پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsentz
سلام.لطفا اگه امکانش هست تیکت پشتیبانی رو جواب بدین
سرویس تحویل داده شد ممنون بابت پشتیبانی خوبتون
پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsentz
سرویس تحویل داده شد ممنون بابت پشتیبانی خوبتون
انجام وظیفست
دوستان فروش سرویس ها به تعداد محدود ادامه دارد.
با سپاس
با سلام
من برای برگزاری وبینار نیاز به سروری دارم که از big blue bottom یا adobe connect پشتیبانی بکنه
برای مورد اول اوبونتو 16 و برای دومی فکر میکنم ویندوز سرور 2019 نیازه
آیا میتونم از سرور های ایران شما استفاده بکنم؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ph1287
با سلام
من برای برگزاری وبینار نیاز به سروری دارم که از big blue bottom یا adobe connect پشتیبانی بکنه
برای مورد اول اوبونتو 16 و برای دومی فکر میکنم ویندوز سرور 2019 نیازه
آیا میتونم از سرور های ایران شما استفاده بکنم؟
با تشکر
با درود
ادوب کانکت تست شده و بدون مشکل کار میکند .
با سپاس
سرور مورد نیاز براش چی مناسبه؟ و اینکه شرایط نصب و راه اندازیش چجوریه؟ میتونین شما انجام بدین؟
سوال بعدی هم اینکه اوبونتو 16 برای بیگ بلو قابل سفارشه؟
ممنون
یک مورد خریداری شد سرعت و کیفیت عالی
فقط جهت دریافت اسکن کارت ملی دچار شک شدم
از اکثر وبسایت های 1 ایران خرید داشتم و هنوز هم سرویس دارم تا حالا اسکن کارت ملی درخواست نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ph1287
سرور مورد نیاز براش چی مناسبه؟ و اینکه شرایط نصب و راه اندازیش چجوریه؟ میتونین شما انجام بدین؟
سوال بعدی هم اینکه اوبونتو 16 برای بیگ بلو قابل سفارشه؟
ممنون
با سلام
متاسفانه بیگ بلو رو اطلاع نداریم
اما ادوب رو روی رم ۸ تست کردیم بدون مشکل و کندی در حال سرویس میباشد. هزینه ی نصب هم ۶۰ تومان میباشد.
نسخه ی مدنظر قابل سفارش میباشد.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taranoome
یک مورد خریداری شد سرعت و کیفیت عالی
فقط جهت دریافت اسکن کارت ملی دچار شک شدم
از اکثر وبسایت های 1 ایران خرید داشتم و هنوز هم سرویس دارم تا حالا اسکن کارت ملی درخواست نشده
با سلام
ضمن تشکر از اعتماد شما
احراز هویت برای تمامی کاربران ما الزامی میباشد.در همین تاپیک در قسمت نکات قبل از خرید هم درج شده است. متاسفانه خیلی از کاربران از اعتماد ما سو استفاده کرده اند و با مشکل مواجه شدیم.
سپاس
سلام خسته نباشید
من برای ورود به پرتال کاربری به مشکل خوردم و صفحه برام باز نمیشه و ارور میزنه سایت بالا میاد فقط قسمت پرتال بالا نمیاد
لطفا به ایمیلی که به این ادرس زدم جواب بدین
Info@mizbaznaval.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsentz
سلام خسته نباشید
من برای ورود به پرتال کاربری به مشکل خوردم و صفحه برام باز نمیشه و ارور میزنه سایت بالا میاد فقط قسمت پرتال بالا نمیاد
لطفا به ایمیلی که به این ادرس زدم جواب بدین
Info@mizbaznaval.com
با درود
دوست خوبم ایمیلی از طرف شما دریافت نشده است.
پیشنهاد میشود برای حل مشکل خود از طریق تیکت اقدام بفرمایید(پرتال فعال میباشد) و یا با ما تماس حاصل بفرمایید.
سلام قبل خرید نیاز دارم tracert آی پی خاصی رو بررسی کنم آیا این امکان وجود دارد؟ ممنون