پاسخ : فروش تیشرت با طرح programming و ...
خارج از کشور نمی فرستید؟ من خیلی گشتم طرح ساده گوگل رو پیدا کردم اما مثل این که دقیق سرچ انجین هست نیافتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
خارج از کشور نمی فرستید؟ من خیلی گشتم طرح ساده گوگل رو پیدا کردم اما مثل این که دقیق سرچ انجین هست نیافتم
با پست برات میتونن بفرستن هزینه پست گردن خودت هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeidj
بفرستیم شما میخری ؟پول ارسال رو میدید یا اینکه فقط خواستید یچیز گفته باشید ... چون با یه حساب 2-2 تا 4تا میشه فهمید هزینه ارسال از هزینه تیشرت بیشتر میشه
بگید در کدوم کشور زندگی میکنید شاید فروشگاهی رو بتونم بهتون معرفی کنم که طرح گوگل داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بفرستیم شما میخری ؟پول ارسال رو میدید یا اینکه فقط خواستید یچیز گفته باشید ... چون با یه حساب 2-2 تا 4تا میشه فهمید هزینه ارسال از هزینه تیشرت بیشتر میشه
بگید در کدوم کشور زندگی میکنید شاید فروشگاهی رو بتونم بهتون معرفی کنم که طرح گوگل داشته باشه
مهراد جان انگلیس هستن سعید جان :d البته از بروبچه های حرفه ای اصفهان هم هستن :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
مهراد جان انگلیس هستن سعید جان :d البته از بروبچه های حرفه ای اصفهان هم هستن :d
:77::d
تو ebay سرچ کنید پر هست اکثرا هم قیمتشون خیلی پایین هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
حالا چرا میزنی.. ای بابا
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
:77::d
تو ebay سرچ کنید پر هست اکثرا هم قیمتشون خیلی پایین هست
تو ebay گشتم اما چیزی که می خوام رو ندیدم یعنی با مدل همین صفحه اصلی گوگل... چیزایی که تو ebay دیدم فقط نوشته بود گوگل
میگم میشه طرح رو خودمون به صورت کاملتر بدیم؟ مثلا رو آستینش مار باشه و رو سینش اژدها و... :d
قیمت کلی به چه صورت هست؟
بازاریاب نمیخوای؟ :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
میگم میشه طرح رو خودمون به صورت کاملتر بدیم؟ مثلا رو آستینش مار باشه و رو سینش اژدها و... :d
فکر کنم انجام بدن ولی تیشرت ها آستین کوتاه هست و در ضمن هزینه چاپ هم فرق میکنه مهراد جان برای تیشرت های رنگی فقط جلوی لباس رو گفتن 30 هزار تومان ولی مثلا پشت و رو باید قیمت بالاتر باشه
موفق باشید:67:
خوب اخه خیلی ضایع هست! یک عکس فقط جلوش باشه میشیم بچه سوسول!! :d اما طرح بشه داد چند تیکه مثلا از رو آستین تا زیر ته لباس یک مار خوش خط و خال کشیده شده باشه و یک چند تا مارک فشن بقلهاش بیفته لباس خفنی در میاد :d