1 فایل پیوست
پاسخ : شکایت از سایت selva.ir و پخش حریم خصوصی مشتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir_Nazari
ببین عزیزدلم با زبون فارسی روان بهت میگم.من نه چت روم دارم.نه چت روم طراحی میکنم.نه رفیقم چت روم داره.نه شماره تو رو پخش کردم.چون نیازی به این کار نیست و احمقانه است.تو فقط داری جو سازی میکنی.مهم نیست.من فقط چند تا دامنه چت روم دارم که اونم برای فروشه فقط یه صفحه روشونه مثل همون persianchat.ir
اگر هر کدوم از اینایی که گفتم رو خلافش رو ثابت کردی تو دادگاه من درخدمتم.
هر کدوم از چت روما هم مدیر داره اون باید جوابگو باشه.
کار دیگه ای داشتی به خودم پیام بده.دیگه نمیتونم بیام اینجا رو چک کنم.
تو چت روم نداشتی نه ؟
این لینک سایت در تاریخ 19 جولای 2019 (5 ماه پیش)
http://web.archive.org/web/201907131...loochechat.ir/
این هم اطلاعات هویز حدود یکماه پیش که بصورت افلاین هم ذخیره شده
فایل پیوست 39625
همین کافیه که ثابت کنه تو چت روم داشتی :71::71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armincity
چرا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی آخه پسر جان.
میگم چت روم ندارم.یعنی الان ندارم.چت روم داشتی فعل گذشته است.که باز اونم نداشتم.اونم برای یکی از دوستان بود شناسه نیک نداشت دامنه اش رو شناسه من بود.اطلاعاتش رو هم برای نیک فرستادم.که بعدش هم فروخت و دامنه رو منتقل کردم به صاحب جدید.نیاز باشه اونا هم میان شهادت میدن شما نگران نباش شکایت کن.اما اگر میخوای مثل ادم مشکلت حل بشه بیا بهم بگو شاید یه کاری برات کردم.هیچ مدرکی وجود نداره.
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir_Nazari
چرا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی آخه پسر جان.
میگم چت روم ندارم.یعنی الان ندارم.چت روم داشتی فعل گذشته است.که باز اونم نداشتم.اونم برای یکی از دوستان بود شناسه نیک نداشت دامنه اش رو شناسه من بود.اطلاعاتش رو هم برای نیک فرستادم.که بعدش هم فروخت و دامنه رو منتقل کردم به صاحب جدید.نیاز باشه اونا هم میان شهادت میدن شما نگران نباش شکایت کن.اما اگر میخوای مثل ادم مشکلت حل بشه بیا بهم بگو شاید یه کاری برات کردم.هیچ مدرکی وجود نداره.
همین که میگی کسی شناسه نیک نداشت شناسه من رو زد کافیه
(طبق قوانین نیک شخصی حق استفاده از شناسه دیگری رو نداره و هرگونه تخلف برعهده صاحب دامنه هست :)
فایل پیوست 39626
این هم میخوای بگی همینطوری بالا اوردی و تبلیغ آلوچه چت تو فوترش هم تزئینیه .
طرف حساب تو وبمسترن که اندازه سن تو تو این فضا بوده و سعی نکن خر فرض کنی :))
+ فقط در صورت تعهد کتبی به عدم تکرار و پذیرش مسئولیته تماس ها اگر باز هم تماس گرفتند حاظرم پروندم رو ببندم :101:
خیلی جالبه دو مرد گنده اینجوری جلوی مردم به هم میپرند .. چیزیکه از من صحبت ها فهمیدم اینه به دامنه ای با جعل سند بازدید بالا فروخته شده به یکی ، اونم بجای شکایت رسمی زده برای تلافی شماره رو به عنوان **** پخش کرده کرده حالا هر دو هم از هم شاکی ان و هر دو هم به فحش میدان علنا پیشنهادم 2 تومن رو بگرونه طرف و اونم شماره رو از سایت برداره .. از مدیر هم میخام تاپیک رو پاک کنه !!
اینکه چیزی نیست من دو نفرو دیدم وسط خیابون کشتی می گرفتند خیابونو هم کلا بسته بودن ترافیک شدید :-> و فنون کشتی رو روی هم پیاده می کردند و جمع کثیری هم تماشاگر =;