پاسخ : جوملا یا دورپال؟ کدام cms مورد علاقه شماست؟
بسیار عالی....
درست به موقع
جوملا سیستم بسیار منعطفی است.به همین دلیل از نظر من بهترین است.
نتیجه نظزسنجی
جوملا+جوملا=دروپال/:)
من دروپال رو مدیریتشو ندیدم اما از روی قیافه میگم جوملا چون امکاناتش بیشتر بود به نظرم
جوملا دارای پشتیبانی بسیار وسیعتری میشود و تا کنون تونسته خیلی عالی از پس فارسی سازی افزونه ها و البها و همچنین ایجاد قالبهای فارسی برآید... از آنجایی که زمان زیادی است که این سیستم در ایران پشتیبانی میشود بدیهی است که روند رو به رشد بیشتر داشته...
اما دروپال سیستمی قدرتمند و بسیار منعطف میباشد که در حال حاضر بهترین سیستم متن باز در جهان است... عدم پشتیبانی فارسی مناسب _(که در حال توسعه است) و نان آشنا بودن کاربران تازه وارد با آن ، در نمای اول آنهارا با یک غول بزرگ روبرو میکند که دلیل بر انعطاف بسیار بالای این سیستم است...
این تاپیک نظرسنجی جوملا یا دروپال بود...لازم دیدم دوستان بیشتر در مورد این سی ام اس بدانند ات در نظرسنجی بهتر شرکت کنند...والا قدرت بالای دروپال و برتری کامل نسبت به جوملا از حرفه ای ها پوشیده نیست...
امید است شاهد انتخاب بهتر از جانب طراحان باشیم.
مدتی است روی دروپال دارم کار میکنم. خیلی عالیهو تصمیم گرفتم سایت جدید را با دروپال ایجاد و مدیریت کنم.
من هم با دورپال کار نکردم ولی می خواهم تستش کنم و تعریفش رو شندیم. مقصر سایتهای فارسی این نوع سی ام هستند که اطلاع رسانی درستی نکردن خیلی ها حتی اسم دورپال به گوششونم نخورده.
سایت نارنجی یک سایت خبری فناوری اطلاعات هست از جوملا سوئیچ کرده روی دورپال و تو سایت اعلام کرده قابلیتهای بهتری پیدا کردن و رضای بودن منم می خوام تست کنم اگر به نتیجه ای رسیدم اینجا اعلام می کنم.
بهترین نظر سنجی تست همه تست نکرده میگیم فلان سی ام اس خوبه ی مشتری داشتیم اصرار که نه wp خیلی بهتر از جوملا هست من یه روز نصب کردم و بهش هم گفتم بیا با هم یه سایت رو بیاریم بالا بعد به این نتیجه رسیدم که نه جوملا بهتره و وردپرس فقط به در یه سایت وبلاگ میخوره نه یه وب سایت کاربردی دیگه.