پاسخ : گزارش سایت پاپفا و درخواست کمک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netwar
من دوست دارم پول حروم رو تروسننه مردک؟ جوری داری تز میدی انگا لایسنس ویندوز و افیس و...هزارکوفت زهرمارو دادی اومدی نت بدبخت همون فایروال روترا ای اس پیتم کرکیه کم کص بگو عجب ادما کصنمکی اینجا پیدا میشن نکنه هنوز به جهنم بهشت اعتقاد داری ؟=))برو افکار پوسیدنیتو بسوزون دیگه خریدار نداره هنوز واسمون حلال حروم میکنه
خیلیا باهمون پاپ اپو کلیکیو .... خرج خودشونو خونواده میدن دولت دز ده ملتشم د ز د میشن همین کرونا کله دولتا دارن به مردمشون حساباشون پول میزنن ایران میگه برو کار کن برو بعدم میگه بمون خونه خخخخ وراجی نکن اینجا برو همون منبرا وراجی کن بلکه بت یه تی تاپ ساندیسی یا مقامی حاج طوسی ساپورتت شه برسی بش عزت زیاد .
خدا را شکر درست و حسابی هم تربیت نشدی (این از خواص اینکه یاد گرفتی با اینکارها بزرگ بشی) د ز دی کردن فقط بالا رفتن از دیوار مردم نیست! اگه دقت کنی نوشته کلیک + د ز د ی
اگه کلیک رو حذف کنی شما داری با صفتی که بهش چسبیده خرج این و اون رو میدی!
من مثل شما نه کیک خوردم نه ساندیس فقط یادم گرفتم مثل شما با د ز د ی کردن از این اون امرار معاش نکنم
دهنت بوی یه جای آشنا رو میده!
هنوز هم مثل لقمان میشه از بی ادبان و امثال شما ادب یاد گرفت! امثال شما تمومی ندارن و هنوز نسلتون منقرض نشده!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
popfasupport
با سلام
متاسفانه طی هفته های اخیر به دلیل بروز مشکلات پیش بینی نشده ای واریزی درآمد کاربران مجموعه پاپفا با تاخیر مواجه گردیده است .
نارضایتی کاربران محترم در این زمینه قابل درک می باشد اما متاسفانه علی رغم درخواست از ایشان مبنی بر همکاری و سعه صدر تا زمان رفع مشکلات ، رفتار متفاوتی را از ایشان شاهد بودیم.
پس از پایان دوره اول تعطیلات نوروزی واریزی کاربران آغاز گردیده است و بسیاری از کاربران درآمد خود را دریافت نموده اند.
طبیعتا تاخیر در پرداخت می تواند باعث نارضایتی و ایجاد برخی افکار منفی در این زمینه شود ؛ اما استفاده از الفاظی که نه تنها واقعیت نداشته و تنها به شهرت و اعتبار یک مجموعه آسیب می رساند تنها محدود و موثر در یک بازه زمانی خاص نمی باشد و تبعات آن در آینده بر اعتبار مجموعه تاثیر می گذارد.
استفاده از الفاظی مانند "کلاهبردار" طبعات بسیار سنگینی از لحاظ اعتبار برای یک شرکت فعال داشته و این کلمه زمانی می بایست اطلاق شود که همکاری یا پاسخگویی با کاربران صورت نگیرد. علی رغم ادبیات نامناسب برخی کاربران که البته به دلیل قوانین موجود امکان ارایه اسکرین شات و تصاویر از ادبیات گفتاری ایشان وجود ندارد ، تنها درخواست از ایشان مساعدت جهت رفع مشکل بوده است که متاسفانه به این مورد نیز بسنده ننموده اند.
سند برخی واریزی ها نیز در ضمیمه جهت بررسی ارسال می شود.
امید است در آینده در همکاری با هر مجموعه ای در کشور عزیزمان شاهد این گونه ناملایمات نباشیم.
فایل پیوست 40380فایل پیوست 40380فایل پیوست 40381
میتونم بپرسم چرا نام و فامیلی ملت رو به همراه شناسه شباشون منتشر کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netwar
برو منبر یا حوزه زر زر کن اینجا کاسب نیست همون خداتونم کم اورد مقابله یه ویروس یه خدا الکی عین قدیم بتو.... ان اشاالله نسلتون با همین کرونا منقرض شه
یادم نمیاد من جایی نوشته باشم خدای من! الان چرا پای خدا رو کشیدی وسط؟! کم آوردی داری چرت و پرت میگی! نسل آدمهای خوب خیلی وقتی منتقرض شده همون بلایی که در انتها انشاءالله سر شما میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Marshall
اون زمانی که کلاس اول ابتدایی بودی من سایت داشتم، مگه فقط با پاپ آپ میشه کسب درآمد کرد؟! دهها روش دیگه برای پول درآوردن هست! چه بخواهید و چه نخواهید این پول حرومه و خوردن نداره، چون نت بدبخت بیچاره ها رو می خوری که این سایتها واسش بخاطرش دو ریال کف دستت بذارن و اینم آخر و عاقبتش!
شما مجاز هستید جفتش رو انجام بدید!
https://www.asriran.com/fa/news/3512...A7%D8%B3%D8%AA
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا با اشاره به اطلاعرسانی این پلیس تخصصی در خصوص پاپآپ، کلیک د ز د ی و ایمیلهای ناخواسته در سالهای گذشته گفت: به کاربران فضای مجازی توصیه میکنیم همکاری خود با گردانندگان سایتهای کلیک د ز د ی، پاپآپ و ایمیلهای ناخواسته را قطع کنند، چرا که در صورت کلاهبرداری، سرقت آنلاین و دیگر موارد مجرمانه آنها نیز مسئول هستند.
پسرم اون موقع که من ابتدایی که هیچ راهنمایی هم بودم گوگل هم نبود هنوز . سایت داشتی ؟ آدرس دامنه بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
پسرم اون موقع که من ابتدایی که هیچ راهنمایی هم بودم گوگل هم نبود هنوز . سایت داشتی ؟ آدرس دامنه بده
به احتمال خیلی زیاد من سن پدرت رو دارم پس نمی تونم پسرت باشم ولی تو می تونی پسرم باشی
یعنی وقتی گوگل نبود هیچ سایتی هم وجود نداشت! گوگل اومد بعد سایتها اومدن؟! (سطح سوادت رو ببر بالا)
توی فرومها آدرس سایت به کسی نمیدم موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Marshall
به احتمال خیلی زیاد من سن پدرت رو دارم پس نمی تونم پسرت باشم ولی تو می تونی پسرم باشی
یعنی وقتی گوگل نبود هیچ سایتی هم وجود نداشت! گوگل اومد بعد سایتها اومدن؟! (سطح سوادت رو ببر بالا)
توی فرومها آدرس سایت به کسی نمیدم موفق باشی
اوکی =)) تو 20 سال پیش قبل از اینکه اینترنت فراگیر بشه توی ایران و گوگل هم بیاد سایت داشتی . برسون عکسو . یه عکس از رجیستر دامنه ات بده یا دیگه حرف نزن بهتره برات . مدارس هم باز میشه باید بری مدرسه دوروز دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
اوکی =)) تو 20 سال پیش قبل از اینکه اینترنت فراگیر بشه توی ایران و گوگل هم بیاد سایت داشتی . برسون عکسو . یه عکس از رجیستر دامنه ات بده یا دیگه حرف نزن بهتره برات . مدارس هم باز میشه باید بری مدرسه دوروز دیگه
دقیقا از سال 84 من سایت دارم
احتیاج به اثبات گفته های خودم واسه بچه مدرسه ای و یا مهد کودک نرفته ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
marshall
دقیقا از سال 84 من سایت دارم
احتیاج به اثبات گفته های خودم واسه بچه مدرسه ای و یا مهد کودک نرفته ندارم
برسان عکس را یا ببند دهان را :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
درست حرف بزن مردک! بلد نیستی حرف بزنی یا کسی حرف زدن یادت نداده؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Marshall
درست حرف بزن مردک! بلد نیستی حرف بزنی یا کسی حرف زدن یادت نداده؟!