم هزینه های سرویس هامون رو پایین نگه داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
1- اینکه ما تمامی سرورهامون از رم 128 گیگ شروع می شود
2- تمامی سرور ها کلوکیت شده و برای خودمون هست.
3- ای پی های اصلی که ارائه می شوند (نه ای پی های اضافه) توسط خودمون لیز شده اند.
همه این ها باعث می شه که ما بتونیم هزینه های سرویس هامون رو پایین نگه داریم
اها خیلی هم عالی موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eylord
اها خیلی هم عالی موفق باشید
در خدمتتون هستم
سلام دوست عزیز
شما نوشتید تحویل اتوماتیک !
الان نزدیک به 12 ساعته سرور رو خریدم و تیکت هم زدم چرا تحویل نمیدید!!
خوب حداقل ننویسید تحویل اتوماتیک تا ما هم روش برنامه ریزی نکنیم!!
شماره سفارش: 7746111244